Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapelrenovatie:

Dakkapelrenovatie

Er is sprake van achterstallig onderhoud door de vorige bewoners waardoor nu renovatie noodzakelijk is. Onder ander vervanging dakbedekking, vervanging en reparatie houtwerk, en schilderwerk van houtwerk. Zodanige renovatie dat dakkapel weer even mee kan.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapelrenovatie uit heel Nederland:

Dakkapelrenovatie: dakkapel renoveren

Ik heb een dakkapel van 12 jaar oud die aan 1 kant er slecht aan toe is. De voorkant is hardhout, bij de zijkant met driehoekige ramen is het kozijn niet goed en dient vervangen te worden.

Dakkapelrenovatie

Dakkapelrenovatie. Breed, 2. 40 lengte 2. 30 het dak. De wangen voorkant 1. 40. Met een hoek van 30 graden. Nieuw asfalt branden plas kraallijst. Boeidelen en wangen van trespa of een andere kunststof. En een nieuwe afvoer maken. Voor een dak. Het gaat om twee dakkapellen gewenste aanbiedingen 5.

Complete dakkapelrenovatie

De boeiborden van de dakkapel moeten worden vernieuwd. De huidige zijn vochtig geworden, door slecht schilderwerk. De dakbedekking van de dakkapel moet, waarschijnlijk, vervangen worden. En de loodschorten van de dakkapel vertonen scheuren en moeten dus vervangen worden. Tevens moet de schoorsteen, kap, waterdicht gemaakt worden.

Dakkapelrenovatie

Dakkapel moet worden gerenoveerd: boeiboorden, zijwangen, kozijnen, lood en eventueel dakbedekking vervangen door onderhoudsvriendelijke, duurzame materialen. Afmetingen: 2.5 a 3 meter breed en circa 1.30 meter hoog. Op het hoogste deel 2 a 2.5 meter diep

Dakkapelrenovatie

Het plaatsen van dubbelglas en nieuwe (onderhoudsvrije) kozijnen in twee dakkapellen. Beide dakkapellen bestaan uit 3 raamkozijnen (ong. 70 bij 70 cm.). Mogelijk de rest ook door onderhoudsvrij materiaal vervangen of schilderen.

Dakkapelrenovatie

Van twee dakkapellen de zijkanten vernieuwen plus de binnenkant aftimmeren met triplexplaat 1 kapel is 180x60x60 en een 240x60x60. Zijkanten van hout. Er zit kunststof tegenaan, dat kan eraf en daarna terugzetten. Ze hebben ooit gelekt, en zijn gaan rotten. Ze zitten op een hoog, op gebroken kap.