Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Pernis Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Pernis Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Pernis Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Pernis Rotterdam of directe omgeving.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Pernis Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel voorzijde slaapkamer, dakkapel plaatsen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel reinigen, het reinigen van 2 dakkapelen inclusief het reinigen van de dakgoten, lekkage dakkapel verhelpen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Pernis Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Pernis Rotterdam:

Dakkapel vervangen

Wij willen graag onze bestaande dakkapel van 2,50 meter en een bestaand dakraam vervangen door een nieuwe kunststof dakkapel van ongeveer 5 meter breed. Het oude dakkapel is 1,30 meter hoog. De nieuwe zou iets hoger mogen zijn namelijk 1,50 meter (1 dakpan ongeveer) Het gaat hier om een schuin pannendak op een hoekhuis. Het kozijn van de dakkapel (kunststof) moet twee draai kiepramen bevatten en twee vaste ramen en een blind stuk voor de bestaande tussen muur. De zijwanden en verdere afwerking van de dakkapel zie ik het liefst afgewerkt met Keralit. Dit omdat de dakgoten van de woning ook zijn bekleed met Keralit. Graag een offerte inclusief het plaatsen. De binnenkant werk ik zelf af.

Het vergroten/vervangen van drie ...

Het vergroten/vervangen van drie dakkapellen, waarvan één aan de voorzijde. Deze wordt 230 cm breed bij 180 cm hoog. Volledig kunststof met vast (hr glas) raam en aan de rechterzijde een draai/kiepraam. Zijkant: kunststof kozijn van 170 cm breed en 180 cm hoog met daarin twee draai/kiepramen (hr glas) van gelijke grote. Achterzijde: kuststof schuifpui (hr glas) van 230 cm breed met vast gedeelte links (van binnen uit gezien) en aan de rechter zijde schuifpui. Hoogte 180 cm. Opmk: doordat het dak vrijwel vertikaal loopt is, gaat het om relatief smalle "dakkapellen". Buitenafwerking : Keralite of trespa in kleur ral 9001 (keralite verdiend de voorkeur)dus volledig onderhoudsvrij. Van binnen ruwe afwerking, dus hoeft niet afgetimmerd te worden. Uitvoerdatum: medio februari/maart.