Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakbedekking en isolatie dakkapel repareren:

Dakbedekking en isolatie dakkapel repareren

Afgelopen maanden heb ik al 3 keer een lekkage laten repareren in de dakkapel. Nu is de dakbedekking aan vervanging toe. Door de lekkage is ook het isolatiemateriaal aangetast. Klus bestaat uit het vernieuwen van de dakbedekking en het isolatie materiaal (binnenkant). Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakbedekking en isolatie dakkapel repareren uit heel Nederland:

Dak vernieuwen en isoleren

Het gaat om isolatie van een plat dak van 6 bij 10 meter. Huidige dakbedekking is dicht, wel oud, en de reden voor vernieuwing van het dak is het plaatsen van zonnepanelen. Het dak heeft een paar doorvoeren voor ontluchting en een enkele doorvoer voor de CV-ketel van zolder. Het dak ligt ongeveer op 17 meter hoogte vanaf de straat gemeten.

Woning renoveren, uitbouwen en nieuw dak aanbrengen

Zie bijgevoegde tekeningen begane grond situatie bestaand en situatieschets nieuw. Dakopbouw: robuuste balken plafond op robuuste houten palen op fundering. Dakbedekking: dakpannen / optie riet. Isolatie: dak, vloeren en wanden. Volledig nieuwe indeling ruimten met nieuwe kozijnen, deuren, trap, elektra, CV installatie, sanitair-, wc- (2x), badkamervoorziening en optioneel lift.

Plat dak isoleren

Er ligt nu bitumendakbedekking. En een extra laag is aangebracht in 2002. Totaal circa 180 m2, waarvan 150 m2 geïsoleerd met 4 cm vapotherm en de rest rond 2000 is aangebouwd en geïsoleerd tot rc 3,0. Het boeiboord red cedar is rond 2000 nieuw aangebracht en nog van goede kwaliteit. Ik wil graag weten hoe het dak beter kan worden geïsoleerd en wat de kosten zijn. Kan de isolatie over de bestaande dakbedekking worden aangebracht of moet dit worden verwijderd? Graag contact voor afspraak diagnose en offerte.

Blokhut vervangen door nieuwe

Gaarne ontvang ik een vrijblijvende offerte voor een tuinhuis: -Tuinhuis 3 x 3 meter model lessenaarsdak met 0.50 meter luifel -Wandhoogte 2.40 naar 2.20 meter -Wanddikte 9 cm enkelwandig -Onderkant van de wanden voorzien van een u-profiel tegen optrekkend vocht -1 x deur kunststof inclusief enkel mat glas 0.83 x 2.01 meter -1 x kunststof draai-/kiepraam 0.80 x 0.80 meter inclusief enkel glas -Balkenlaag dak van vuren hout -Osb 18 mm als dakbeschot -0.50 meter luifel *Opties Binnenzijde bekleed met 12 mm multiplex Wanden geïsoleerd met 3 cm pir hardschuim isolatie Dak geïsoleerd met 3 cm pir hardschuim isolatie aan de binnenkant Dakpan profielplaten als dakbedekking met stalen windveren in kleur Verzinkte dakgoot met afvoer tot op het maaiveld Keralite-houtnerf RAL 9001 als gevelbekleding *Vloer: Betonpoeren als fundering met een houten vloer Geimpregneerde balken Osb 18 Betonpoeren i.v.m. verzakking 15 cm hoger *Slopen en afvoeren oude schuur 3 m X 2.50 meter Afbreken en afvoeren

Hellend dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Ongeveer 80 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Complete dak vernieuwing of renovatie plus isolatie. Betreft een oud huis (voor 1907). 1 kant heeft zelfs nog een honinggraad constructie. Sarkindak.

Plat dak isoleren

* Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Andere. * Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering): 11 x 11 meter (121 vierkante meter). * Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er liggen zonnepanelen op een deel van het dak. Isolatie op het bestaande dak leggen. Afdekken met sedums/groendak.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Stalen dakplaten / dakpanplaten Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 9m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken er zitten nu orginele dakplaten op vanaf begin 1974, graag zullen wij deze willen vervangen. Hellingshoek is een paar graden en er zijn twee daken ramen gemonteerd, dus er zal minder m2 nodig zijn. Het is een verlening van de huiskamer.

Uitbouw aan de woonkamer maken

Hierbij is onze wensen voor de uitbouw onze woonkamer. Het gaat om een uitbouw met plat dak aan de achterzijde van onze woning. Afmetingen 6 meter lang x 3.50 meter diep x 2.85 meter hoog. De vloer is glad afgewerkt, zodat later vloerverwarming, hout of laminaat gelegd kan worden. De wanden bestaan uit hout skeletbouw, buitenkant wordt stenen met isolatie. Het dak van de uitbouw bestaat uit een houten baklaag op afschot met isolatie en een dakbeschot, met daarop EPDM dakbedekking. Het plafond wordt voorzien van gipsplaten. Ontwatering gaat via een onderuitloop met regenpijp en zal aangesloten worden op het bestaande hemelwaterriool. De uitbouw wordt aan de voorkant voorzien van een diepe overstek. Verder moeten er nog openslaande deuren in komen. Ik zou graag op basis van deze gegevens een prijsindicatie willen ontvangen.

EPDM-dak renoveren en isoleren

Heb een oud huis met een flink plat dak, 55 vierkante meter. Is in 1999 nieuw bedekt met bitumen. Isolatie tussen dak en bitumen is ongeveer 1,6 cm. Het wordt in de zomermorgen flink warm en in de winter koud, isolatie kan beter lijkt me. Ik wil nu zonnepanelen plaatsen. Dakbedekking lijkt me nog prima. Graag advies over warm dak of omgekeerde buitenisolatie, met offertes als het kan. Graag advies over de huidige dakbedekking omdat deze dus, zoals gezegd, nog prima lijkt.

Dakbedekking met isolatie aanbrengen

Ons pannendak nu is niet geïsoleerd. In enkele panlatten is houtworm aangetroffen. Eén dakkapel heeft een nieuw dak nodig. Het gaat om een woonoppervlak van ongeveer 223 m2.