Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Oud Beijerland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Oud Beijerland heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Oud Beijerland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Oud Beijerland of directe omgeving.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oud Beijerland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel voorzijde plaatsen, huidige dakkapel uitbreiden, cv leidingen doortrekken wand plaatsen, houten dakkapel plaatsen en isoleren dak, dakkapel plaatsen over hele breedte, vergroten dakkapel en renoveren dak, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, bestaande dakkapel renoveren, dakkapel achterzijde realiseren, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Oud Beijerland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Oud Beijerland:

Dakkapellen vervangen/ renoveren

Ik heb 2 dakkapellen die ik wil laten vervangen voor kunststof. Ik begreep dat de dakkapellen vervangen vaak een betere en goedkopere optie is dan renoveren, maar daar zou ik graag advies over willen krijgen en als het mogelijk is voor beiden een prijsopgave. Eventueel dat de ramen en kozijnen ook vervangen dienen te worden. De afmetingen zijn 3,04 M breed en 1,56 M hoog en de hoek is 40 graden. Als het vervangen zal worden dan zou ik een prefab constructie willen hebben.

Oude dakkapel laten vervangen

De oude kapel is van hout en dient te worden vervangen. De breedte is 4.10 meter en ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor een kunststof kapel. Het aftimmeren aan de binnenzijde dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Dakkapel controleren en renoveren

Graag laat ik de dakkapel controleren op een eerdere lekkage. Verder wil ik de houtafwerking aan de zijkanten laten vervangen door bijvoorbeeld Trespa platen. De rest van de dakkapel wil ik opnieuw laten lakken in de zelfde kleur als de rest van het houtwerk.

Dakkapel plaatsen

Het maken en plaatsen van een dakkapel op een schuin dak aan zijkant van huis. Dak staat schuin op huis. Zo breed mogelijk, bij mijn zusje is hij bijvoorbeeld 3,4m, afhankelijk van prijs. Volgens mij vergunningsvrij.

Dakkapel aan achterzijde hoekwoning ...

Dakkapel aan achterzijde hoekwoning plaatsen. Huis is 7.30 breed dus dakkapel ongeveer 6 meter breed 5 ramen die open kunnen afwerking met rabatdelen in antraciet. Ongeveer 40 graden, platte dakkapel. Met glas wat de zon (warmte) buiten houdt. Afwerking apart in de offerte meenemen.

Bij regen lekt de dakkapel (al een paar ...

Bij regen lekt de dakkapel (al een paar jaar). Weet niet of het door de dakbedekking komt, loodslab(ben) of via de zijpanelen. Dit moet vastgesteld en gerepareerd worden. Ook advies gewenst over evt. lekgevolgschade. De dakkapel is ca. 15 jaar oud en is van hout, met trespa paneelafwerking.