Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Dakkapel reinigen en waxen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het schoonmaken/ reinigen van twee dakkapellen op de tweede verdieping van mijn woning en misschien met de optie om het in de was te zetten mocht dit nodig zijn. De dakkapellen zijn op de 2e verdieping, het is moeilijk bereikbaar.

Dakkapel kunststof achterkant woning

Wij zouden graag een offerte ontvangen aangaande een een kunststof dakkapel aan de achterzijde, over de breedte van de woning zo'n 5.5 meter.

Dubbele dakkapel plaatsen

Wij willen op onze woning een tweetal dakkapellen plaatsen. 1 dakkapel aan de voorzijde met een lengte van 3 meter, plat dak, kunststof kozijn, 1 draai/kiepraam, 1 dakkapel aan de achterzijde, met een lengte van 4,5 meter, plat dak, verdeeld over 2 ruimtes (ongeveer 1,5 om 3 meter), kunststof kozijnen, 2 maal draai/kiepraam, huidige dakraam moet worden verplaatst naar voorzijde. Graag ontvang ik een offerte onderverdeeld in 3 prijzen:1 prijs voor enkel de voorzijde, inclusief vergunning aanvraag en legesverordening.1 prijs voor enkel de achterzijde.1 prijs voor zowel voor- als achterzijde, aanvraag vergunning en legesverordening, verplaatsen van een dakraam. Informatie betreffende woning:het betreft een gordingen dak, 3 gordingen tussen nok en dakvoet. Dakhelling ongeveer 40-45 graden (globale berekening op geschatte hoogte van de nok en diepte van de woning). Het dak is van links tot rechts +/- 630 cm. Er bevindt zich een spantbeen op ongeveer twee derde van de breedte.

Polyester dakkapel repareren

Ik heb in het polyester dak van mijn dakkapel een scheur zitten. De scheur is ongeveer 1.5 meter lang. Ik zou dit graag gerepareerd hebben.

Dakkapel plaatsen en aftimmeren

Graag willen we achter een dakkapel laten plaatsen van maximale breedte 5 meter en 1.75 meter hoog. Verder moeten er op die verdieping 2 kamers gemaakt worden met een voorzolder. Dus graag ook offerte van het plaatsen van muren, deurposten, elektra en het verplaatsen van de bestaande dakramen naar de voorkant. Of, als het financieel haalbaar is, ook aan de voorzijde een dakkapel.

Renoveren dakkapel

Wij willen onze (grote) dakkapel opnieuw laten bekleden met trespa. Breedte 5m. ongeveer.

Renoveren dakkapel

Vervanging omkleding bestaande dakkapel met trespa.

Plaatsen van een bovenverdieping op een ...

Plaatsen van een bovenverdieping op een bungalow (plat dak). ca. 12m X 5m. Met aflopend dak. Waarschijnlijk 2 kamers + kleine badkamer en ruimte waar trap uitkomt. 4-5 ramen. Meerdere bovenverdiepingen aanwezig in straat, maar tekeningen zijn nog niet gemaakt. Houten skelet en kunststof buitenkant. Graag prijsindicatie en stappenplan alvorens we besluiten hiermee door te gaan. Graag ook een prijsverschil laten weten voor bovenverdieping met- en zonder badkamer/waterleidingen.

Het controleren en zonodig vervangen ...

Het controleren en zonodig vervangen van de bitumenlaag op een dakkapel ivm lekkage. De dakkapel wordt gedeeld met de buurman, alleen mijn gedeelte wordt eventueel vernieuwd. Oppervlakte is +/- 5m2.