Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakopbouw:

Dakopbouw

Ik wil twee dakkapellen realiseren. Een aan de voorzijde van 4600 mm breed, en een aan de achterzijde van 3 meter (met verlegde nok). De afwerking doe ik zelf. De buitenkant van de dakkapellen moeten van kunststof zijn. Hier zijn vergunningen voor nodig, maar die worden makkelijk gegeven omdat mijn buren het ook al hebben. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakopbouw uit heel Nederland:

Stenen dakopbouw

Onze woning heeft een oppervlakte van 100 m2. Wij willen een dakopbouw, maximale m2. Ik heb gelezen dat dat max. 50 m2 is. Graag compleet met elektra en stucwerk, en de vergunningsaanvraag.

Dakopbouw plaatsen

We willen graag weten wat het kost om een dakopbouw te realiseren over de gehele lengte van het dak totale oppervlakte is 84 vierkante meter. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw of uitbouw

Wij willen een dakopbouw van 7 meter of een uitbouw van 7 x 3 meter. Graag compleet met elektra en stucwerk en een houten constructie. We hebben nog geen vergunning aangevraagd.

Een dakopbouw maken op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Wij willen ons dakterras (van 480cm x 393 cm) laten verbouwen tot slaapkamer. Er moet een nieuwe doorgang gecreëerd worden vanuit het huidige washok. De deur kan worden hergebruikt. Ook moet er elektra worden gerealiseerd. Zie bijgevoegde schets. Overige mogelijkheden bespreek ik graag met de aannemer.

Uitbouw zolder op dakterras

Ik zoek een aannemer die ons dakterras bij de zolder kan betrekken door middel van een dakopbouw. De opbouw moet 320 bij 530 cm groot worden, woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van kunststof kozijnen. Het betreft de 2e verdieping waar gebouwd moet worden. Het huidige dak van de woning is hoogstwaarschijnlijk beton. In de opbouw zien we graag 2 badkamers terug.

Uitbouw achterzijde, verbouwing bijkeuken, dakopbouw bijkeuken

We zoeken een architect/aannemer die ons helpt bij de realisatie van: - een vergunningsvrije uitbouw - een vergunningsvrije dakopbouw (op plat dak) - de aanpasing van bijkeuken tot leefkamer Het gaat om een twee-onder-een-kap woning uit 1938. Hiervan krijgen wij per 1 juni de sleutels. De uitbouw zal op de begane grond aan de achterzijde gerealiseerd moeten worden met afmetingen van ongeveer 4x4 meter en nieuwe doorgangen bieden naar zowel de keuken als de bijkeuken. Hierdoor levert deze aanbouw een aanzienlijke vergroting van de leefruimte op. De dakopbouw moet op het platte dakgedeelte van de bijkeuken gerealiseerd worden als kleine badkamer (douche en wc) voor de slaapkamer die zich aansluitend onder het schuine dakgedeelte van de bijkeuken bevindt. Behalve beide aan/opbouwen willen we de begane grond van de bijkeuken omvormen tot leefruimte door de enkelsteens muren te isoleren en van een glazen pui te voorzien, een vloer aan te leggen, de ruimteindeling aan te passen en een vaste trap te plaatsen naar de verdieping erboven. Op deze kamer boven de bijkeuken willen een dakkapel van circa 3-4 meter en een deur naar de nieuw te bouwen douche en wc. We hebben al ideeën over het ontwerp en materiaalkeuze van de uitbouw, zie hiervoor de bijgevoegde foto als uitgangspunt. We zoeken nog een architect/aannemer die ons in elk geval aan het begin van het proces bijstaat, slimme ontwerpsuggesties kan doen en mogelijk ons ook tijdens het gehele proces begeleidt. Graag zouden we van u, op basis van bovenstaande omschrijving, de foto’s via onderstaande link en het onderstaande programma van eisen, een globale offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Een/twee (video)gesprekken over wensen van verbouwing/programma van eisen - Toetsen op vergunningsvrij bouwen - Het digitaliseren van de bestaande situatie - Ontwerpen van de gewenste situatie - Opstellen kostenindicatie en planning - Technische omschrijving maken

Dak opbouw maken op basis van tekening (vergunning is binnen)

Wij willen graag een dak opbouw realiseren ik heb alle tekeningen en vergunning krijg ik deze week binnen. Zou graag een offerte willen opvragen voor deze dakopbouw. Bouwjaar woning 1999. Betonnen dak onder flauwe hoek. Het wordt een houten opbouw. Bouwtekening heb ik laten maken en kan die nasturen. Ik wil 'm casco met een trap er in. Kalzip-dak zit er nu op. We willen een zelfde dakbedekking op de opbouw Ik werk zelf als loodgieter en maak m zelf af. Afmeting 9 x 4,5 meter. Bij voorkeur in augustus starten.

Een dakopbouw ontwikkelen

Wij willen graag informeren naar de mogelijkheden. Wij willen een opbouw doen op ons platte dak. Overal in de buurt hebben ze een opbouw met dakterras. Zoals in de bijlage te zien is. Wij willen hem graag dicht. Dus met een puntdak en aan de kant waar het terras zou zijn zonnepanelen. Nu heeft niemand in de buurt dit. Dus wij weten niet of dit zou mogen. De rest blijft hetzelfde, alleen het stuk overdekt/dichtmaken. Ik zou u graag nog meer fotos willen sturen en een mail die wij van de gemeente hebben gehad.

Dakopbouw achterkant complex realiseren

Ik zoek een aannemer die mij kan helpen met een dakopbouw. De opbouw dient ongeveer 25 m2 groot te zijn, een gemetseld skelet te hebben en woon-klaar te worden opgeleverd. De opbouw moet aan de achterzijde van het pand gemaakt worden. Verder bespreek ik graag met de aannemer hoe de opbouw het best gerealiseerd kan worden.

Opbouw op aanbouw

Wij hebben een aanbouw geplaatst van 3x6 meter. Dit is een plat dak. Hier zouden wij graag een dakopbouw op willen plaatsen van 3x6 m. Graag compleet met elektra en stucwerk, en een gemetselde buitenkant. We hebben nog geen vergunning. Ik heb een foto bijgevoegd, dat is niet de situatie zoals bij ons maar is wel precies vergelijkbaar als bij ons.