Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel en vaste trap naar zolder plaatsen:

Dakkapel en vaste trap naar zolder plaatsen

Wij zouden graag een vaste trap naar zolder en tevens een dakkapel willen laten plaatsen. Er is nu een vlizotrap aanwezig. (houten vloer) De zolder is in het midden ongeveer 1,75 meter hoog. De kamer zou dan een kinderkamer gaan worden. Is het mogelijk om een dakkapel te plaatsen met een zolder van die hoogte en heeft dat meerwaarde voor de ruimte? Tevens zou ik willen weten wat de kosten ongeveer zijn.
Onze klant uit Monster (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel en vaste trap naar zolder plaatsen uit heel Nederland:

Verbouwwerkzaamheden aan een woning

Wij krijgen in mei de sleutel van ons huis uit 1976 in Vlaardingen. Wij willen de badkamer van 5 m2 vernieuwen. Hoeveel kost het om de badkamer te slopen en op te bouwen. Het gaat om keramische tegels. Verlaagd plafond of gestuukt, inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel. Radiator. Daarnaast willen we 2 toiletten laten slopen en opnieuw opbouwen. Nu zit er een toiletpot met beneden afvoer in. Dit zouden hangende toiletpotten moeten worden. Geheel betegeld en plafond gestuukt. Ook willen we de zolder aanpakken. Alle oude muren eruit (gasbeton en hout) en later nieuwe wanden inclusief elektra en een vliering. Er komt een dakkapel van circa 4 à 5 meter. Deze moet nog afgetimmerd worden. Het dak wil ik laten isoleren met is over Amarillo. Isolatie is nu nagenoeg niets. Er is al een vaste trap en de cv hoeft niet verplaatst te worden. Wij willen ook 7 aluminium deurkozijnen laten vervangen voor houten kozijnen met bovenlicht. Ik begrijp goed dat het lastig is om een prijsindicatie te geven. Voor verdere uitleg kunt u mij bellen.

Vaste trap naar de zolder laten maken

Ik heb in mijn woning een vlizotrap naar de zolder en zou graag een vaste trap laten maken. Omdat er op de overloop niet veel ruimte is, moet die trap misschien in een slaapkamer worden gemaakt. Daarbij moet misschien een wandje worden verplaatst of uitgebroken. Ik wil onze zolder laten afwerken en daar misschien nieuwe dakramen of een dakopbouw/dakkapel laten maken. Alles staat of valt echter met de mogelijkheden voor een vaste trap. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw offerte.

Zolder verbouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren op de verbouwing van onze zolder. We hebben momenteel een kale zolder in onze woning met aan de voorkant een dakraam. We willen graag een dakkapel laten plaatsen. Verder willen we de zolder laten indelen met wanden, kozijnen en deuren. We overwegen om er ofwel een grote slaapkamer met vliering te laten maken of anders 2 kamers. Er is al een vaste trap naar de zolder. We willen een afspraak maken om onze wensen hier te bespreken en alles in te meten. We ontvangen daarbij graag uw advies en een offerte.

Eénzijdige nokverhoging maken

Wij willen graag een offerte aanvragen voor een enkelzijdig nokverhoging. Het schuine dak van onze tussenwoning gebouwd in 1937 willen wij graag recht op laten trekken. De hoogte van de verdieping is op dit moment 1.50 a 1.70 meter hoog en zal richting de 2 meter moeten gaan. Het trapgat van de vlizotrap dient te worden gedicht en een nieuw trap gat voor de vaste trap gemaakt. De vloer hier is van hout. Aan de voorzijde zouden wij graag een dakkapel van 4.50 meter breed willen laten plaatsen. Separaat zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het afwerken van de dakkapel en de nokverhoging.

