Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel plaatsen en zolder renovatie:

Dakkapel plaatsen en zolder renovatie

Ik wil een nieuwe dakkapel van 5 meter breed laten plaatsen. Het moet een kunststof dakkapel zijn en het moet helemaal afgewerkt worden aan de binnenkant met stucwerk. Daarnaast wil ik mijn zolder (20 m2) renoveren en er een toilet in laten plaatsen. De zolder bestaat nu uit 2 kamers waar een draagmuur tussen zit. Deze moet verwijderd worden. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte. Do you also do renovation work on the attic? (for example create a wc?)
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel plaatsen en zolder renovatie uit heel Nederland:

Dak isoleren en het plaatsen van een dakkapel

Het van buiten isoleren van een tussen de 60 en 70 m² hellend dak van 47 graden. Het huis stamt uit 1880 en heeft wel 'nieuwe' betonnen dakpannen die naar mijn inzien wel teruggeplaatst zouden kunnen worden. het huis en dus ook het dak heeft de vorm van een parallellogram en is aan 1 zijde verbonden met een verticale muur van de buren. De huidige isolatie laag ziet er als volgt uit: ( van buiten naar binnen) dakpannen- panlatten- glaswol (zonder folie en dus vochtig) - op sommige plekken (timmerspies)- aftimmering met een dun houten plaatje. Overigens willen we ook nog een dakkapel plaatsen. De plaatsing hiervan en het dak isoleren willen we graag efficiënt op elkaar laten aansluiten.

Veredelde dakkapel / dakopbouw realiseren op de aanbouw

Wij willen graag een veredelde dakkapel / dakopbouw op onze aanbouw met plat dak laten plaatsen. Het dak van de aanbouw is ongeveer 5 x 2,5 meter en de dakkapel zou denk ik ongeveer 4 x 2 moeten worden. De foto is een voorbeeld van wat we willen. De buren hebben ook zo een dakkapel, dus ik vermoed dat het dak sterk genoeg is. De vergunning zouden we graag laten regelen door de vakman. We willen een casco oplevering, waar buiten alles afgewerkt is en binnen werken we zelf af. Wel willen we graag de kosten voor stucwerk en elektra apart op de offerte vermeld hebben, als dat mogelijk is. De constructie willen we van hout of prefab. Graag de goedkoopste. De voorkeur gaat uit naar prefab. Tekeningen hebben we nog niet.

Dakkapel bekleden met Keralit

We hebben een bestaande (grote) dakkapel op de tweede verdieping waarvan we graag de bekleding willen laten vervangen (rondom) door Keralit delen. Ook willen we de boeiboorden laten vervangen door Keralit delen. Er zijn twee zijkanten, waarvan een helemaal doorloopt van voor naar achter en de andere is alleen aan de voorkant. Aan de achterkant zijn er nog wat kleinere stukken bekleding die dan vervangen moeten worden. Tevens moet het loodwerk geheel vervangen te worden, daar hebben we recent lekkage op gehad. De dakkapel heeft een afwijkende vorm. Voren hebben we er een en achter, deze loopt door. Aan de zijkant is het ongeveer 2 diep x 1 meter hoog. dit deel zit schuin op het dak. Aan der andere kant is een deel van ongeveer 4 meter diep en 1,5 meter hoog. Aan de achterkant zitten twee stukken die recht zijn van ongeveer 1 x 1 meter. Ook wil ik de boeiborden graag vervangen. De dakkapel is in totaal ongeveer 4 meter breed. Nu is de dakkapel met vurenhout bekleed. Houten rabat delen. Dit zou verwijdert moeten worden en afgevoerd. Een steiger plaatsen is mogelijk. Ik heb een deel van de Keralit bekleding, de rest zou nog wel geregeld moeten worden.

