Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dubbele dakkapel plaatsen:

Dubbele dakkapel plaatsen

Wij willen op onze woning een tweetal dakkapellen plaatsen. 1 dakkapel aan de voorzijde met een lengte van 3 meter, plat dak, kunststof kozijn, 1 draai/kiepraam, 1 dakkapel aan de achterzijde, met een lengte van 4,5 meter, plat dak, verdeeld over 2 ruimtes (ongeveer 1,5 om 3 meter), kunststof kozijnen, 2 maal draai/kiepraam, huidige dakraam moet worden verplaatst naar voorzijde. Graag ontvang ik een offerte onderverdeeld in 3 prijzen:1 prijs voor enkel de voorzijde, inclusief vergunning aanvraag en legesverordening.1 prijs voor enkel de achterzijde.1 prijs voor zowel voor- als achterzijde, aanvraag vergunning en legesverordening, verplaatsen van een dakraam. Informatie betreffende woning:het betreft een gordingen dak, 3 gordingen tussen nok en dakvoet. Dakhelling ongeveer 40-45 graden (globale berekening op geschatte hoogte van de nok en diepte van de woning). Het dak is van links tot rechts +/- 630 cm. Er bevindt zich een spantbeen op ongeveer twee derde van de breedte.
Onze klant uit Papendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele dakkapel plaatsen uit heel Nederland:

Gehele buitenzijde van een tussenwoning schilderen

Wij willen ons jaren '30 huis graag aan de buitenzijde laten schilderen. Het gaat om een tussenwoning met een dakkapel voor en achter. Op de 1e verdieping zit een houten balkon, 2 balkondeuren en raamkozijnen. Verder zijn er 3 raamkozijnen met ramen. Op de begane grond gaat het om de voordeur met kozijn, een erkerkozijn, een dubbele achterdeur met kozijn en 2 ramen. Verder moeten de daklijsten aan de voor- en achterzijde worden geschilderd. We willen deze klus graag vanaf februari of maart met u inplannen. We ontvangen graag uw offerte.

Nokverhoging of dubbele dakkapel en uitbouw maken

Ik ben van plan een woning te kopen. Zou graag willen weten wat een nokverhoging of dubbel dakkapel kost. Wil namelijk een volwaardige zolder realiseren. Ik gok qua lengte 5 meter. Wil tevens weten wat een uitbouw kost van 2 meter begane grond of een hele uitbouw tot aan het dak.

Uitbouw en dakkapel plaatsen

Ik heb een nieuw huis gekocht en ik ga verbouwen: Uitbouw achterzijde en zijkant in L-vorm 1 geheel van totaal 28 m2 = 9 x 2 m zijkant 2 st. Doorgang maken in zij gevel & 5 x 2 m achterkant en geveldoorbraak 5 meter: totaal = 1x voordeur, 4 x ramen, 1x enkele tuindeur en 1x dubbele tuindeur + lichtstraat 3 meter + nieuwe dakkapel plaatsen voorzijde circa 3. 2 m. Voorlopig casco en vandaar kijken wat de verdere financiële mogelijkheden zijn.

Dubbele nokverhoging met dakkapellen maken

Ik wil dat er een dubbele nok verhoging komt en dat er op mijn dak dakkapellen geplaatst worden. Daarnaast moet ook de helling van het dak van 32 graden naar 45 graden. Op het moment dat wij de offerte hebben en er akkoord mee gaan gaan wij de vergunning aanvragen. De breedte van de woning is 11.36 meter. De dakkapellen moeten ongeveer 10 meter worden. De dakkapellen moeten keralit worden en per dakkapel 3 of 4 ramen die open kunnen.

Zolderverbouwing: slaapkamers maken

We willen graag twee slaapkamers en een overloop creëren op zolder. Er moeten dan twee muren gemaakt worden met twee deuren met kozijnen. Er is 1 radiator aanwezig. Beide kamers moeten een radiator krijgen. Ook is er 1 lichtpunt en moet er op een slaapkamers en de overloop 1 bij. Of is er iets mogelijk met spotjes in het plafond? Op beide kamers moet er een dubbele wandcontactdoos bij. Afwerken van de dakkapel met gipsplaten.

Dubbele opbouw op aanbouw realiseren

Samen met de buren willen we mogelijk een opbouw plaatsen op onze gezamenlijk aanbouw. Lengte tot aan de achtergevelmuur 4,60 meter. De tussenmuur staat 50 cm uit het midden van de aanbouw. De totale breedte is 6,50 meter. De constructie in hout (in verband met het gewicht) en een Franse kap heeft de voorkeur. Er moet een aansluiting gevonden worden op het dakkapel (waar overigens nieuwe kozijnen in moeten).

Dakpannen vervangen

Het gaat over een dak met dubbele dakkapel rond de 42

Buitenschilderwerk aan kozijnen en daklijsten

Heer/mevrouw, Graag zouden wij bij u een vrijblijvende offerte willen opvragen voor het buitenschilderwerk van ons appartement. Het gaat om een dubbele bovenwoning, waarvan aan de voorkant de ramenlijsten op de eerste verdieping (eetkamer en keuken) - 4 in totaal - geschilderd moeten worden, de daklijst en dakkapel. En de lijst rondom de voordeur. Aan de achterkant de beide balkons en de daklijst. Bijna alle kozijnen zijn van hout, een enkele van kunststof. Aangezien wij vanaf 1 augustus naar het buitenland gaan verhuizen en ons huis willen gaan verhuren, zouden wij graag daarvoor het buitenschilderwerk willen laten doen. Bij voorbaat dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet.

Huis schilderen aan de buitenkant

Ik zou graag bij deze een offerte aan willen vragen voor ons huis (aangekocht in oktober 2016). Wij weten niet precies wanneer de laatste keer was dat de vorige bewoners het huis hebben laten doen en willen graag dat er door een professionele partij een goede start wordt gemaakt: Reinigen, schuren, herstellen glasafdichtingen, tot 25% kaal halen, één keer lokaal gronden, één keer geheel voorlakken, één keer aflakken. We zijn doorverwezen naar jullie via een kennis. Het gaat om de volgende elementen, alles 1 kleur wit 9010 zijdeglans: Voorgevel 3 × Raam middel dat niet open kan (0,4m²-2m²) 2 × Raam groot dat niet open kan (groter dan 2m²) 1 × Raam klein dat open kan (tot 0,4m²) 3 × Raam groot dat open kan (groter dan 2m²) 1 × Deur (voordeur in donkergroen) 1 × Dakkapel (exclusief elementen) 1 × Boeideel (per 6 m) met overstek (tot 0,5m) 2 × Klos Achtergevel 2 × Raam middel dat niet open kan (0,4m²-2m²) 2 × Raam groot dat niet open kan (groter dan 2m²) 3 × Raam middel dat open kan (0,4m²-2m² 2 × Deur met roeden 1 × Dubbele deur / schuifdeuren 1 × Dakkapel (exclusief elementen) 1 × Hemelwaterafvoer (per 6 m) Mocht u het nodig vinden om eerst het huis te zien, voorafgaand een definitieve offerte

Dertiger jaren hoekhuis schilderen

Ik wil graag mijn jaren '30 hoekhuis laten schilderen: * Begane grond: 5 ramen, openslaande deuren met zijramen, achterdeur met zijraam en 2 bovenramen * Eerste verdieping: 9 ramen en een balkondeur * Zolderverdieping: dakkapel met 5 ramen, boeiboorden achter 6 meter overhangende dakgoot * Garage(loop)deur, plus dubbele deur voor auto.