Verbouwing van een woning

Ik heb een woning op het oog met een huidige nok hoogte van 1.60 meter. De breedte van het dak is circa 10 meter, de diepte circa 7 meter. Ik wil het volgende: - hellingshoek verhogen; - nok verhogen (tot circa 2,20 - 2,50 meter), - (grote) dakkapel erin; - nieuwe dakpannen (momenteel bitumen dak) - vlizotrap door vaste trap vervangen (nieuwe doorbraak in zoldervloer noodzakelijk). Ik wil hiervoor graag een offerte of globale prijsindicatie ontvangen.

Nokverhoging realiseren

Wij zouden graag een vaste trap naar zolder en tevens een dakkapel willen laten plaatsen. Er is nu een vlizotrap aanwezig en de vloer van de zolder is van hout. Het trapgat dient te worden verplaatst en het oude gat gesloten. De zolder is in het midden ongeveer 1,75 meter Hoog. De kamer zou dan een kinderkamer gaan worden. Is het mogelijk om een dakkapel te plaatsen met een zolder van die hoogte en heeft dat meerwaarde voor de ruimte?De dakkapel zal ongeveer 3 meter breed moeten worden. Het afwerken aan de binnenzijde zal separaat op de offerte genoteerd moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Dakhelling aanpassen, dak verhogen en dakkapel monteren

Ons huidige dak heeft slechts een dakhelling van 30% en nokhoogte van 1.80 meter. Breedte van het dak is 10 meter, diepte 7 meter. We willen het volgende: - hellingshoek verhogen; - nok verhogen; - grote dakkapel erin; - nieuwe dakpannen; - vlizotrap door vaste trap vervangen (nieuwe doorbraak in betonnen zoldervloer noodzakelijk). De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Kale zolder tot slaapkamer verbouwen

We hebben onlangs een vaste trap naar zolder en een dakkapel laten plaatsen. De vlizo zolder dient nu nog volledig afgewerkt te worden tot slaapkamer. Naast dat we zelf al wel ideeën hebben, staan we open voor goede ideeën om onze zolder zo praktisch mogelijk in te richten. Wat moet er onder andere gebeuren: - handige kasten Knieschotten plaatsen) onder het schuine gedeelte en onder de dakkapel, - het wegwerken van een luchtzuiveringssysteem en deze isoleren - stopcontacten aanleggen - verlichting aanbrengen (spotjes e.d.) - schilderen vaste trap naar boven en afwerken trap - stuckwerk muur naar zolder en plafond overloop - Optioneel: vloer leggen (hier heb ik ook een offerte voor aangevraagd voor zowel de 1e verdieping als zolderverdieping - optioneel: plaatsen raambekleding (gordijnen) we zouden graag een offerte bespreken en advies krijgen over de mogelijkheden van onze zolder. Wat betreft planning zoude we ergens half/eind september willen starten. We zullen maximaal 3 partijen uitnodigen voor het maken van een voorstel.

Extra verdieping opbouwen

Wij hebben pand in bijlage net gekocht en willen een extra etage net als buren opbouwen bovenop de 1e verdieping. Het heeft nu een plat dak en achterkant mag recht opgetrokken worden en voorkant schuin met dakkapel of dakramen. De etage zal 7.81 bij 4.75 meter gaan worden en er dient een vaste trap en elektra te worden geplaatst. De afwerking zal separaat vermeld moeten worden op de offerte. De ruimte zal voor 2 slaapkamers gebruikt gaan worden. De omgevingsvergunning zullen wij zelf aan gaan vragen.

Opbouw laten maken

Graag willen wij een opbouw van 5.20 meter breed bij 10 meter diep laten plaatsen. De opbouw krijgt schuine zijdens belegd met dakpannen en een dakkapel. Er zal een vaste trap naar boven moeten komen en de elektra doorgetrokken. Verder mag de opbouw casco opgeleverd worden zodat wij zelf de wanden kunnen sauzen en het laminaat kunnen leggen. Bij de overburen is er al zo'n opbouw geplaatst, onze voorkeur gaat naar een gelijke opbouw. De vergunning is nog niet aangevraagd.