Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel onderhouden of vervangen:

Dakkapel onderhouden of vervangen

Wij hebben een dakkapel waarvoor wij onderhoud vragen. Het houtwerk is voorzien van een verflaag die aan het afbladderen is. Misschien is het al te ver en moeten de kozijnen vervangen worden door kunststof. Of misschien moet de hele dakkapel vernieuwd worden.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel onderhouden of vervangen uit heel Nederland:

Woning modernisering

Wij zijn voornemens een woning te kopen. Alles ia goed onderhouden, maar zit er in sinds de bouw. Woonkamer: Nu plavuizen met vloerverwarming. Bij voorkeur nieuwe vloer over huidige vloer. Nieuwe plinten. Nieuw toilet beneden. Vervangen stoppenkast door groepenkast en indien nodig vervangen electra. Open haard vernieuwen, stuk blad eraf en muur stuken. Eerste verdieping een dakraam of dakkapel plaatsen in de slaapkamer boven de garage. Verfwerk buiten. Verfwerk binnen

Onderhoud en herstel aan boeiborden en dakkapel

Voor een appartementencomplex van bij elkaar 6 woningen (elke verdieping telt 2 woningen) willen wij graag de achtergevel laten onderhouden. Het gaat om de boeiborden van de dakrand en de raamkozijnen (PVC). Deze zijn toe aan een opknapbeurt en moeten tenminste worden geschilderd, wellicht hier en daar ook het voegwerk herstellen. Het steigerwerk komt dan waarschijnlijk op de aanbouw achter de gevel te staan (plat dak), als dit überhaupt mogelijk is (het dak moet dit wel kunnen houden uiteraard). De ramen moeten ook worden gereinigd.

Dakkapel renoveren

We hebben 6 weken geleden tijdens een storm lekkage gehad bij een dakkapel aan de voorzijde van onze woning. Het lood bleek omhoog te zijn gewaaid. Dit is wel teruggeplaatst, maar we hebben toch nog wat lekkage en inmiddels wat schimmelplekken op de zolderverdieping. We hebben onze woning altijd heel goed onderhouden, maar de dakkapel is inmiddels al wel wat ouder. Wij willen de zijwangen van de dakkapel en het lood laten vervangen. De zijwangen moeten dan ook worden geschilderd. Ook laten we dan graag de hele dakkapel nakijken en zo nodig repareren. Vooraf ontvangen wij graag een offerte voor alle kosten.

Dakkapel onderhoudsvrij maken

Ik wil een vrijblijvende offerte wat de kosten zijn als ik mijn houten dakkapel laat renoveren naar kunststof. De dakkapel is goed onderhouden. Details: Afmeting: 2,80 breed; Graag offerte voor drie kunststof kozijnen in dakkapel waarbij de buitenste kozijnen open kunnen (draai/kiep); Ralkleur kader: 9001 – draaikiep: 3005; Zijwangen met keralit, ralkleur 3005; Boeiranden keralit kleur. Wilt u een offerte uitbrengen inclusief: - Montage; - Binnen en buitenafwerking; - Vensterbank; - HR++ glas; - Veiligheidsbeslag voor politiekeurmerk; - Afvoer oud materiaal; - Houtnerf look.

Onderhoud aan de dakkapel

Graag wil ik onderhoud laten plegen aan de dakkapel op mijn woning. De dakkapel is 30 jaar oud maar altijd erg goed onderhouden. De maat is 2 x 1 m1. De dakbedekking moet worden nagezien en mogelijk worden vervangen. Verder wil ik de zijkanten en boeiboorden laten vervangen. Over de materiaalkeuze overleg ik graag met de vakman.

Dakkapellen en erker vervangen

Momenteel zijn er 2 dakkapellen aanwezig. Beide slecht onderhouden en moeten nodig worden vervangen. Dakkapel 1, Badkamer: Nu: 2 meter breed, 1,5 meter hoog, 1,6 meter diep. Twee openslaande ramen met vast tussenraam. Hout en enkel glas. Dakkapel 2, Bijkamer: Nu: 1,5 meter breed, 1,5 meter hoog, 1,6 meter diep. Twee openslaande ramen. Hout en enkel glas.

Goten reinigen en onderhouden

Ik zou mijn dakgoten van mijn hoekwoning laten reinigen. De woning is ongeveer 6 meter breed. Daarnaast zal de dakkapel ook gereinigd moeten worden en de afvoergoten van de dakkapel vervangen.

Dakkapel reinigen

Onze dakkapel (van Trespa) moet onderhouden / gereinigd worden. Eengezinswoning, de kozijnen zijn pas geverfd. Foto eventueel beschikbaar.

Vakantiewoning laten schilderen

Het betreft buiten schilderswerkzaamheden geheel rond om de woning in één kleur RAL9010 of RAL9001 hoogglans. Betreft windveren en overstek aan beide zijden, windveren dakkapel + voordeur, lijstwerk onder de dakpannen beide zijde + dakkapel + voordeur. De woning heeft het bouwjaar 2006 en is geregeld onderhouden, maar mogelijk is er wel iets van herstelwerkzaamheden nodig bij windveren/loodslab, houtrot? De kozijnen, deuren en ramen zijn van kunststof.

Dakkapellen reinigen

Graag een offerte voor het reinigen van 2x dakkapel. Ramen worden normaal onderhouden maar boven- en zijranden zijn niet bereikbaar. Graag reacties via e-mail of 's avonds telefonisch.