Hellend dak van buitenaf isoleren

Wij willen graag ons hellende dak van buitenaf isoleren. Het dak is 5 meter breed en in circa 45 gaden over 1ste en 2e verdieping. Basis is 8 meter lang (circa 60 m2) , aan voor- en achterzijde op 1e verdieping een dakkapel. Moet met bestaande pannen, extra pannen beschikbaar. Kan eventueel ook nog een 2 meter brede dakkapel geplaatst worden op 2e verdieping (vergunning binnen). Een steiger plaatsen is mogelijk aan de voorkant. Aan de achterkant hebben we een uitbouw. Er is nu geen isolatie aanwezig. De pannen willen we hergebruiken. Het isolatie soort mag niet te dik zijn, we willen het dak niet teveel omhoog hebben. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Dakkapel voorzijde

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een casco dakkapel. Ik heb geen haast dus prioriteit is zo laag mogelijke kosten. Het gaat om de voorkant op het dak. Afmeting is 2.50 m en hoogte is zo rond de 1.65 m.

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel van kunststof of hout aan de voorzijde van het huis op de eerste verdieping. De dakkapel moet 3 meter lang worden, en casco zijn. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is.

Zolder verbouwen, dakramen en dakkapel plaatsen, isoleren en meer

Wij willen een zolder betrekken bij een woning en dakramen plaatsen aan de voorkant en een dakkapel aan de achterkant plaatsen. In december krijgen wij de sleutel tot onze beschikking. De zolder zit op de vijfde verdieping. Ik ben mij aan het oriënteren naar de kosten om de complete zolder te renoveren, of dat ik het in delen uitbesteed. Ik heb toestemming nodig van de VVE om dakramen en een dakkapel te plaatsen. Verder is de dakkapel wel vergunningsvrij. De zolder is 4 x 7 meter en het dak heeft een helling van 30 graden. De dakramen mogen maximaal 1,14 hoog zijn, de lengte maakt niet uit. Ik denk aan twee ramen van ongeveer 1 x 1 meter. Verder moet er geïsoleerd worden aan de binnenkant. Ik wil vloer isolatie tegen geluidsoverlast en het dak voor de temperatuur. Er moet een trap geplaatst worden. De dakkapel wil ik ongeveer 2,5 x 2,5 meter, misschien iets groter. De constructie maakt mij niet zoveel uit. Tekeningen hoeven niet. Elektra en stucwerk zal er ook moeten komen. Graag ontvang ik een indicatie en ga ik in overleg over de mogelijkheden.

Inrichten zolder met 3 kamers en een badkamer

3 jaar geleden hebben we ons huis laten bouwen (zie bijgevoegde bouwtekening). De zolder is met een vaste trap bereikbaar, maar nog helemaal leeg. We willen onze zolder in laten richten met 3 kamers en een badkamer. Onderdeel van de klus is het plaatsen van een dakkapel van 4 meter breed. De zolder is 9,80 x 5,80 meter gemeten vanaf het knieschot. We willen de inrichting zoals aangegeven op de bijgevoegde tekening. Extra info: - we willen alles gestuct hebben - offerte inclusief het (verf) spuiten van het stucwerk - Kunststof dakkapel van 4 meter moet geplaatst worden. Prijs hiervoor graag apart opnemen in offerte. - Vliering moet bereikbaar zijn met vlizotrap - Wij leveren materiaal aan voor badkamer (wc, douche wasbak, tegels tot plafond) - Vloeren kamers plaatsen wij zelf - Deuren/ deurkozijnen van hout, opdek. - Voor elektra graag een stelpost opnemen

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een dakkapel op de zolder. Het grote dakraam dat nu aan de achterkant zit moet verplaatst worden naar de voorkant van het huis. Het moet afgetimmerd worden en de buitenkant moet van kunststof zijn. De afmetingen zijn nog in overleg. Ik wil graag in gesprek gaan over de mogelijkheden en de kosten.

Bestaande dakkapel met zink bekleden

Ik wil graag een bestaande dakkapel bekleden met zink in verband met onderhoud. Dakkapel is 4 meter breed het dak heeft een hellingshoek van 45 graden. Het is een houtendakkapel van hardhout en de boeiborden zijn van kunststof. Een steiger plaatsen is mogelijk, het zit aan de achterkant. De dakkapel zit op de tweede verdieping van mijn dijkwoning. Graag ontvang ik advies en een offerte.