Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel repareren:

Dakkapel repareren

Wij willen een dakkapelreparatie laten uitvoeren.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel repareren uit heel Nederland:

Dak controleren op lekkage

De muur in mijn slaapkamer kent een vochtplek die nog steeds koud en klam aanvoelt, alsof er direct contact met de buitenlucht is. De plek is op de grens van de dakkapel en de dakpannen, bij de schoorsteen. Graag het lood en de bedekking op deze plek controleren (kan foto sturen) en eventueel repareren. De plek is bereikbaar via het dak van de dakkapel of met een ladder (5 meter). De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Daklekkage repareren

Er is een lekkage waargenomen ter plaatse van de dakkapel. De lekkage dient nader destructief onderzocht te worden aan de buitenzijde. In het ergste geval dienen er loodslabben aangebracht te worden rondom de dakkapel.

Onderdorpel van een dakkapel vervangen of repareren

Wij hebben een dakkapel waaraan wat reparatie nodig is. Er is een deel van ongeveer 150 cm van de onderdorpel verrot. We laten die onderdorpel graag repareren of geheel vervangen. We laten de klus graag even beoordelen en ontvangen daarna uw plan van aanpak en een offerte.

Lekkage dak en goot verhelpen

Boven de voordeur lekt de zinken goot. Daarnaast hebben wij lichte lekkage in de nok van het dak en op 1 plek bij de overgang van het dak naar de dakkapel. Graag laten wij dit controleren en repareren.

Herstel of vervanging van de dakbedekking op een dakkapel

Wij hebben lekkage via het platte dak van onze dakkapel. Het dak is ongeveer 5 m² groot en we denken dat er bitumen dakbedekking op ligt met langs de randen een daktrim. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie voor het repareren of vervangen van de dakbedekking. We stellen een bezoek op prijs.

Dakkapellekkage laten repareren

Bij de aansluiting van ons dakkapel hebben we lekkage ontdekt. Het is aan de onderkant/hoek van het dakkapel. Waarschijnlijk is het al langere tijd ongemerkt aanwezig. Er is schimmelvorming en mogelijk ook houtrot aanwezig. Mogelijk lekt het alleen bij harde wind/storm.

Dakkapellekkage repareren

Mijn dakkapel lekt en er moet nieuwe dakbedekking komen. Ik weet niet of er meer schade onder de bedekking vandaan komt. Het dak is ongeveer 6 meter.

Dakgoot van dakkapel repareren

Dakgoot van dakkappel op bijgaande foto's lekt . Gaarne opgave reparatie kosten incl. Vervanging witte onderplaat (trespa of iets dergelijks)

Lekkage bij de dakkapel repareren

Ik wil de lekkage bij de dakkapel laten repareren. Zit op de 2e verdieping ongeveer 3 x 2,75 meter. (Bitumen).

Dak repareren

Ik wil dat het dak gerepareerd wordt. Het dak moet eerst gecontroleerd worden en de pannen moeten rechtgelegd worden. Het loden slab onder het dakkapel en lood in de schoorsteen moeten ook gecontroleerd worden. En bij de uitbouw moet het platte dak van 2 bij 5 meter gerepareerd worden.

Partners

Partners van Casius