Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Hendrik Ido Ambacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Hendrik Ido Ambacht heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Hendrik Ido Ambacht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Hendrik Ido Ambacht of directe omgeving.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hendrik Ido Ambacht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: 4 dakkapellen plaatsen, twee dakkapellen plaatsen, plaatsen van twee dakkapellen, kunststof (prefab) dakkapel en wand plaatsen op zolder, (Prefab) dakkapel en tussenwand plaatsen op zolder, dakkapel voorzijde woning, dakkapel vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel aan voorkant huis realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof, dakkapel vergroten, dakkapel plaatsen, dakkapel vergroten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Hendrik Ido Ambacht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Hendrik Ido Ambacht:

4 dakkapellen plaatsen

Er moeten daar 4 dakkapellen geplaatst worden in een pannen dak. Voorkant: 2 dakkapellen van +/- 3500mm breed Achterkant: 1 dakkapellen van +/- 3500mm breed, en een van +/- 10.000mm De maten zijn bij benadering, de architect moet het nog exact bemeten. Ze moeten naar buiten draaiende ramen hebben. Dakhelling is 30° Voor de 2 dakkapellen aan de voorkant wachten we nog op vergunning van de gemeente. Isolatiewaarde conform bouwbesluit. Graag offerte met omschrijving en kwaliteit van te gebruiken materialen, en garantietermijn.

Dakkapel laten vervangen

Ik wil graag mijn dakkapel laten vervangen. De dakkapel moet tussen de 3 meter en de 3.70 meter worden. De oude dakkapel is 2.80 meter breed en ongeveer 1.25 meter hoog. Het aftimmeren zal ik zelf verzorgen. Voor zover ik weet hoef ik hier geen vergunning voor aan te vragen maar ik zal dit nog wel even navragen bij de gemeente.

Dakkapel onderhoudsvrij maken

Ik wil een vrijblijvende offerte wat de kosten zijn als ik mijn houten dakkapel laat renoveren naar kunststof. De dakkapel is goed onderhouden. Details: Afmeting: 2,80 breed; Graag offerte voor drie kunststof kozijnen in dakkapel waarbij de buitenste kozijnen open kunnen (draai/kiep); Ralkleur kader: 9001 – draaikiep: 3005; Zijwangen met keralit, ralkleur 3005; Boeiranden keralit kleur. Wilt u een offerte uitbrengen inclusief: - Montage; - Binnen en buitenafwerking; - Vensterbank; - HR++ glas; - Veiligheidsbeslag voor politiekeurmerk; - Afvoer oud materiaal; - Houtnerf look.

Kunststof dakkapellen plaatsen

Betreft het leveren en plaatsen van 2 dakkapellen van kunststof (Keralit) met draai-kiepramen en een plat dak. 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde en met de mogelijk een tussenwand tussen beide dakkapellen te plaatsen. Breedte van de dakkapel achter is 3,8m, de voorzijde 2,4m en beide ca. 1,5m hoog. De kleur crème wit (een standaard RAL-kleur óf antraciet). Zónder binnenafwerking. Er hoeven géén rolluiken geplaatst te worden, wél willen we HR++ glas in de kozijnen met 1 óf 2 ventilatieroosters. Indien mogelijk willen we dat de ramen allemaal even groot zijn (dus symmetrisch). Extra opties mogen via 'berichten' worden doorgegeven.