Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Gouda of directe omgeving.

1643 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, benodigde stukken aanvragen voor vergunning dakkapel, dakramen vervangen door een dakkapel achterzijde, dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, bekleden van dakkapel met kunststof, dakkapel achtergevel, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel bouwen, dakkapel plaatsen, dakgoot en boeidelen vervangen of repareren, dakkapel, vervangen houten delen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Gouda:

Dakkapel realiseren

Graag een offerte voor het plaatsen van een kunststof of houten dakkapel (5 meter breed) excl afwerken incl plaatsen.

Dakkapellen reinigen en status controleren van bekleding en waterafvoer

Ik wil twee dakkapellen laten reinigen. Beide zijn circa 3,50 meter breed. Een is van kunststof, de ander van hout. Ook wil ik graag dat er een check plaatsvindt van de staat van de dakkapelbekleding en de waterafvoer.

Kunststof dakkapel plaatsen

Wensen: - Kunststof dakkapel - Afwerking met Keralith - HR++ glas (met warmtedoorgangscoëfficient van minimaal 1,2 W/m2K) - Dak geschikt voor plaatsing van warmtepomp à 40 kg - 5 meter breed, 1,5 meter hoog - Casco opgeleverd - inclusief plaatsing Aanvullende vragen: - Is de isolatiewaarde (Rc) van de kunststof dakkapel bij u bekend? - Sluiten de kozijnen strak aan op de wanden/plafond, of is er ruimte over (ca. 10cm) om aanvullend isolatiemateriaal aan de binnenzijde te plaatsen? - Van welk materiaal is de dakbedekking? - Valt het openmaken van het dak/weghalen van de oude dakkapel ook onder de plaatsing, of moet dit vooraf uitgevoerd zijn? - Zijn de plaatsingskosten gedurende het gehele jaar gelijk, of wisselt dit met de drukte? Welke periode is dan voordeliger? - Hoe lang duurt het plaatsen van de dakkapel? - Wat is de garantietermijn van de dakkapel? En valt waterdichtheid daaronder?

Twee dakkapellen laten plaatsen

Ik wil 2 dakkapellen voor op de woning laten plaatsen. 1 moet aan de voor en 1 aan de achterkant in maximale breedte. Minimaal in ieder dakkapel 2 draai kiepramen. Kunststof gewenst en aftimmering doen we zelf. De afmeting zal tussen de 4 en 4,5 meter zijn.

Dakkapel onderhouden of vervangen

Wij hebben een dakkapel waarvoor wij onderhoud vragen. Het houtwerk is voorzien van een verflaag die aan het afbladderen is. Misschien is het al te ver en moeten de kozijnen vervangen worden door kunststof. Of misschien moet de hele dakkapel vernieuwd worden.

Velux raam vervangen door dakkapel

Ik wil een dakkapel maken op een plek waar nu een Velux raam zit van circa 80 cm bij 100 meter. Ik ben nu bezig met een vergunning.

Dakbedekking en isolatie dakkapel repareren

Afgelopen maanden heb ik al 3 keer een lekkage laten repareren in de dakkapel. Nu is de dakbedekking aan vervanging toe. Door de lekkage is ook het isolatiemateriaal aangetast. Klus bestaat uit het vernieuwen van de dakbedekking en het isolatie materiaal (binnenkant). Graag ontvang ik een offerte.

Isolatieruiten in dakkapel vervangen

Wij hebben 2 dakkapellen van 16 jaar oud met dubbel glas. Op een of andere manier komt er vocht in het isolatieglas. Het gaat om tenminste 2 of 3 van de in totaal 6 isolatieruiten. Wij willen er door een glaszetter naar laten kijken en de ruiten laten vervangen. We zijn ook erg benieuwd naar de oorzaak.

Lekkage aan de zinken dakbedekking van twee dakkapellen

Op de 2e verdieping van mijn woning staan 2 dakkapellen. Beiden hebben een zinken dakbedekking die lekkage veroorzaakt. Eén dakkapel is gekoppeld met de buren. Maten zijn 3x2 m1 en 2x2 m1. De dakkapellen zijn goed bereikbaar. Wij willen graag een offerte voor reparatie door een vakman. Wij hebben de offerte ook nodig voor de verzekering. Ik begrijp dat er aan een dergelijke offerte kosten zijn verbonden. Ik ben eenvoudig bereikbaar via email, lastig per telefoon.

Reparatie van de dakkapel wegens lekkage

Het dakkapel lekt. Het lekt niet heel hard maar met een regenbui wordt het wel steeds weer vochtig, en steeds erger. Graag vrijblijvend kijken en eventueel gelijk (mits mogelijk) repareren en anders een vervolg afspraak maken. Liefst reactie via mail.

Dakkapellen voor en achter reinigen

Ik wil graag mijn dakkapellen aan de voor- en achterzijde van mijn huis laten reinigen en behandelen. Ze zijn van Trespa met kunststof kozijnen.

Dakkapel reinigen

De dakkapel van Trespa dient gereinigd te worden. Het betreft een hoekwoning waarbij de dakkapel op de tweede etage zit.

Hoekkapel maken op zolder

Hoekkapel maken op zolder. Ongeveer 4m de korte kant, 7m de lange kant.

reparatie dakkapel wegens lekkage

Wegens lekkage de dakkapel repareren. Schoonmaken van bestaande dakkapel Aanbrengen van een 2 laagse dakbedekking dakkapel aanbrengen van een kiezelbak met uitloop tbv afwatering aanbrengen losse randstrook 4mm rondom dakvlak aanbrengen aluminium daktrim aanbrengen randstrook vanuit de daktrim tot ruim op het dakvlak aanbrengen zinken wangen over bestaande houten wangen demonteren en afvoeren bestaande dakbedekking

Het gaat om het plaatsen van zolderraam ...

Het gaat om het plaatsen van zolderraam type: tyrem fe 4555 dubbelglas, 45 bij 55 cm. incl gootstukken.

Een kunstof dakkapel plaatsen aan de ...

Een kunstof dakkapel plaatsen aan de achterkant van het huis over de hele breedte +/- 5 meter. Voor dit project heb je geen vergunning nodig.

Wij willen een dakopbouw aan de ...

Wij willen een dakopbouw aan de achterzijde van ons huis, waarbij er een dakkapel wordt geplaatst en deze 1,5 meter naar voren wordt geplaatst. Dit kan, omdat er voor het schuine dak van de 2e etage nog 2,5 meter platdak van de 1e etage zit. De dakopbouw wordt ± 4.65 m breed, 2,40 m hoog en 1,5 m diep (vloer gedeelte.) De dakopbouw moet van kunstof worden en een deur of schuifpui hebben.

We willen onze dakkapel laten bedekken ...

We willen onze dakkapel laten bedekken met trespa.

Het betreft een dakkapel, ...

Het betreft een dakkapel, trapeziumvormig. dakhelling 30 graden. Ik zou graag een offerte hiervoor willen ontvangen. Na ontvangst van een e/mailadres kan ik een gemaatvoerde tekening van het dak en referentiefoto sturen voor het beeld. Svp geen persoonlijke bezoeken ivm tijd, daarbij is de desbetreffende woning nog niet opgeleverd.

een dakkapel van ongeveer 2.50 hiervan ...

een dakkapel van ongeveer 2.50 hiervan willen we graag een offerte van om te kijken wat er financieel mogelijk is voor ons