Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor nokverhoging over de gehele breedte:

Nokverhoging over de gehele breedte

Voor een woning uit 1952 met een laag dak en een middenstuk op 180 cm willen wij een dubbelzijdige nok verhoging laten maken. Er is een vergunning voor nodig, deze besteden wij graag uit. Graag de nok verhoging van hout, de kozijnen maakt niet veel uit. De nok verhoging wordt 5 m breed bij ongeveer 50 cm verhogen. Het is een woning met vlizotrap, er komt een vaste trap in, en met de nok verhoging wordt het een volwaardige verdieping. Graag een complete oplevering.
Onze klant uit Naaldwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nokverhoging over de gehele breedte uit heel Nederland:

Nokverhoging plaatsen

Er zijn reeds 2 dakkapellen geplaatst. Is een kunststof nok verhoging mogelijk? 2 extra kamers erbij Is een gehele verhoging mogelijk? 3 extra kamers erbij. Compleet/casco is in overleg, en er is een vergunning voor nodig. Deze moet ik nog aanvragen. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Buitenschilderwerk

Het gaat om het schilderen van het gehele buitenwerk. Twee deuren, luifel bij de voordeur, 7 ramen en een nokverhoging.

Nokverhoging plaatsen

Ik wil een nokverhoging over de gehele breedte van het huis laten plaatsen ( 5 a 6 meter). Graag zonder binnen afwerking. De buitenkant moet wel afgewerkt worden met kunststof kozijnen en kunststof platen aan de zijkant. Hier is ook een vergunning voor nodig. Kunt u deze voor mij aanvragen? Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook

Ik wil graag het hele dak op laten hogen. Samen met de buren Ik wil geen dakopbouw, of nokverhoging het gaat echt om het dak zelf dat verhoogt moet worden. Afmetingen plattegrond is ongeveer 6 x 6 m. Vergunning is nodig. De binnen afwerking met stucen en schilderen graag apart vermelden op de offerte. Isolatie van het dak ook graag, daar graag advies over. Het gaat om een alle 2 de woningen van een 2 onder 1 kap een steiger plaatsen is mogelijk. Het dak begint op ongeveer 4-5 meter. Op het dak aan 2 kanten een grote dakkapel. Eventueel ook een aanbouw bij 1 van de woningen waar nu een garage staat. Die Gaat dan plat en een grotere aanbouw met punt dak erop.

Dubbelzijdige nokverhoging

Wij willen een dakopbouw (dubbelzijdige nokverhoging) over de gehele breedte van het huis (6 meter). De hoogte hiervan zal ongeveer 1,5 meter zijn. We willen kunstof kozijnen, 4 kiepramen, 2 vaste ramen en 2 dichte kozijnen, zoals ook onze buren hebben. We willen horren voor de kiepramen en screens aan de voorzijde.

Een opbouw en nokverhoging realiseren

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze twee-onder-een-kap-woning een opbouw op onze bestaande uitbouw kan realiseren. Dit moet ongeveer 3 bij 4 meter zijn en mag woon-klaar worden opgeleverd. Daarnaast willen we een kunststof nokverhoging over de gehele breedte van het dak. De opbouw mag een gemetselde constructie hebben. Overige werkzaamheden bespreek ik met de aannemer.

Nokverhoging plaatsen

Wij willen een dakverhogen of nokverhoging laten maken over de hele breedte van de woning, schoorsteen kan verwijderd worden. Liefst zouden we de voor en achtergevel recht omhoog willen laten opbouwen zodat als het ware de gehele kap omhoog gaat. Als dit niet mogelijk is dan zo dicht mogelijk richting de voor en achtergevel. Inclusief plaatsen van binnenwanden en een bergzolder in de nok (bij voldoende hoogte) Bij voldoende budget overwegen we zonnepanelen aan de gehele voorzijde. Vergunning in de offerte opnemen. Afmetingen worden hopelijk 4,5 breed bij 9 meter. Oplevering nog niet bekend, graag in overleg. Voorkeur metsel constructie met kunststof kozijnen.

Dubbele nokverhoging

Ik ontvang graag 2 offertes: Dubbele kunststof nokverhoging over 8 meter en de prijs over 14 meter (gehele huis), zonder afwerking.

Nokverhoging realiseren

Ik wil een nokverhoging over de gehele breedte van de woning, inclusief rolluiken en gemetseld aan de buitenkant. Hoeft niet afgetimmerd te worden. Ik ontvang graag een offerte.

Enkelvoudige nokverhoging

Wij zouden graag willen weten wat het betekent om aan de achterzijde een casco nokverhoging te plaatsen. Dit zal over de gehele breedte zijn van de woning (6m) aansluitend op de buitenmuur en achtergevel.