Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel (voorzijde) en kleine badkamer op zolder, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen over hele breedte, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, bestaande dakkapel renoveren, kunststof dakkapel aan achterzijde van circa 4 meter, dakkapel, dakkapel, dakkapel voorzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Hoogvliet Rotterdam:

Lekkage dakkapel opsporen en verhelpen

De dakkapel op onze eengezinswoning heeft een plat dak. Bij bepaalde hevige regenval - echter niet altijd - wellicht afhankelijk de windrichting - lekt er water boven langs zijkant naar binnen. De opdracht is de oorzaak hiervan te achterhalen en een en ander dusdanig repareren dat het in de toekomst niet meer lekt.

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil een prefab dakkapel laten plaatsen van 4,30 breed met een blind paneel en rolluiken. De afwerking van binnen doe ik zelf.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel 5 meter breed, 2 of 3 ramen die open kunnen, de rest mag vast. Keralit aan de buitenkant in de kleur wit en groen. Wij hebben een betonnen bint op 1.65 meter hoogte die er dus uit moet.

Lekkage bij de dakkapel repareren

Onze dakkapel geeft bij zware regenval lekkage in beide hoeken. Ook aan de buitenkant is te zien dat er lekkage is aan het kozijn boven het raam, het is te zien aan bruine waterdruppels. Het is een dakkapel met dakpannen. Ik zou graag de lekkage laten verhelpen. Fotomateriaal beschikbaar.

Dakkapel renoveren

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het renoveren van de dakkapel. Het is een opbouw dakkapel van ongeveer 5/6 meter bij 4 meter. De schrootjes willen we graag vervangen voor kunststof of trespa. Daarnaast willen we eventueel de kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen. Graag advies en offerte.

Dakkapellen plaatsen

Ik wil 2 dakkapellen laten plaatsen, eentje aan de voorkant en eentje aan de achterkant van mijn woning. Ik heb een eengezinswoning (hoekwoning) met een schuin dak, ook aan de zijkant. Graag wil ik de maximale van lengte gebruiken om een dakkapel te plaatsen. Graag bekijken ik samen met de dakkapelbouwer naar de mogelijkheden die bestaan.

Zijkanten dakkapel met Trespa bekleden. ...

Zijkanten dakkapel met Trespa bekleden. Zit hout en begint te rotten.

dakkapellen zijn ongeveer twee jaar ...

dakkapellen zijn ongeveer twee jaar geleden geschilderd, nu lekt het aan de achterzijde. De aannemer van de kapellen denkt dat het aan slecht schilderwerk ligt. Ik wil graag dat de dakkapellen opnieuw worden geschilderd/nagelopen zodat een evt lekkage door slecht schilderwerk hiermee wordt uitgesloten. De kapellen hebben elk vier ramen met roedeverdelingen in elk raam. Grachtengroen is de hoofdkleur en op de roedeverdeling is dit wit aan de binnenzijde/schijne zijdes van de roedes. Op de kopse kant van de roede is dit groen

Dakkapel aan beide zijden met nok ...

Dakkapel aan beide zijden met nok verhoging. Het plaatsen van een nieuwe vloer op de zolder. En een nieuwe dichte trap van 1e verdieping naar de zolder. Prijs met aftimmeren en zonder. Met zonwering en ventilatieroosters in het glas.