Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Ridderkerk of directe omgeving.

356 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: een nokverhoging en 2 dakkapelen plaatsen, tweezijdige nok verhoging, gevelbekleding boeidelen vervangen, dakkapel plaatsen, dakgoten vervangen, dakkapel schilderen, dakkapel met waterschade repareren, afwerken dakkapel, voor en zijpaneel van dakkapel vervangen, dakkapel opnieuw bekleden met trespa, reinigen van een dakkapel, dakkapel reinigen en waxen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Ridderkerk:

Houtrot aan dakkapel repareren

Ik heb een dakkapel met houtrot. Afmetingen 2,40 en hellingshoek 45 graden. Houtrot betreft de onderste balk.

Plaatsen dakkapellen aan beide zijden van de woning

Graag wil ik een dakinspectie laten doen i.v.m. het plaatsen van 2 x dakkapellen aan beide zijde van de woning. Ze mogen zo breed mogelijk zijn, de woningen in de buurt hebben verschillende soorten en verschillende breedte dakkapellen, zowel aan de achterkant als de voorkant van de woningen. Verder wil ik graag weten of het dak aan onderhoud toe is of niet. Het gaat dus om complete plaatsing en afwerking van A tot Z zowel binnen als buiten over mijn hele dak en ALLES wat hoort te gebeuren rondom de plaatsing. Zoals elektricien- en loodgieterswerk en het verwijderen van twee muurtjes op de zolder. Kortom, alles wat bijkomt kijken en ik nu zo niet kan zien en bedenken. Uiteraard kunt u het beste zelf langskomen voor een reële beeld van de klus. Ik vind afspraken heel belangrijk, daarom zou ik graag het volgende duidelijk willen weten: 1- Tijdsbesteding, begin en einddatum van de klus. 2- Totale kosten inclusief btw, zonder mitsen en maren zoals: extra kosten voor de vergunningaanvraag, voorrijkosten, gebruik van hulpmiddelen (bijv. een steiger), afvalverwijdering en milieubijdrage. 3- Wat er precies gebeurt in welke stappen en wat voor materiaal er gebruikt wordt. Niet te vergeten, het wordt een grootschalig renovatie, als u geïnteresseerd bent en het bevalt ons beide kunnen we afspraken maken voor de rest zoals: 1- Nieuwe Kozijnen; 2- Nieuwe Deuren; 3- Nieuwe Traphuis; 4- Nieuwe Keuken; 5- Nieuwe Badkamer; 6- Complete aanbouw; 7- etc. Echter wil ik graag per klus een aparte afspraak maken. Er zijn geen bouwtekeningen voor de nieuwe situatie en er is ook geen bestek

Dakkapel reinigen en waxen

Het betreft het reinigen van mijn dakkapel. Deze heeft 1 groot raam en 1 openslaand klein raam. De kopschotten zijn van trespa en de zijkanten geplastificeerde rabbat delen.

Dakkapel met lekkage bij sneeuwval repareren

Lekkage dakkapel. Bij sneeuwval. Graag zsm reparatie.

Dakkapel reinigen en waxen

Dakkapel reinigen, de trespaplaten waxen en de loodlappen controleren. Wat is het verschil in kosten met betrekking tot 1 dakkapel of 2? Eén dakkapel heeft 1 klein raam en 1 groot raam en de andere dakkapel (optioneel) is met 2 kleine ramen en 1 groot raam. Op aanvraag kan ik foto's sturen van de betreffende dakkapellen.

Renovatie van de dakkapel

Breedte 2.50 x 1.10 meter hoog, met 1 raam normaal te openen. Te repareren of vervangen door kunststof kozijn met 1 kiepraam, inclusief ventilatieroosters. Meranti opbouw, dakkapel van 17 jaar oud. Bestaand loodwerk is slecht en dient te worden vervangen. De bestaande wangen van rockpanel vervangen door rabatdelen, indien mogelijk. Tevens indien nodig een nieuw boegboord/vooraanzicht incl. isolatie. Bij vervanging inclusief elektrische zonwering. Het bestaande platte dak is vorig jaar vernieuwd en hoeft niet te worden vervangen.

We willen 2 dakkapellen; 1 van ong. 4,5 ...

We willen 2 dakkapellen; 1 van ong. 4,5 meter breed en 1 van ong. 2,5 meter breed.

Ik heb momenteel een eengezins ...

Ik heb momenteel een eengezins hoekwoning met een begane grond vloer en 1e verdieping. Ik wil er een puntdak op laten plaatsen als zolder. Eventueel met een dakkapel er in.Deze moet worden verdeeld in 3 kamers.Mijn buren hebben geen zolder.