Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor lekkage aan dakkapel verhelpen:

Lekkage aan dakkapel verhelpen

Ik heb een grote dakkapel van ongeveer 4 meter. Ik heb nu aan beide zijden onder de dakkapel lekkage aan de zijkanten en flink ook. Vermoed dat het te maken heeft met het lood. De dakkapel is ongeveer 10 jaar oud. Zou er iemand oorzaak kunnen vaststellen en liefst ook verhelpen? In het midden heb ik al een kleine (haar)scheur in het lood gezien waardoor water komt. Vanwege mijn werk, graag in eerste instantie contact via de mail. Daar ben ik wat beter op te bereiken.
Onze klant uit Giessenburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage aan dakkapel verhelpen uit heel Nederland:

Lood vervangen rond de dakkapel

We hebben lekkage en er is net geconstateerd dat er 12 meter nieuw lood rondom de dakkapel geplaatst moet worden. Wat zijn de totale kosten hiervan?

Dak controleren op lekkage

De muur in mijn slaapkamer kent een vochtplek die nog steeds koud en klam aanvoelt, alsof er direct contact met de buitenlucht is. De plek is op de grens van de dakkapel en de dakpannen, bij de schoorsteen. Graag het lood en de bedekking op deze plek controleren (kan foto sturen) en eventueel repareren. De plek is bereikbaar via het dak van de dakkapel of met een ladder (5 meter). De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Daklekkage repareren

Er is een lekkage waargenomen ter plaatse van de dakkapel. De lekkage dient nader destructief onderzocht te worden aan de buitenzijde. In het ergste geval dienen er loodslabben aangebracht te worden rondom de dakkapel.

Vermoedelijke daklekkage opsporen en verhelpen

We hebben lekkage in een slaapkamer, we weten niet precies waar de lekkage vandaan komt, waarschijnlijk van onze dakkapel. We willen graag dat iemand hiervoor langskomt.

Lekkage dak en goot verhelpen

Boven de voordeur lekt de zinken goot. Daarnaast hebben wij lichte lekkage in de nok van het dak en op 1 plek bij de overgang van het dak naar de dakkapel. Graag laten wij dit controleren en repareren.

Herstel of vervanging van de dakbedekking op een dakkapel

Wij hebben lekkage via het platte dak van onze dakkapel. Het dak is ongeveer 5 m² groot en we denken dat er bitumen dakbedekking op ligt met langs de randen een daktrim. Graag ontvangen wij uw prijsindicatie voor het repareren of vervangen van de dakbedekking. We stellen een bezoek op prijs.

Lekkage dak opsporen

Lekkage geconstateerd op zolder ter hoogte van mijn dakkapel. De dakkapel is een paar jaar geleden voorzien van kunststof beplating. Met bepaalde slagregen en met sneeuw heb ik water binnen. De nokvorst en dakkapel zijn gechecked en is volgens de zetter van het dakkapel niet de oorzaak. Wat wel geen idee. Gaarne een offerte hiervoor.

Dakkapellekkage laten repareren

Bij de aansluiting van ons dakkapel hebben we lekkage ontdekt. Het is aan de onderkant/hoek van het dakkapel. Waarschijnlijk is het al langere tijd ongemerkt aanwezig. Er is schimmelvorming en mogelijk ook houtrot aanwezig. Mogelijk lekt het alleen bij harde wind/storm.

Lekkage bij de dakkapel repareren

Ik wil de lekkage bij de dakkapel laten repareren. Zit op de 2e verdieping ongeveer 3 x 2,75 meter. (Bitumen).

Lekkage pannendak repareren

Opsporen en repareren lekkage aan pannendak. Het is een lekkage bij een dakkapel. De daken lopen tussen de huizen in naar 1 goot toe, ik heb het idee dat die goot niet afdoende is. Ik zou hier graag even naar willen kijken.

Partners

Partners van Casius