Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Nieuwerkerk aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Nieuwerkerk aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Nieuwerkerk aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Nieuwerkerk aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nieuwerkerk aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel aan voorzijde woning plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, bekleden van dakkapel met kunststof, dakkapel achtergevel, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel bouwen, dakkapel plaatsen, dakkapel, vervangen houten delen door kunststof, reparaties aan hout van dakkapel, dakkapel en rolluiken binnen en buitenzijden reinigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Nieuwerkerk aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Nieuwerkerk aan den IJssel:

Voor en zijpaneel van dakkapel vervangen

Ik wil de de zij en voor paneel van een dakkapel laten vervangen. Deze zijn nu nog van hout. Ik sta open voor een kunststof variant. Graag het verschil weergeven in de offerte.

Boeidelen en zijwangen van een dakkapel vervangen

Ik wil graag een offerte/prijsindicatie voor het vervangen van houten delen met Keralit, kleur RAL 7021 (zwartgrijs). Zijwangen, boeidelen en daktrim van de dakkapel vervangen. Maten bij benadering (iets te ruim gemeten, wel zelf nameten): boeidelen: 330 x 50 cm + 2 maal 65 x 50 cm (zijkanten); 2 maal zijwangen: 150 x 65 cm (bovenaan). Ik heb nog 3 stuks Keralit RAL 7021 van ruim 215 cm en 1 stuk van 140 cm. Die graag gebruiken voor de zijkanten.

reinigen nokverhoging aan noordzijde woning

Op dit adres is een dubbele nokverhoging. Aan de noordzijde wil ik die graag gereinigd hebben. De nokverhoging is over de gehele breedte van de woning, zeg maar zo'n 5,5 meter breed. Ik heb 3 foto's meegestuurd ter info.

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een offerte van een dakkapel breedte 385 cm, 150 cm hoog, kleur ANtraciet RAL 7016 en 2x een draaikiepraam (alles kunstof). Tevens ook elektrische rolluiken. Binnenkant hoeft niet afgewerkt.

Zijpaneel van de dakkapel laten vervangen

Eén zijpaneel (mutliplex - het paneel is ongeveer 2.5 meter bij 1.5 meter) van de dakkapel wil ik laten vervangen en afwerken (verven).

Dakkapel met stormschade repareren

Aan de voorkant van dakkapel (2.20 m breed) is een deel van het kunststof boeiboord los gekomen. Ook de dakbedekking is aan vervanging toe. De dakkapel is ongeveer 1.25 meter diep.

Reinigen van de dakkapel

Graag zou ik een indicatie ontvangen voor het reinigen van mijn dakkapel. Breedte 3,5 meter.

Op onze zolder willen wij graag een ...

Op onze zolder willen wij graag een dakkapel plaatsen. Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte hiervoor.

Plaatsen van een dakkapel (geen ...

Plaatsen van een dakkapel (geen bouwvergunning nodig) breedte dakkapel: 4,50 m hoogte dakkapel: ca. 1,5 m dakhoek: ca. 43 gr. van binnenuit gezien komt aan de rechter kant de badkamer hier moet een raam in van ongeveer 1m X 1m waarvan in ieder geval een gedeelte (bovenste) open kan, en het glas niet doorzichtig is . aan de linker kant komt een slaapkamer. hierbij eventueel een elektrisch zonnescherm aan de buitenkant van de ramen. de scheidingswand tussen de kamers komt op ongeveer 1,90 m vanaf rechts (van binnenuit gezien.) Hoeft niet afgewerkt te worden alleen waterdicht opleveren. in dit stadium zou een globale prijsindicatie voldoende zijn.

lekkage dakkapel, houtwerk binnenkant ...

lekkage dakkapel, houtwerk binnenkant plafond vochtig geworden en waarschijnlijk gedeeltelijk zelfs al rot! Graag verhelpen lekkage op zeer korte termijn! garantie op reparatie is wenselijk.