Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Dordrecht of directe omgeving.

1746 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof, kunststof dakkapel (5 meter breed) aan achterzijde 2-onder-1 kap woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Dordrecht:

Dakkapel plaatsen

Wij willen een dakkapel plaatsen. Breedte is 2712 mm en lengte is 1610 mm. Keralit creme Ral 9001. Graag met afwerking.

Dakkapel plaatsen

Ik wil een nok verhoging met dubbele dakkapel. De breedte van het huis is ongeveer 4 m. De nok van de zolder is ongeveer 1.5 m. Ik wil het graag zonder afwerking, en met een houten constructie.

Plaatsen kunststof dakkapel

Ik wil een dakkapel laten plaatsen met de afmetingen 380 cm breed en 150 cm hoog. Ik sta open voor de mogelijkheid om het kant en klaar te laten leveren, optioneel inclusief kunststof kozijn.

Prefab dakkapel plaatsen

Wij willen graag een prefab dakkapel laten plaatsen van ongeveer 4 meter op een schuin pannendak. De afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf gaan verzorgen. De zolderverdieping is goed te bereiken via een vaste trap en er dient een vergunning aangevraagd te worden.

Casco houten dakkapel plaatsen

Aan de voorzijde wil ik graag een houten dakkapel laten plaatsen op een schuin dak. De afwerking aan de binnenzijde zal ik zelf verzorgen. De breedte van de prefab dakkapel zal ongeveer 3.60 meter moeten zijn. Het werk mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Dakkapel renoveren

Ik wil mijn dakkapel renoveren. Deze is 2,30 bij 1,50 meter. De zijwanden moeten worden weggehaald, isolatiemateriaal moet geplaatst worden van 4 cm dikte. Damp dichte folie moet geplaatst worden en vervolgens nieuwe zijwanden plaatsen van kunststof. Het dak van het dakkapel is van bitumen en dat moet nieuw bitumen of epdm worden.

Polyester dakkapel repareren

Ik heb op de 1e verdieping van mijn woning een polyester dakkapel. Momenteel heb ik lekkage via het plafond van de dakkapel en ik vermoed dat het probleem zit in de polyester dakbedekking. De dakkapel is ongeveer 5 meter lang. De dakkapel is 6 jaar oud, maar ik kan niet terugvallen op de 10 jaar garantie die ik kreeg, omdat de leverancier failliet is. Ik laat de dakkapel graag even bekijken en ontvang dan een reparatievoorstel met prijsopgave. Er zijn beugels in de dakkapel geplaatst (prefab dakkapel) om de kapel over het huis heen te tillen, wellicht dat dit de zwakke plekken zijn?

Boeiboord dakkapel vervangen door trespa

Graag laat ik mijn boeiboord van de dakkapel vervangen door kunststof of Trespa. Dit zal ongeveer 6 meter zijn. De hoogte is 40 cm. Er is een foto beschikbaar.

Dakkapel met lekkage laten repareren

Graag ontvang ik een offerte voor een reparatie aan mijn dakkapel. De dakkapel eindigt net onder de nok van het dak. Op die plaats is de dakbedekking van de dakkapel voor een gedeelte over de nokvorsten van het dak heen gelegd. Waarschijnlijk is het hier poreus geworden, scheuren ontstaan en gaan lekken. Hierdoor hebben we last van lekkage tijden zware regenval. De dakkapel is ongeveer 2 meter breed.

Dakkapel laten renoveren

Dakkapel renoveren. De dakkapel is 2,60 breed en 1,50 meter hoog.

Kunststof dakkapel repareren

Reparatie kunsstofdelen van dakkapel

Reparatie aan de dakkapel

Aan de voorzijde van mijn dakkapel hebben wij last van lekkage. Wij hebben begrepen dat dit opgelost kan worden met een boeideel van Trespa. Deze zal ongeveer 280 bij 40 cm moeten zijn.

Houtwerk van dakkapel vervangen

Houtwerk van dakkapel vervangen. Daarnaast heeft mijn dakkapel last van zwaar achterstallig onderhoud en dient alle hout vervangen te worden. Ik ben hier fanatiek aan begonnen, maar ik krijg het dakje er niet vanaf. Het hout is al op maat en in mijn bezit, ik heb alleen hulp nodig met de bevestiging hiervan. Ik hoop dat er een vakman is die beide klussen kan, maar afzonderlijk zou ik ook geholpen zijn.

Lekkage aan de dakkapel

Bij hevige regenbuien en sneeuw lekt de dakkapel aan één kant langs de zijkant van de dakkapel. Graag willen we hier naar laten kijken waar het door komt en dit laten verhelpen.

Dakkapel laten plaatsen

In de toekomst wil ik graag een dakkapel laten plaatsen. Dakkapel hoeft niet zo groot te zijn. Ben nog in de begin/orienterende fase. Graag advies en mogelijkheden.

Nokverhoging met dakkapel aan de ...

Nokverhoging met dakkapel aan de voorkant. Ongeveer 5,50m diep x 5,60m breed nu stahoogte zolder 1.70 moet ongeveer 2.40 ongeveer worden. Mogelijk meerdere mensen in de straat.

We hebben een hoekwoning rechts waar we, ...

We hebben een hoekwoning rechts waar we, volgens bouwtekeningen, een nieuwe dakkapel voor en achter, op willen plaatsen, dubbel glas in de ramen, inclusief isolatie gehele zolder. Voorgevel een dakkapel met plat dak, APP dakbedekking, achtergevel een dakkapel met schuin dak over de gehele breedte, met dakpannen. Ook moet er een vaste trap gemaakt worden. De ruimte die op zolder gecreeerd wordt, wordt opgedeeld in 2 ruimtes, een grote en een kleinere. De CVketel moet herplaatst worden, en aansluiting en afvoer wasmachine moet nieuw geplaatst worden.

Wij zouden graag boven,een kamer extra ...

Wij zouden graag boven,een kamer extra willen maken,maar heb geen idee of dat mogelijk is. De zolder heeft nogal vreemde vorm. Het gaat om een dakkapel plaatsen op de zolder. Zolder aftimmeren en isoleren. Evt. electra en verwarming.

Dakkapel van ca. 2,00 tot 2,50 meter. De ...

Dakkapel van ca. 2,00 tot 2,50 meter. De dakkapel is waarschijnlijk maatwerk dus geen prefab.

vervangen loodslabben bestaande ...

vervangen loodslabben bestaande dakkappel. Ds bestaande verwijderen en nieuwe plaatsen.

Herstel pannen dak, dakkapel met nok ...

Herstel pannen dak, dakkapel met nok verhoging. betreft een tussenwoning uit 1908.