Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel slaapkamer 1e verdieping:

Dakkapel slaapkamer 1e verdieping

Ik ben op zoek naar een nieuwe, bij voorkeur kunststof, dakkapel van 4 meter breed met 3 draai/kiep ramen. De buitenste 2 ramen moeten een ventilatie rooster bevatten. De aftimmering doe ik zelf. Binnenzijde kleur 9010 Buitenzijde kleur 7016 Incl. verwijderen oude dakkapel.
Onze klant uit Haastrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel slaapkamer 1e verdieping uit heel Nederland:

Verbouwen van woning

Werkzaamheden kunnen starten van April 2020 Begane grond: In de wc dienen de tegels tegen de wand verwijderd en door nieuwe tegels vervangen te worden. Vloertegels moeten worden geplaatst. Muur met steenstrips in de woonkamer dient te worden gestuukt (over de steenstrips heen of steenstrips verwijderen). Dit betreft één muur. Er dient een koof gemaakt te worden zodat de afzuigkap in de keuken mooi is afgewerkt. Er dient nieuwe dakbedekking op de garage en aanbouw geplaatst te worden. Eerste verdieping: In de grote slaapkamer (naast het ligbad) dient een wand geplaatst te worden. Deze moet precies tussen de twee ramen komen. De rechter slaapkamer moet dan ook een deur krijgen (de deur staat wel op de plattegrond maar is nog niet echt aanwezig). De wand dient gestuukt afgewerkt te worden. Hierbij dient een nieuwe vensterbank geplaatst te worden. Tweede verdieping: Vanaf het begin van de dakkapel dient een wand geplaatst te worden. Deze wand dient een deur te krijgen en gestuukt afgewerkt te worden. De twee wanden rechts van de trap dienen te worden verwijderd. De bestaande vliering willen we behouden, wellicht moet deze anders ondersteund worden. Ook dient er een Vlizotrap geplaatst te worden indien mogelijk.

Vervangen van 10 ventilatieroosters

Ik wil alle ventilatieroosters in ons huis laten vervangen. Het gaat om: Woonkamer: 73.5 cm (1) Slaapkamer 1: 73.5 cm (2) Slaapkamer 2: 73.5 cm (2) Slaapkamer 3: 73.5 cm (1) Zolder dakkapel: 69.5 cm (2)

Kamer splitsen in kamers

Ik wil de bovenste slaapkamer opsplitsen in twee kamers. Het betreft een ruimte van ca. 24 m2 gemeten vanaf de 150 cm hoogtelijn. Deze kamer heeft een hoge nok met aan zowel de voor- als de achterzijde een dakkapel. Aan de achterzijde zit nog een extra Velux dakraam. We willen graag ook 2 toegangsdeuren realiseren. In mei krijgen wij de sleutel, vanaf deze tijd willen wij beginnen.

Slaapkamer isoleren

Een ouder huis en deze slaapkamer is koud. Plafond moet eruit en dan tot de nok geïsoleerd en afgewerkt worden. Zit een dakkapel in uit 2007, is ongeveer 30 m2.

Slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren

Graag laat ik een aantal verbouwklussen uitvoeren, het gaat om: - Van zolder een slaapkamer maken met dakkapel en plafond isoleren en verplaatsen tussenwand. De tussenwand is ongeveer 5/6 m, schuin aflopend. Het plafond is ongeveer 30 m2. - Op 1e verdieping van slaapkamer badkamer maken. Wastafel, inloopdouche, bad en wc erin plaatsen en leidingwerk leggen. Daarnaast ook wanden en vloer betegelen. badkamer is 3 bij 3 m. Of de vloer eruit moet weet ik niet, of dat hier overheen gestort kan worden. - Op de begane grond uitbouw maken van 10 m2. De vergunning moet aangevraagd worden, heb wel al akkoord. Van steen. In het midden van het dak een lichtstraat. Er zal een laagje fundering moeten komen, is wel al bestraat. Graag complete oplevering, inclusief stucwerk en elektra. - Daarnaast ook nog een paar wandjes verplaatsen en kleinere klussen en vloerverwarming plaatsen. 3 maart zou ik graag starten.

Nieuwbouwhuis afbouwen

Onze nieuwbouwwoning in Utrecht wordt begin 4e kwartaal opgeleverd en dat willen we graag laten "afbouwen" Hieronder een overzicht van wat er moet gebeuren. ZOLDER: - Dakkapel op zolder (ongeveer 4 meter) - Dakraam in studeerkamer - Zolder opdelen in slaapkamer, studeerkamer en badkamer (inclusief betegelen en sanitair in badkamer aanbrengen). - Eventueel vliering (nice to have) EERSTE VERDIEPING: - Houten deurkozijn en stompe deur aanbrengen voor 4 kamers - Afwerken betegeling badkamer (tbv vervallen deurkozijnen) - Sanitair ophangen in badkamer - Muur tbv inloopkast in slaapkamer - Deur aanbrengen naar berging boven garage BEGANE GROND: - Deuren en kozijnen aanbrengen 3 stuks - Plafond stuccen - Wanden vliesbehang aanbrengen Graag zouden we het eea in een gesprek nader willen toelichten en op basis daarvan een offerte willen ontvangen.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Graag willen wij op onze zolder 1 of 2 slaapkamers creëren. De zolder is 6,70 bij 6,30 en ongeveer 4 meter hoog. Een zo'n groot mogelijke dakkapel (liefst kunststof) dient achter geplaatst te worden. Tevens willen wij de mogelijkheden bespreken om een extra verdieping te maken met waar mogelijk een vaste trap zodat we daar een hoop spullen kunnen opbergen. Verder: aftimmeren en afwerken zolder, stucwerk, extra radiatoren voor in slaapkamer(s), aanleg extra stopcontacten en elektra in slaapkamer(s) en aanleg van airco op slaapkamer achterkant.Tevens staan wij open voor ideeën en (her)inrichten van zolder door vakmensen die hier verstand van hebben.

Muur isoleren tegen geluid

Ik heb in mijn slaapkamer last van de TV van de buren. Vooral lage tonen. Het is een rijtjeshuis. Slaapkamers grenzen aan elkaar. Een deel is ook een gedeelde dakkapel. Dat zal ook misschien een boosdoener zijn. De muur van de de slaapkamer is ongeveer 2,5 bij 3,5 met een niet helemaal recht lijn bij de kant van de dakkapel, want daar zit een hoge vensterbank, met daaronder schuifwandkastjes. Ik hoop dat een vakman de situatie kan bekijken en mij adviseert wat de mogelijkheden zijn om te isoleren.

Dakkapel + wand op zolder stucen

De zolder is momenteel gestuukt, incl vliering op 250 cm hoogte. Nu wordt er een dakkapel en een wand tbv slaapkamer geplaatst. De wand (aan weerszijden) en het dakkapel willen wij afgewerkt hebben. Het gaat om 45 m2 wanden en 10 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.

Tweezijdige of enkelvoudig nokverhoging

Wij willen een nokverhoging, woning breed, maar twijfelen over enkel of tweezijdig. We willen wel kunnen staan. Woning is ongeveer 6 meter breed. De dakkapel (zie foto) is eigenlijk een slaapkamer, dat is platte dak. Het stuk met de dakpannen is de zolder. De nokverhoging moet dus boven de dakkapel komen. Ik denk van kunststof. Graag afvoeren oud materiaal. Er is waarschijnlijk een vergunning nodig.