Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor boeidelen en zijwangen van een dakkapel vervangen:

Boeidelen en zijwangen van een dakkapel vervangen

Ik wil graag een offerte/prijsindicatie voor het vervangen van houten delen met Keralit, kleur RAL 7021 (zwartgrijs). Zijwangen, boeidelen en daktrim van de dakkapel vervangen. Maten bij benadering (iets te ruim gemeten, wel zelf nameten): boeidelen: 330 x 50 cm + 2 maal 65 x 50 cm (zijkanten); 2 maal zijwangen: 150 x 65 cm (bovenaan). Ik heb nog 3 stuks Keralit RAL 7021 van ruim 215 cm en 1 stuk van 140 cm. Die graag gebruiken voor de zijkanten.
Onze klant uit Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeidelen en zijwangen van een dakkapel vervangen uit heel Nederland:

Boeidelen, zijwangen en dakkapel dak laten controleren en vervangen

Onze dakkapel is ongeveer 4 meter breed. Graag laten wij de boeidelen, de wangen en het platte dak van de dakkapel controleren en daar waar nodig is repareren of vervangen. Deze is nu inmiddels 18 jaar oud.

Zijwangen en boeidelen bekleden met zink

Voor een woning gelegen te Amstelveen moeten de zijwangen en boeidelen van 2 dakkapellen bekleed worden met zink. Dakkapellen zijn identiek en ca 5m lang. Graag een afspraak op locatie voor prijsopgave. Uitvoering werk wel graag binnen 3 weken.

Dakkapel op eengezinswoning renoveren

Bestaand dakkapel (4 meter) boeidelen en zijwangen beleed met Trespa. Deze wil ik graag vervangen door Keralit.

Boeidelen en zijwangen van dakkapellen vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de bestaande boeidelen en zijwangen van onze 2 dakkapellen (1 op 1e etage en 1 op zolder). Alles is van hout. Vervangen door Trespa. Graag ook in offerte meenemen beide platte daken van de kapellen voorzien van nieuwe daklaag. Er ligt nu bitumen op. Geen idee of de hemelwaterafvoer dan ook vervangen dient te worden. En optioneel kunststof kozijnen aanbieden. Sommige delen van het hout zijn slecht, met name de glaslatten. Een dakkapel is ongeveer 3 meter bij 1.5 meter. De andere is 2 x 1.5 meter. Foto is op te mailen.

Dakgootafwerking, zijwangen en boeidelen dakkapel vervangen

Ik wil graag een offerte/prijsindicatie voor het vervangen van houten delen met kunststof/ Trespa/ Rabat enz. Wat moet er gebeuren: - Houten dakgootafwerking vervangen met kunststof, kleur: Ral 9010 - Zijwanden en boeidelen dakkapel vervangen met kunststof. (voorkeur zijkant kunststof rabat) Kleur : Ral 7016; grijs antraciet. Maten bij benadering (uiteraard nameten): - Dakgoten 3 x 5 meter onder en voor. Dakkapel boeidelen: 260 x 30 cm / 2 maal 200 x 30 cm - Dakkapel zijwanden: 120 x 200 cm (voor de twee zijkanten samen)

Houten boeidelen vervangen

Na de montage van nieuw dakleer inclusief zinken kraal (met klang) op de dakkapel en schuur, wil ik graag de houten boeidelen boven mijn schuur (circa 3 meter lang - 30 centimeter breed) laten vervangen. Tevens wil ik rondom mijn dakkapel de houten boeidelen laten vervangen, zowel onder de kraal als de multiplex schotten tussen de ramen (oppervlakte dakkapel circa 4 x 2 meter) De zijwangen van de dakkapel zijn van Trespa. Deze konden slecht netjes teruggeplaatst worden volgens de dakdekker en de achterplaat (hout) lijkt niet best, dus de zijwangen moeten ook in zijn geheel worden vervangen. De schilder komt in augustus op bezoek voor de gehele woning, maar ik zie graag alvast nieuw gemonteerd hout dat goed is gegrond aan zowel de voor als achterkant.

Boeidelen en zijwangen controleren

Onze dakkapel is ongeveer 4 meter breed. Graag laten wij de boeidelen de wangen controleren en daar waar nodig is repareren of vervangen. onze tussenwoning is goed bereikbaar.

Dakkapel laten renoveren

Vervangen zijwangen, boeidelen (W.R.C.) en dakbedekking van de dakkapel. (Is nu bitumen). De maten van de dakkapel zijn: Hoogte 110 cm, diepte 170 cm, breedte kozijn 230 cm Geschilderd: herfst 2014 m.u.v. zijwanden. Dekkende beits, Wijzonol. Dakbedekking is nog niet vernieuwd, 25 jaar oud.

Dakkapel repareren

Het betreft het vervangen van boeidelen en zijwangen van de dakkapel. Het gaat om ongeveer 2 meter. Repareren van het houten kozijn. Schilderen van de buitenzijde van de dakkapel. De kapel is ongeveer 4 m2. Vervangen van dakraam.

Dakkapel renoveren

Renovatie van een houten dakkapel van 15 a 20 jaar oud. Afmetingen: 3.20 meter breed en 1.50 meter hoog. Plat dak met grind erop. Heeft nooit lekker gezeten en af en toe lekkage gehad. Het hardhouten kozijn, glas en ramen zijn in goede conditie en wil ik behouden. De rest moet vervangen worden door kunststof met isolatie e.d.: zijwangen, boeidelen en dakje. Alles vervangen door kunststof delen en iets als EPDM op het dak. Ik kan u foto's mailen.