Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Rotterdam of directe omgeving.

9999 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakramen verwijderen, dak herstellen en nieuw dakraam plaatsen, plaatsen dakkapel, dakkapel prefab plaatsen, dakkapel op normaal schuin dak, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, reparatie/vervangen van een lichtkoepel, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel reinigen en in de was zetten, onderhoud dakkapel, offerte ramen, vervangen 1 dakraam uit 1980 op zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Rotterdam:

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil een prefab dakkapel laten plaatsen van 4,30 breed met een blind paneel en rolluiken. De afwerking van binnen doe ik zelf.

Kunststof dakkapellen monteren

Wij willen graag een offerte van 2 dakkapellen van 5 meter breed laten plaatsen met aftimmering. Deze moeten van kunststof zijn. Ook wil ik 2 wandjes plaatsen. Ook wil ik 2 deuren en een cv ketel verhangen.

Dakkappel plaatsen

Dakkapel over de lengte van het huis 11 meter

Dakkapel laten monteren

Dakkapel 3. 6 \'m 1. 5m

Dakkapel monteren aan voorzijde

Wij zouden graag een 4 meter lange dakkapel realiseren aan de voorzijde van ons huis en zijn benieuwd naar de mogelijkheden. Ik heb mijn telefoonnummer ingevuld, anders kon ik het verzoek niet versturen. Maar ik zie graag een offerte per mail tegemoet en word liever niet gebeld.

Polyester dakkapel repareren

Ik wil een dakkapel repareren van binnen en buiten. De dakkapel heeft een oppervlakte van circa 2 m2 en is van polyester.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel 5 meter breed, 2 of 3 ramen die open kunnen, de rest mag vast. Keralit aan de buitenkant in de kleur wit en groen. Wij hebben een betonnen bint op 1.65 meter hoogte die er dus uit moet.

Dakkapel met waterschade repareren

Wij hebben een 30 jaar oude kunststof dakkapel van circa 2 meter breed (2e woonlaag). Enige tijd geleden is geconstateerd dat de loodstrips bijna aan vervanging toe waren. Inmiddels zien we een paar kringen op het plafond, veroorzaakt door vocht. Graag een offerte voor renovatie dakkapel en opnieuw waterproof maken (vervangen loodstrips).

Dakkapel repareren

Wij willen een dakkapelreparatie laten uitvoeren.

Kunststof plaatsen op de dakkapel + schilderen

Ik wil mijn dakkapel opnieuw bekleden met kunststof platen. Wij zaten zelf te denken aan kunststof Trespa platen van Praxis. Ook zou ik graag willen dat het geschilderd wordt, want het ziet er nu niet meer uit. Dakkapel is ongeveer 5 x 4 meter. Ik wil graag een prijs inclusief alles, materialen, werkzaamheden en dergelijke.

Dakkapel op de zolder plaatsen

Dakkapel plaatsen op de zolder van 4.50 meter breed houten kozijn.

Dakraam laten plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen, inclusief volledige afwerking. Dakraam van het kleinste formaat.

Dakkapel met waterschade repareren

Het gaat om een dakkapel van 3 meter breed. (diepte even onbekend voor mij) de dakkapel is kaal van binnen en tussen de draagbalken van het dak zie je de (volgens mij heet het zo) schrootplaat zitten. Zie ook de foto's. Deze schrootplaat bevat zeer veel vochtplekken en ook schimmel hier en daar. Er groeien zelfs paddenstoelen uit. Wij wonen pas sinds 2 augustus in dit huis en hebben ook problemen met de verzekering. Zij zeggen dat dit een gebrek is dat al is ontstaan voor de aankoopdatum en dat wij bij de verzekering van de verkoper moeten wezen, maar deze zegt dat dat niet is te bewijzen dat dit er toen al zat. (In januari hebben wij de schade ontdekt na weghalen van gipsplaten. ) Zou u ons hiermee misschien ook kunnen helpen? Kan het kloppen dat er in zo'n korte tijd zoveel vochtplekken met schimmel etc. Kunnen ontstaan zonder dat dit er eerder zat? Of kan dit soort schade niet spontaan binnen 4 maanden ontstaan? Ondanks dat wij nog zitten te wachten op antwoord van de verzekering, willen we toch graag een offerte laten opmaken om een prijsindicatie te krijgen wat de reparatiekosten zullen zijn. De foto's die zijn bijgevoegd zijn van enkele weken geleden, maar op het moment zijn de donkere vochtige vlekken al meer dan verdubbeld over het gehele plafond en is er ook meer schimmel zichtbaar.

