Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor nokverhoging over de gehele breedte:

Nokverhoging over de gehele breedte

Voor een woning uit 1952 met een laag dak en een middenstuk op 180 cm willen wij een dubbelzijdige nok verhoging laten maken. Er is een vergunning voor nodig, deze besteden wij graag uit. Graag de nok verhoging van hout, de kozijnen maakt niet veel uit. De nok verhoging wordt 5 m breed bij ongeveer 50 cm verhogen. Het is een woning met vlizotrap, er komt een vaste trap in, en met de nok verhoging wordt het een volwaardige verdieping. Graag een complete oplevering.
Onze klant uit Naaldwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokverhoging over de gehele breedte uit heel Nederland:

Nokverhoging plaatsen

Wij willen een dakverhogen of nokverhoging laten maken over de hele breedte van de woning, schoorsteen kan verwijderd worden. Liefst zouden we de voor en achtergevel recht omhoog willen laten opbouwen zodat als het ware de gehele kap omhoog gaat. Als dit niet mogelijk is dan zo dicht mogelijk richting de voor en achtergevel. Inclusief plaatsen van binnenwanden en een bergzolder in de nok (bij voldoende hoogte) Bij voldoende budget overwegen we zonnepanelen aan de gehele voorzijde. Vergunning in de offerte opnemen. Afmetingen worden hopelijk 4,5 breed bij 9 meter. Oplevering nog niet bekend, graag in overleg. Voorkeur metsel constructie met kunststof kozijnen.

Dubbele nokverhoging

Ik ontvang graag 2 offertes: Dubbele kunststof nokverhoging over 8 meter en de prijs over 14 meter (gehele huis), zonder afwerking.

Nokverhoging realiseren

Ik wil een nokverhoging over de gehele breedte van de woning, inclusief rolluiken en gemetseld aan de buitenkant. Hoeft niet afgetimmerd te worden. Ik ontvang graag een offerte.

Enkelvoudige nokverhoging

Wij zouden graag willen weten wat het betekent om aan de achterzijde een casco nokverhoging te plaatsen. Dit zal over de gehele breedte zijn van de woning (6m) aansluitend op de buitenmuur en achtergevel.

Een nokverhoging/dakopbouw realiseren op een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die een gehele nokverhoging/dakopbouw kan realiseren op onze vrijstaande woning. De woning is 7,5 bij 10 meter groot. Het gaat om het ophogen van het bestaande mansardedak en daar dan een extra verdieping onder creëren. Dit mag een houten skelet hebben. De gevel dient bekleed te worden met kunststof bekleding. Daarnaast mogen er 2 nieuwe (kunststof) dakkapellen op het dak geplaatst worden. Momenteel telt de woning 2 verdiepingen.

Opbouw met nokverhoging

Wij zijn voornemens een woning te kopen en volledig op te knappen. Wij willen hierbij een opbouw laten realiseren, zodat wij de zolderverdieping als slaapkamer kunnen gebruiken. De bedoeling is dat de opbouw over de gehele zolderverdieping wordt gerealiseerd. Dus ook bij het gedeelte bij de trap. De nok is op dit moment erg laag: 1.78 stahoogte. Via de website probeerde ik een offerte aan te vragen, echter is het mij niet helemaal helder welke optie cq. welk type opbouw ik moet kiezen. We hebben de volgende vragen: - Wat kost het realiseren van de opbouw? - Binnen welk tijdsbestek is dit mogelijk? - Met welke verbouwingsperiode moeten wij rekening houden? - Met welke zaken moeten wij verder rekening houden? We zien de offerte met belangstelling tegemoet. Alvast hartelijk dank voor jullie inspanningen!

Dakkapel met nokverhoging

Ik zoek een aannemer die een enkele nokverhoging kan realiseren of mijn huidige dakkapel uitbreiden. Hiervoor zijn alle vergunningen en bouwtekeningen geregeld en aanwezig, en de klus is klaar om uitgevoerd te worden. Alleen voor een eventuele vaste steiger aan de voorkant van het huis zou nog wel toestemming gevraagd moeten worden. Ook zou ik graag het gehele dak van nieuw folie willen voorzien, en kapotte pannen laten vervangen. Het gaat om een tussenwoning welk 10 meter breed is.

Nokverhogen en enkele dakkapel

We zouden graag een offerte ontvangen voor een gehele nokverhoging en een dakkapel van 5,7 meter lang.

Dubbele nokverhoging realiseren

Wij willen een dubbele nokverhoging over gehele lengte van de woning, van ongeveer 14 meter lang. Casco oplevering, afbouw vindt door ons zelf plaats. Huis heeft al een enkele nokverhoging, indien deze verwijderd moet worden doen wij dit ook. Gaarne een zo scherp mogelijk tarief. Type materiaal ook in overleg.

reinigen nokverhoging aan noordzijde woning

Op dit adres is een dubbele nokverhoging. Aan de noordzijde wil ik die graag gereinigd hebben. De nokverhoging is over de gehele breedte van de woning, zeg maar zo'n 5,5 meter breed. Ik heb 3 foto's meegestuurd ter info.