Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor lekkende dakkapel laten repareren:

Lekkende dakkapel laten repareren

Hoekhuis van een rijtjeswoning. Er is een lekkage in de dakbedekking en er zitten scheuren in de loodslab rond het dakkapel. Verder is aan de zijgevel van de woning een gat aan de onderkant van het boeibord. Dit zit op zo'n 4 a 5 meter hoog. Materialen voor de vakman.
Onze klant uit Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende dakkapel laten repareren uit heel Nederland:

Klussen aan dakkapel en dakgoot

Totaal uitvoeren van: - Sluiting opengaand raam in de dakkapel maken. - Latje aan de buitenkant van dit raam vervangen. - Schotten (tegen vogels) tussen dakgoot en dak vastzetten. - Lekkende dakgoot (op de 2 hoeken) repareren.

Lekkende dakkapel repareren

Er is een dakkapellekkage in mijn tussenwoning. Ik zou graag een paar gratis en vrijblijvende offertes willen ontvangen. Ik weet niet precies hoe het ontstaan is. Op de foto ziet u de rand waar het vocht zich manifesteert.

Lekkende dakgoten met EPDM repareren of vervangen

Het betreft de bakgoten aan de voor- en achterzijde van de woning, dus 2 maal 5.50 meter met aan iedere zijde 1 eindstuk en 1 regenpijp in het midden tussen 2 woningen. De goten lekken op 2 lasnaden al diverse keren geprobeerd zelf te repareren maar na enige tijd weer lekkage. Tevens willen wij een offerte voor het dak van onze dakkapel, met EPDM, het is een plat dak van ongeveer 3.20 meter bij 2 meter. Er ligt nu bituum op met een zinken afwerkrand en 2 afvoeren.

Lekkende dakkapel repareren

Bij regenval lekt mijn dakkapel aan de onderzijde in de hoek. Eigen inspectie en waterdicht maken van loodslabben, boeilijst en wangen hebben geen resultaat gehad. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor verdere inspectie en eventuele reparatie.

Constructie lekkende dakkapel controleren en herstellen

Ik heb aan de achterzijde van het huis een lekkende dakkapel. Er heeft al een loodgieter naar gekeken die mij vertelde dat het aan de dakconstructie ligt. Het dak zou te plat zijn waardoor er regen onder de pannen slaat. Het lekt ook niet altijd. Ik zou daar graag een afspraak voor maken.

Verschillende klussen in de woning

Er zijn diverse klussen in huis lang blijven liggen waar geen tijd voor is of voor wordt gemaakt of de vaardigheid voor ontbreekt. Zie foto's en denk aan: een stuk muur stucen in de keuken, een kapot scharnier van de schuurdeur vervangen, dakkapel repareren na lekkage, goedkope oplossing lekkage kelder en lekkende radiatorkraan + vervangen voor thermostaatkranen. Graag kom ik in contact met iemand die deze klussen kan uitvoeren voor een totaalprijs inclusief materialen. Het lijkt me handig dat iemand langskomt om alles te bekijken.

Woningonderhoud

Het betreft een rijtjes huis uit ongeveer 1930 dat in 2002 gerenoveerd is. Van 2003 tot heden is de woning verhuurd. De werkzaamheden zijn noodzakelijk na waterschade door optrekkend vocht en lekkende dakgoot. Dat is verholpen door injectie van de muren en reparatie van de goot. Het huis gaat vanaf 1-3-2017 in de verkoop en kan na vertrek van huidige huurders eind februari worden opgeknapt. Overzicht van de werkzaamheden zijn als volgt: - egaliseren, stukken of zetten van voorzetwand inclusief afwerken De afmetingen zijn ongeveer Muur 1: 2,5 x 10 meter Muur 2: 2,5 x 2 meter Betreft enkelsteens gemetselde muur - schilderen van muur 2,5 x 15 meter - gaten van impregneren dichten - uitgehakt stuk muur dichten - nalopen en waar nodig repareren van kozijnen, dakgoot, deuren, dakkapel Betreft klemmend draaiwerk, bijwerken schilderwerk - vervangen kit in badkamer (douche) Periode uitvoer waarschijnlijk 3e of 4e week van februari. Vanaf maart verhuur tot aan verkoop. Vanaf start vrije toegang met eigen sleutel en uitvoeringstijden en dagen zelf te bepalen

Lekkende dakkapel repareren

Het betreft een offerte aanvraag voor de reparatie van mijn houten dakkapel. De dakkapel vertoont lekkage, ik weet niet goed of dit vanaf de dakbedekking of het zink komt. Ik laat de lekkage graag op korte termijn herstellen.

Dakkapel plaatsen voorzijde woning (maximaal 3 meter)

Ik wil graag een oude lekkende dakkapel verwijderd hebben en een nieuw dakkapel geplaatst hebben aan de voorzijde van de woning (normale hellingshoek). Ik zoek iemand die goede referenties heeft (ervaring) en dit binnen mijn budget kan doen. Inclusief aanvraag plaatst, eventuele bouwtekeningen ten behoeve van de gemeente.

Lekkende dakkapel repareren

Ik heb lekkage aan mijn dakkapel en wil dit laten repareren. Ik wil graag het dak opnieuw laten bedekken met bitumen. De dakkapel is van hout en ongeveer 4 x 2 meter groot.

Partners

Partners van Casius