Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapellen vervangen/ renoveren:

Dakkapellen vervangen/ renoveren

Ik heb 2 dakkapellen die ik wil laten vervangen voor kunststof. Ik begreep dat de dakkapellen vervangen vaak een betere en goedkopere optie is dan renoveren, maar daar zou ik graag advies over willen krijgen en als het mogelijk is voor beiden een prijsopgave. Eventueel dat de ramen en kozijnen ook vervangen dienen te worden. De afmetingen zijn 3,04 M breed en 1,56 M hoog en de hoek is 40 graden. Als het vervangen zal worden dan zou ik een prefab constructie willen hebben.
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellen vervangen/ renoveren uit heel Nederland:

Dakpannen vervangen door riet

Het verwijderen van bestaande dakpannen, dekken van dak en dakkapellen (3) met riet.

Twee dakkapellen vervangen

Ik zoek een specialist die twee dakkapellen kan vervangen bij mijn woning. Het gaat om een dakkapel aan de voor- en achterzijde. Een is ongeveer 250 de ander 500 cm groot. Binnenzijde werken we zelf af. Nieuwe dakkapellen van kunststof graag.

Bitumen en zinken lijsten van dakkapellen vervangen

Zou u een offerte kunnen geven van de kosten voor het vervangen van bitumen en zinken lijsten? Het gaat om 3 dakkapellen waarvan er 1 doorloopt met die van de buren. De buren willen het ook aanpakken. Zou u de indicatie willen splitsen in 2 gedeeltes? (voor ons en voor de buren) Bij ons: +/- 11 m2 dakleer (bitumen) en 12,5 m zinken lijst. Bij de buren: +/- 18 m2 dakleer en 16,5 m zinken lijst. Het gaat om nieuw laagje plakken op bestaande dakbedekking. Er zit geen grind op het dak.

Dakpannen vervangen

Mijn dakpannen moeten vernieuwd worden. Het huis is uit de jaren 30. Het dak is ongeveer 4,6 meter breed x 9 meter hoog en dit aan beiden zijdes, maar aan de achterzijde hebben we twee dakkapellen en aan de voorzijde een. Graag oude dakpannen afvoeren. Ik zou graag een prijs voor betonpannen willen hebben en een prijs voor de keramische pannen.

Dakkapellen renoveren (2 stuks) en bitumen vervangen (geschat 30m2)

De 2 dakkapellen van ons huis hebben achterstallig onderhoud, ze moeten opnieuw geverfd worden en waarschijnlijk moet het dak vervangen (er is vroeger lekkage geweest en is verholpen, maar ik laat graag iemand hier naar kijken). Dit is op 2 hoog, en er liggen zonnepanelen op 1 van de 2 dakkapellen. Beide dakkapellen schat ik van een breedte van ongeveer 2/2.50 m en een diepte van ongeveer 1,5 m. Het verven is vrij weinig, maar de dakkapellen zijn lastig te bereiken. Daarnaast is er op 1 hoog een ~30m2 aan bitumen wat vervangen moet worden/ nieuwe laag, daar hebben wij enigszins lekkage. makkelijkst is om bitumen te gebruiken.

Dakkapellen en nok laten schilderen

Dakkapel voor en achter het huis moet geschilderd worden en ook de nok van het dak. Daar zitten wat zachte stukjes hout die vervangen moeten worden. Huis is hoekhuis, drie etages hoog.

Dakkapellen (4 stuks) vervangen door velux dakramen

Verwijdering en vervanging 4 bestaande houten dakkapellen door dakramen met behoud maatvoering / bestaand gat. Afmeting huidige dakkapel circa 1.30 meter x 1.50 meter. Zoe foto's voor de huidige dakkapellen.

2 Dakkapellen, dakbedekking vervangen en sedum plaatsen

Ik wil de dakbedekking van onze 2 dakkapellen vervangen en tevens verduurzamen door er sedum op aan te leggen. Het dakappel is aan de achterkant 3 meter breed. Aan de voorkant van de woning wordt het dakappel gedeeld met de buren. Mijn kant van dit dakappel is ongeveer 3.5 meter. Bij de achterkant wil ik een onderhoudsvrij sedumdak realiseren, aan de voorkant de dakbedekking, en als mogelijk aan mijn deel van dit dak een onderhoudsvrij sedumdak. Het dakappel aan de achterkant begint lekkage te vertonen, deze vereist wel matige spoed.

Meerdere kozijnen vervangen

Ik heb een aantal kozijnen die ik wil laten nakijken. Deze sluiten niet meer goed. Misschien moet het kozijn in zijn geheel vervangen worden. het gaat om 2 dakkapellen en een raam in een muur. Deze wil ik dan vervangen hebben voor houten kozijnen met dubbelglas. 2e verdieping: 2 dakkapellen, 1 met 4 ramen waarvan 2 open kunnen, (300 x 90 cm), de ander heeft 1 raam dat open kan (90 x 60 cm). Een 3e raam, geen dakkapel, dat bestaat uit 2 openslaande ramen (140 x 90 cm). Probleem is dat ramen niet goed meer sluiten en enkel glas. Huis dateert uit 1925. Denk dat het nodig is de situatie ter plekke te beoordelen om de juiste offerte te kunnen maken.

Dakopbouw ipv de aanwezige dakkapellen

Ik wil graag de dakkapellen (3m breed) op zolder laten vervangen door een nokverhoging over de breedte van het huis (5 m brede dakopbouw). Het huis is ongeveer 7 m diep, ik neem aan dat de nokverhoging iets naar binnen geplaatst moet worden. Graag een offerte met houten kozijnen en eentje met kunststof. De dakkapel zelf zou ik van een zo goedkoop mogelijk materiaal willen hebben en niet te zwaar. Of een vergunning nodig is, ga ik navragen, maar ik denk dat dit geen probleem zal vormen. Het huis is uit 1962. Het huis bevindt zich niet gelijk aan een straat (er zit nog een huis ertussen) dus moeten we kijken hoe de dakopbouw geplaatst kan worden. Er kan dus voor en achter niet met de auto bij het huis gekomen worden. Wellicht is een prefab nokverhoging een optie? Ik heb een offerte nodig voor de bank, zodat ik de financiering rond kan krijgen. Graag de prijs de binnenafwerking apart benomen op de offerte.

Partners

Partners van Casius