Dakkapel laten repareren

De houten schotten aan de zijkant van de dakkapel van ons pand beginnen te rotten. Wij zouden dit graag laten repareren. De oppervlakte zal minder dan 1 m2 zijn. De andere kapel dient ook te worden vervangen.

Dakkapellen opknappen

Ik wil graag mijn 2 dakkapellen op laten knappen. Ik wil graag het slechte hout van de zijwanden en boeiboorden vervangen. Daarna beige trespa platen erop. De afmetingen van 1 dakkapel is : boeiboorden B = 375 cm en L = 22 cm. Zij boeiboorden 2x B = 150 cm en L = 22 cm. Zijwanden 2x driehoek B = 117 cm en L = 110 cm. Frontstrookje 2x B = 10 cm en L = 115 cm.

Lekkende dakkapel repareren

Ik heb lekkage aan mijn dakkapel en wil dit laten repareren. Ik wil graag het dak opnieuw laten bedekken met bitumen. De dakkapel is van hout en ongeveer 4 x 2 meter groot.

Lood vervangen en dakkapel repareren

Het lood van de dakkapel dient te worden vervangen. Het gaat om een dakkapel van 3.50 meter breed op een tussenwoning.

Dakkapel met waterschade repareren

Bijgaand stuur ik u enkele foto's van ons huis. Ook stuur ik u twee foto's van de detailtekeningen die we destijds bij de vergunningaanvraag hebben gebruikt. De loodslabben rondom de dakkapel aan de achterzijde van het huis (4,45 m breed en 1,2 m hoog) beginnen scheurtjes te vertonen. Op de foto's is te zien dat we enkele van die scheurtjes met Ducktape hebben afgeplakt. Graag ontvangen we van u een offerte voor de reparatie van de loodslabben bij de dakkapel aan de achterzijde van ons huis.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een kunststof prefab dakkapel laten plaatsen. Afmetingen hoogte 150 en breedte 367. Dak constructie aanpassen: gordingen 45,3 º.

Dakkapel op de woning plaatsen

Ik wil graag een houten dakkapel laten plaatsen van ongeveer 5 meter breed. Ik laat mij graag adviseren in alle mogelijkheden en kosten.

Houten dakkapel leveren en plaatsen

Graag een offerte voor een houten dakkapel met een plat dak en met vaste en kiepramen. Ongeveer 3,5 meter breed, het is voor 1 kamer. Het is waarschijnlijk vergunningsvrij. Heeft u voor mij een vrijblijvende prijsindicatie.

Verouderde dakkapel repareren en renoveren

Ik wil mijn verouderde houten dakkapel waarvan het hout hier en daar krom staat graag op laten knappen.

Zink en lood van een dakkapel herstellen

Ik heb lekkage bij mijn dakkapel van 4 x 2 meter. De zijkanten van de dakkapel zijn met zink bekleed. In de loodflappen zitten wat scheurtjes. Graag laat ik door een vakman het zink en lood beoordelen en het nodige herstelwerk verrichten. Er zijn foto's beschikbaar.

Lekkage bij de dakkapel repareren

Onze dakkapel geeft bij zware regenval lekkage in beide hoeken. Ook aan de buitenkant is te zien dat er lekkage is aan het kozijn boven het raam, het is te zien aan bruine waterdruppels. Het is een dakkapel met dakpannen. Ik zou graag de lekkage laten verhelpen. Fotomateriaal beschikbaar.

Boeiboord van de dakkapel repareren

De voorste boeiboord is een beetje los, mogelijk door houtrot. De dakkapel is ongeveer 2.3 meter lang. Graag willen wij de boeiboorden laten controleren en repareren, daar waar mogelijk is. Het betreft een eengezinswoning. Er is een foto beschikbaar.