Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Leiderdorp of directe omgeving.

740 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel op nieuwbouwwoning realiseren, dakkapel voor en achterzijde woning kunststof houtlook, 2 Dakkapellen plaatsen aan de voor- en achterzijde van een woning, dakkapel kunststof achterkant woning, dakkapel achterzijde, dakkapel plaatsen, dakkapel reinigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Leiderdorp:

Trespa bij de dakkapel vervangen

Wij willen graag onze dakkapel renoveren (trespa-platen) deze zijn helaas verkleurd. Graag willen wij advies.

Dakkapel repareren en schilderen

Graag willen wij onderhoud laten verzorgen aan onze houten dakkapel en deze laten schilderen. Waarschijnlijk moet er aan één kant een nieuwe zijwang worden opgezet en boven het raam zit er een lat los. We laten de dakkapel graag even beoordelen en krijgen dan advies over de beste aanpak en een prijsopgave.

Zolder isoleren en dakkapel plaatsen

Ik wil graag een offerte opvragen voor het laten isoleren van het dak, het plaatsen van een dakkapel en een Velux dakraam. De zolder is ongeveer 30 m2. De voorkeur gaat uit naar een dakkapel van kunststof die over de gehele breedte van het huis loopt, het huis is 6 meter breed. Het huis heeft een puntdak.

Dakkapel renoveren

Graag willen wij een offerte voor onze houten dakkapel. Deze is al een jaar of 25 oud en moet opgeknapt worden. Er zij meerdere ramen lek en hebben ook ooit een flinke lekkage gehad met het dak van de dakkapel. Wij willen geen nieuwe dakkapel, maar willen dat deze met kunststof delen weer een geheel kan gaan vormen. De dakkapel is ongeveer 3.5 meter breed. Heeft u daar een idee over?

Dakkapel aanpassen en gording en slapers verstevigen

De toegepaste slapers (65*165 mm) voldoen niet aan de regelgeving (zie ook 3.1.3. 1 Toegepaste Slapers) en dienen te worden voorzien van stalen strips (Smm) aan 1 zijde van de balk. Koppeling hout en staal dmv constructielijm en houtdraadbouten/ staaldraad v.v. moeren, rnd 6mm, h.o.h. 300 mm

Dakkapel renoveren en dakkapel plaatsen

Bestaande dakkapel met 3 draairamen van ongeveer 1 meter breed, renoveren of vervangen omdat er houtrot in zit. Achterzijde van het huis, op de zolderverdieping. Dakkapel is 5 meter breed, in een zadeldak geplaatst. En plaatsen van nieuwe dakkapel aan voorzijde i.p.v. het huidige daktuimelraam. Iets van 1.80 meter breed, mag in hout of kunststof, wat voordeliger is. Vergunning dan wel melding voor de nieuwe dakkapel zal ik zelf doen. Binnenzijde nieuwe dakkapel hoeft niet afgewerkt te worden.

Dakkapel renoveren

Renovatie van een houten dakkapel van 15 a 20 jaar oud. Afmetingen: 3.20 meter breed en 1.50 meter hoog. Plat dak met grind erop. Heeft nooit lekker gezeten en af en toe lekkage gehad. Het hardhouten kozijn, glas en ramen zijn in goede conditie en wil ik behouden. De rest moet vervangen worden door kunststof met isolatie e.d.: zijwangen, boeidelen en dakje. Alles vervangen door kunststof delen en iets als EPDM op het dak. Ik kan u foto's mailen.

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel laten plaatsten aan de achterkant van mijn huis. (Tuinzijde) er is op dit moment een kleine dakkapel aanwezig, deze is ca 2m breed. De kleine dakkapel mag weg en de nieuwe moet over de breedte van de zolder geplaatst worden. Ca 4,5m breed.

Dakkapel bouwen op de woning

Dakkapel bouwen op de woning, 2,50 meter breed en 1,50 meter hoog. In een schuin pannendak, aan de voorzijde van de woning. Voorkeur voor kunststof, onderhoudsarm en prijsvriendelijk. Met plat dak en een of twee scharnierende ramen en luchtroosters erboven. De dakkapel mag redelijk standaard zijn, aansluitend op wat er bij de buren geplaatst is. Tekening moet ingediend worden bij de gemeente. Graag advies en een offerte.

Dakkappellen opknappen en dubbel glas

Twee dakkapellen opknappen en voorzien van dubbel glas. Tevens dak van dakkapellen bekijken en eventueel opknappen. 1 dakkapel is 4 meter breed en de andere dakkapel is ongeveer 2,5 meter breed. Dubbel glas ook leveren. Dakraam repareren.

Renoveren dakkapel: Schilderen, ...

Renoveren dakkapel: Schilderen, kopplanken vervangen, ramen vervangen voor dubbel glas en twee nieuwe klap ramen.

Dakkapel van 2,7 breed, raamwerk 1,1 ...

Dakkapel van 2,7 breed, raamwerk 1,1 meter hoog. Dient te worden vervangen voor nieuw. wind water dicht afwerken. binnen werk word zelf gedaan. Voorzijde huis, 1x dakraam plaatsen. Komende week 22 en 23 februari thuis ivm de werkzaamheden. U bent welkom voor een gesprek.

het plaatsen van twee dakkappelen op de ...

het plaatsen van twee dakkappelen op de zolder. Achter over de gehele breedte van de woning (5m max) en voor een kleinere.

Al het bestaande zachtboord op de zolder ...

Al het bestaande zachtboord op de zolder vervangen. Misschien nog isolatie nodig? De plaaten ter vervanging van het zachtboord netjes afgewerkt en gewit opgeleverd. Vliering creeren indien mogelijk met vlizotrap. Plaatsen van maximale kunstof dakkapel op achtervlak en plaatsen van maximale kunststofdakkapel op voorvlak. Verplaatsen van veluxraam achtervlak naar voorvlak. Verwijderen van oude dakkapel achtervlak. Verzorgen van extra electra/licht punten op beide kamers en tv-aansluiting en electra/licht punten op vliering.

Betreft het geschikt maken van een ...

Betreft het geschikt maken van een vlieringzolder als werkkamer d.m.v. plaatsing (incl. isolatie) van een dakkapel (breed 4.5 m) op hellend dak, waarbij tevens een vaste (spil)trap naar deze verdieping dient te worden geplaatst. Vloer: hout. Dakbedekking: dakpannen. E.e.a. dient te geschieden ten tijde van oplevering van de woning medio december 2006 - januari 2007.