Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Leiden of directe omgeving.

2216 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof, kunststof dakkapel (5 meter breed) aan achterzijde 2-onder-1 kap woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Leiden:

Dakkapel vergroten

Wij willen een dakkapel wat momenteel aanwezig is in onze nieuwe woningen laten vergroten. Breedte van het huidige dakkapel is 4 meter. Huidige dakkapel is te zien op de bijgevoegde foto. Zoals ook op deze foto te zien is hebben de buren het dakkapel iets verder uitgebouwd waardoor er in de woning iets meer oppervlakte is. Dit is ook hoe wij het graag zouden willen verbouwen. De foto is ook een dakkapel uit de straat hoe wij het ongeveer zouden willen laten verbouwen.

Raam en glas vervangen van 2 dakkapellen

Het gaat om 2 dakkapellen over bijna de hele breedte van het huis. Eentje aan de voorkant op de eerste verdieping, eentje aan de achterkant op de eerste verdieping met direct platte dak van aanbouw. Het houtwerk moet nagekeken worden op houtrot. Zeker 1 raam, mogelijk meerdere vervangen vanwege staat van onderhoud en omdat er isolatieglas in moet. In het vaste gedeelte moet ook isolatieglas.

Lekkage dakkapel

Op het plafond van onze dakkapel is sinds kort een vochtplek zichtbaar, zie bijgevoegde afbeelding. De dakkapel is bedekt met bitumen en ongeveer 2 meter breed. Graag maken wij een afspraak om de lekkage te verhelpen.

Dakkapellen vervangen

Wij willen 2 oude dakkapellen vervangen door kunststof dakkapellen. De breedte van beide kapellen is ongeveer 325 cm. Het afwerken aan de binnenzijde willen wij zelf uitvoeren. De oude kapellen dienen door de vakman te worden afgevoerd.

Dakkapelrenovatie

Er is sprake van achterstallig onderhoud door de vorige bewoners waardoor nu renovatie noodzakelijk is. Onder ander vervanging dakbedekking, vervanging en reparatie houtwerk, en schilderwerk van houtwerk. Zodanige renovatie dat dakkapel weer even mee kan.

Dakkapel maken

Ik wil graag een dakkapel (kunststof), over de hele lengte van het huis. Het huis is 9 meter, en beide kanten gaat er nog 1 meter af om geen vergunning nodig te hebben. Breedte weet ik niet goed, zo diep mogelijk. (4 a 5 meter). Afwerking zolder: een wand en schuifdeur om een extra kamer te creëren. Graag advies wat de mogelijkheden zijn.

Dakkapel van hout of kunststof plaatsen

Graag zou ik een gespecificeerde offerte ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel, gezamenlijk met de buren, van 9 meter breed, hout en kunststof. Ook zou ik graag een offerte ontvangen voor een aparte dakkapel naast de bestaande dakkapel (hout en kunststof). Deze dakkapel bestrijkt de badkamer die 2.40 meter breed is.

Dakkapel met rabatdelen plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen over twee ruimten verdeeld. Grootste gedeelte in de logeerkamer en kleinste gedeelte in de wasruimte. Omdat ons huis aan de bovenkant voorzien is van rabatdelen (hout) en ook de aanbouw op de begane grond, willen we graag op de dakkapel ook rabatdelen (kunststof) in de ralkleur 9001. De rolluiken willen we graag, net als de rolluiken op de eerste verdieping in een donkergrijstint. Wij hopen dat de 6% regeling nog geldt!

Dakkapel plaatsen

Aan de achterzijde van ons huis willen wij een dakkapel laten plaatsen op onze woning. Graag ontvangen wij advies en offertes van dakkapelspecialisten.

Een brede dakkapel

Wij hebben 2 huizen naast elkaar, die zijn verheeld. Op het ene huis zit al een kleine dakkapel. We willen nu een grotere dakkapel over de breedte van het hele huis, dus de 2 huizen. Dakkapel van ongeveer 4 meter breed. Binnenzijde ook afwerken en aftimmeren. Het liefst begin oktober starten.

vervangen van een dakkapel door een met ...

vervangen van een dakkapel door een met dubbel glas en afwerken stucwerk / tegelzetten aangezien de dakkapel in een badkamer is.

Ik bewoon in Leiden een nagebouwd ...

Ik bewoon in Leiden een nagebouwd wevershuisje (bouwjaar 1986). Het heeft vanaf de helft van de verdieping schuine dakwanden. Ik wil de schuine (dak)wanden in drie achter elkaar gelegen ruimten aan een zijde van het dak recht trekken, zodat het plaatsen/maken van een hoge kleding kast en boekenkasten mogelijk is. Ik wil daarnaast bij de middelste ruimte op de aanbouw (dakkapel) een bovenlicht/lichtstraat laten maken, zodat daglicht via het trapgat de begane grond verdieping verlicht. De aanbouw/dakkapellen hebben geen ramen. In eerste instantie een arcitect voor tekeningen.

Ik heb reeds een kamer met een uitbouw. ...

Ik heb reeds een kamer met een uitbouw. In de naast gelegen kamer met schuin dak (40 gr.) wil ik een dakkapel die aansluit met de reeds bestaande. Het kozijn van de bestaande uitbouw moet vervangen worden met een vast gedeelte en draai/kiepraam van kunstof. De nieuwe uitbouw dient ook kunststof ramen te hebben (draai/kiep - vast - draai/kiep).