Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapellen reinigen:

Dakkapellen reinigen

Ik wil de dakkapellen laten reinigen. Een aan voorzijde woning van circa 3,5 meter breed en een aan de achterzijde van de woning, van circa 2,5 meter breed. Het materiaal van de dakkapellen is kunststof.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellen reinigen uit heel Nederland:

Dak reinigen en impregneren of coaten

Heb dakpannen (antraciet kleurige Teeuwen sneldekpan) met overwegend verontreiniging door mos. Graag een prijs voor het reinigen en daarna behandelen zodat mos langer weg blijft. Er zitten verder geen dakkapellen of dakramen in het dak. Gaat om een semi vrijstaande woning die geschakeld is door de garage. Het dak is goed bereikbaar is. Oppervlakte ca. 78m2.

Dakkapelreiniging

Ik wil een vrijblijvende offerte voor het reinigen en in de was zetten van 2 dakkapellen. Éen op de 1ste en één op de 2e verdieping, boven elkaar. Beide hebben een kunststof kozijn en zijn bekleed met Trespa. Dakhelling is 45 graden. Dakkapellen zijn 3 meter breed.

Rolluiken reinigen en repareren

Let op! Dit is geen aanvraag voor nieuwe dakkapellen. Wij willen graag de rolluiken van onze dakkapellen laten reinigen/onderhouden. Eentje blijft halverwege hangen en die dan ook graag fixen. Ze bevinden zich op de 1e en 2e etage van de woning. Ze worden elektrisch bediend. Graag reageren per mail

Dakpannen reinigen en impregneren

Gaarne prijsopgave voor het reinigen en impregneren van een dak van een vrijstaande woning met een totaal oppervlakte dak van 130 m2. Het dak is vanaf het begin van de eerste verdieping tot de nok op de zolderverdieping 98 tot 9 meter). Er zijn twee dakkapellen in het dak.

Dakkapellen reinigen

Ik wil het Trespa op twee twee dakkapellen laten reinigen omdat daar veel groene aanslag op zit.

Dakkapel laten reinigen

Ik wil graag twee dakkapellen laten reinigen en in de was zetten. Voor: kunstofdakkapel , 3 kantelkiepramen. Achter: hardhouten kapel, in 2013 gerenoveerd: nieuw dak, boeideel van trespa, als ook de zijkanten. Zoals gezegd: in 2013 heb ik mijn hele dak laten renoveren. Ik heb nog 6 jaar garantie, behalve als derden mijn dak betreden en er schade optreed. Mijn vraag is dus: kunnen beide kapellen zodanig schoongemaakt worden zonder dat dit schade veroorzaakt? Verder zijn de dakpannen aan achterzijde ( noord) alweer bedekt met aanslag ( mos) , is hier iets aan te doen?

Dakkapellen laten reinigen

Ik heb 2 kunststof dakkapellen, een van 3 meter en een van 4.50 meter breed. Deze wil ik graag laten reinigen en tevens de afvoergoot. Graag een vrijblijvende offerte.

Dakkapellen en dakgoten reinigen

Graag een offerte voor het reinigen van 2 dakkapellen(3 meter en 5,5 meter) + 3 dakgoten reinigen/leeg maken van 6 meter lengte. Gaarne per mail. Telefonisch niet bereikbaar.

Gevel renoveren en dakbedekking vervangen

Ik wil mijn gevel graag laten renoveren. De gevel is ongeveer 45 m2. Het gaat om een hoekwoning. Ik wil de gevel graag laten reinigen, de voegen laten vervangen en de gevel laten impregneren (wellicht dat de buren ook mee willen doen). Ik heb 2 dakkapellen, hier moet de dakbedekking van vervangen worden. De dakkapellen zijn 5 meter breed per stuk (1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde).

Dakkapellen laten reinigen

Voor en achter dakkapel 2 en 3 meter breed reinigen, het liefst z.s.m. Het huis komt te verkoop te staan.