Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Maassluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Maassluis heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Maassluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Maassluis of directe omgeving.

358 klanten uit Maassluis bevelen een bij Casius in Maassluis aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Maassluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel voorzijde plaatsen, huidige dakkapel uitbreiden, cv leidingen doortrekken wand plaatsen, houten dakkapel plaatsen en isoleren dak, dakkapel plaatsen over hele breedte, vergroten dakkapel en renoveren dak, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, bestaande dakkapel renoveren, dakkapel achterzijde realiseren, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Maassluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Maassluis:

Boeidelen van dakkapel vervangen en goot repareren/ vervangen

De onderplaat van de boeidelen van mijn dakkapel is los/weg en dit moet vervangen worden. De zijkant is 3 meter ongeveer en hier is het compleet weg, aan de voorkant hangt het los en is het ongeveer 4 meter. Ik denk dat het trespa is, in ieder geval geen hout. Afvoeren is niet nodig. Aan de voorkant hebt ik een goot dat lekt en dat zou ook gerepareerd/ vervangen moeten worden. Ik zoek iemand op kort termijn, over 1,5 week ben ik vrij het zou dan uitgevoerd kunnen worden.

Reparatie aan houten dakkapel laten uitvoeren

Het gaat om het vervangen van 2 houten planken (weer bestendig maken/kit), wellicht kun u al een prijsindicatie maken op basis van de foto’s . De hoek van onze dakkapel is doorgerot (148 cm x 7.50 cm x 11 mm) en de plank er naast is iets breder, zie ook de foto’s. Het dak is makkelijk te bereiken via het raam, en het dak is ook niet steil. Ik loop er regelmatig op. Ik wil liever niet te lang wachten, daar het elk moment er af kan vallen. Het verfwerk pak ik zelf op. Graag hoor ik van u.

Dakkapel controleren op lekkage

Ik wil graag onze houten dakkapel laten bekijken op gebreken en een offerte laten maken voor reparatie. Wij hebben namelijk last van een lekkage maar weten niet waar dit vandaan komt.

Dakkapel laten opknappen

Wij willen onze dakkapel op de 2e verdieping op laten knappen. Het gaat om de vervanging van de zijpanelen, de boeiboorden en de daktrim. Grootte van de dakkapel is ongeveer 2 bij 1.5 meter. De dakkapel is inmiddels 20 jaar oud. De dakkapel is nu "bekleed" met kunststof, dit willen we laten vervangen door trespa.

Dakkapel opnieuw bedekken Trespa op de ...

Dakkapel opnieuw bedekken Trespa op de boeidelen Houtwerk beitsen

aan achterzijde kapel van 5 meter bij ...

aan achterzijde kapel van 5 meter bij 120 c.m. houten kozijn met 2 draai-kiep ramen en 3 vaste gedeeltes. voorkant 3 meter breed en 120 cm. hoog ,met 1 dr-kiep raam in midden en 2 vaste gedeeltes, kapel bekleed met trespa en buiten afgemaakt. binnen aftimmeren doe ik zelf.