Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Leidschendam of directe omgeving.

526 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: verbouwing uitvoeren, oude dakkapel vervangen door nieuwe, dakkapel herstellen, polyester dakkapel repareren, dakkapel achterzijde woning plaatsen, een bestaande dakkapel verlengen, lekkage dakkapel, lekkage dakkapel herstellen, lekkage dakkapel verhelpen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Leidschendam:

Dakkapellen reinigen en waxen

Het reinigen van 2 standaard dakkapellen welke voorzien zijn van plat dak, kunststof kozijnen en Trespa bekleding. Breedte circa 5 en 3 meter breed op 2e etage van eengezinswoning. Tevens reinigen van de boeiboorden (trespa) van 2 dakgoten van beide circa 6 meter.

Dakkapel dak reparen

Zou graag een offerte ontvangen voor een dakkapel reparatie met de afmeting: 2 x 4 meter. Het bitumen dak van de dakkapel is oud en lekt een beetje.

Dakbedekking dakkapel vervangen

Ik wil mijn huidige dakbedekking van zink vervangen. Deze is namelijk oud en lekt bij hevige regenval. Ik wil dit vervangen door bitumen of EPDM, in elk geval iets moderns. De afmetingen van het dak van het dakkapel is 3 bij 2 meter.

Dakkapel vervangen en vergroten

Ik wil de huidige dakkapel (2 meter breed) vervangen door een grotere (minimaal 4 meter breed) aan voorzijde van huis met pannendak. Graag van hout en mogelijk ook afwerking binnen (stucen).

Renovatie van de dakkapel

Aan een zijde van de dakkapel is het houtwerk op sommige plaatsen slecht, daardoor slaat water in kleine hoeveelheden door vooral bij regen. De dakkapel wil ik graag laten renoveren met shingles. Tevens heb ik in het Velux tuimelraam een lekkage in het raam. Graag laat ik dit raam vervangen, alleen het draaiende deel. Het raam is 100 x 100 cm, dubbelglas en houten kozijn. De vakman dient de dakkapel en het raam te meten, de materialen te leveren en daarna te monteren.

Dakkapel en zolder isoleren en afwerken.

Dakkapel en zolder isoleren en afwerken.