Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapellen reinigen en status controleren van bekleding en waterafvoer:

Dakkapellen reinigen en status controleren van bekleding en waterafvoer

Ik wil twee dakkapellen laten reinigen. Beide zijn circa 3,50 meter breed. Een is van kunststof, de ander van hout. Ook wil ik graag dat er een check plaatsvindt van de staat van de dakkapelbekleding en de waterafvoer.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellen reinigen en status controleren van bekleding en waterafvoer uit heel Nederland:

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Gaarne een prijsopgave voor het reinigen en in de was zetten van 5 dakkapellen op een 2e verdieping.

Reinigen dak en dakkapellen

Wij willen ons dak en de dakkapellen (groene aanslag) laten reinigen + nakijken plat dak boven garage. Het gaat om 100 m2. Kunnen wij een afspraak maken voor het opmaken van een offerte?

Dakkapellen en dakgoot laten reinigen

Ik wil graag voor en achter mijn kunststof dakkapel en dakgoot laten reinigen. Voor is de dakkapel zo'n 3 meter. Achter 5. Dakgoot (twee maal zo'n 6 meter) graag legen en ook buitenkant schoon.

Het ontmossen van een een rietendak

Ik zoek een dakdekker die het rietendak van mijn woning kan reinigen. De woning zelf is 250 m2 groot, het dak zal dus rond de 300 m2 zijn. Het gaat voornamelijk om het ontmossen en eventueel herstelwerkzaamheden op het dak. Daarnaast bevinden zich nog 4 dakkapellen in het dak. De woning is goed bereikbaar.

Dak reinigen en ontmossen

Kunstleien dak, gebouw heeft grote kap met mansarden achtige bouw. Onder het dak is de etage met slaapkamers gelegen en ca twintig dakkapellen. Ik wil het dak laten reinigen en ontmossen. Het dak is 200 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Dakkapellen reinigen

Wij hebben een dakkapel voor en een achter. We willen deze laten reinigen (platen hebben groene aanslag aan de zijkant) en willen dat de afvoer op het dakkapel wordt nagegaan. De dakkapel is 4 meter breed bij 1.40 meter. Voor en achter zitten zonnepanelen. De rolluiken hoeven niet gedaan te worden.

Reparatie dakkapel na waterschade

We hebben een lekkage aan de zijkant van een van onze dakkapellen (naar binnen toe) als het regent en willen deze graag laten repareren voor de herfst/winter begint. Daarnaast willen we dakgoten nakijken/reinigen (als jullie dat ook doen). Graag ontvangen wij een offerte.

Dakkapel reinigen en waxen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het schoonmaken/ reinigen van twee dakkapellen op de tweede verdieping van mijn woning en misschien met de optie om het in de was te zetten mocht dit nodig zijn. De dakkapellen zijn op de 2e verdieping, het is moeilijk bereikbaar.

Het reinigen van 2 dakkapelen inclusief het reinigen van de dakgoten

Ik zoek een partij voor het reinigen van de dakgoten en dakkapellen aan de voor en achterzijde van de woning. Beide hebben een lengte van circa 4 meter. De dakkapellen zijn van kunststof.

Buitenkant huis schilderen

Voor, zij en achtergevel van ons huis dient geschilderd te worden (incl dakoverstek en dakkapellen, erker en garage). Stijl 30 jaren, overhangende dakgoten . Reinigen, schuren, repareren waar nodig, gronden, lakken.