Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel plaatsen en zolder renovatie:

Dakkapel plaatsen en zolder renovatie

Ik wil een nieuwe dakkapel van 5 meter breed laten plaatsen. Het moet een kunststof dakkapel zijn en het moet helemaal afgewerkt worden aan de binnenkant met stucwerk. Daarnaast wil ik mijn zolder (20 m2) renoveren en er een toilet in laten plaatsen. De zolder bestaat nu uit 2 kamers waar een draagmuur tussen zit. Deze moet verwijderd worden. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte. Do you also do renovation work on the attic? (for example create a wc?)
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel plaatsen en zolder renovatie uit heel Nederland:

Dakkapel

Plaatsen van een kunststof Dakkapel aan de achterzijde. 4 meter breed x 1,50 meter hoog. Raamverdeling: 2 x draai-kiep. (1 links en 1 rechts) met vakverdeling dus roedes in 't glas. Kleur wit (RAL 9010).

Opbouw (dakkapel) stucen

Wij hebben een dakkapel laten plaatsen 2 jaar geleden. Deze wil ik graag van binnen laten stucen. De naden van de gipsplaten heb ik al behandeld met gyproc voegenvuller. Ik had gehoopt op een beter resultaat, maar het is lastiger dan ik dacht. De ondergrond van de wanden en het plafond zijn gipsplaten 60 cm. Het plafond is 7.5 m 2 en de wanden ongeveer 5 m2. Graag wil ik dit glad hebben afgewerkt.

2 kamers op zolder creeren met schuifdeur en extra elektra-punten.

Op zolder willen wij 2 kamers creeren door de zolder in tween te delen. Hiervoor willen wij geluidsarme en brandvertragende gipswanden laten plaatsen. Ook moet er een schuifdeur komen die in 1 van deze wanden "verdwijnt". Tevens willen wij in de nieuwe wanden een aantal elektra-punten laten aanbrengen. De gehele breedte van de zolder is circa 6 meter en lengte schat ik op 7 meter. De nokhoogte in het midden is 3,60 meter hoog. Er is een dakkapel aanwezig dus hier moet rekening mee worden gehouden.

Nokverhoging en dakkapel

Ik wil mijn zolderverdieping groter maken, door middel van een nokverhoging alsook door het gelijktijdig plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde. De vergunning hiervoor is nog niet aangevraagd. Hierdoor kan er van 1 zolderkamertje 2 normale slaapkamers gemaakt worden. Aan de achterkant wil ik eventueel in de toekomst nog zonnepanelen leggen dus hier moet qua dakconstructie rekening mee gehouden worden.

Raamventilator plaatsen

In één van de ramen van het dakkapel op zolder wil ik een raam ventilator laten plaatsen, omdat beide ramen niet meer open kunnen. Het is enkelglas. Het is een kleine dakkapel met 2 kleine ramen, maar ik durf echt geen schatting te maken van de afmetingen. De dakkapel zit aan de achterzijde van de woning. Er is een hele lange ladder nodig, mocht er vanaf de buitenkant bij moeten.

Opbouw hoekwoning

Verhogen nok, het opbouwen van achtergevel, verlengen voorste dakvlak, plaatsen van twee dakkapellen. De achtergevel verticaal optrekken ( ca. 2 meter) 1 bestaand kozijn herplaatsen en 1 nieuw. Opbouw bekleedt met Keralit in kleur, binnenzijde wanden 18 mm multiplex, bekleed met gipsplaat en gestuit. De bestaande zoldervloer door trekken in achtergevel / ondersteuningsbalk in achtergevel weggewerkt. In betonnen vloer trapgat zagen en constructie aan passen ( staal constructie) en deze aftimmeren, dichte trap met deur in overloop. Bestaande vlizotrap verwijderen en gat dicht storten. Muur doortrekken eerste etage tot achtergevel. In de twee ruimtes worden nieuwe plafonds aangebracht en gestuct. In de wanden houten kozijnen met stompe deuren. Achterzijde nieuwe dakgoot ( zink). In voor en achterzijde dakkapel voor 3 meter en achter 5 meter, met kunstof kozijn en draaikiep en vaste deel ventilatierooster. Glas hr met in de dakranden een rolluik Riolering rond 110 van door naar nieuwe verdieping. De bouwaanvraag, stijger kosten en de vrijkomende materialen afvoeren en de kraan kosten.

Horren leveren en plaatsen aan buitenzijde dakkapel

Hallo wij hebben een dakkapel waarvan er 2 ramen naar binnen open draaien. Wij willen graag voor elke raam een hor. Maar ze moeten dus aan de buitenzijde geplaatst worden. Kunt u aangeven wat dit kost (inclusief de horren). Je kan daar gewoon staan (als je de dakpannen verschuift)

Nok verhogen naar 6 meter nokhoogte

Het gehele oude zadeldak verwijderen en vernieuwen. Momenteel gedeeltelijk underlayment platen met shingles (voorzijde) en aan de achterzijde zwarte eterniet golfplaten met KOMO-merk. Er is geen asbest aanwezig. Momenteel kent het huidige dak een nok-hoogte van 4,50 meter en wij willen met het nieuwe dak naar een nok-hoogte van 6,00 meter. De vergunning is al min of meer rond. Het nieuwe dak moet geïsoleerd zijn en bestaan uit aluminium- of stalen dakpanplaten. Ook willen wij meteen een dakkapel laten plaatsen.

Montage dakkapel achterzijde woning

Ik wil graag offerte voor plaatsen dakkapel, De dakkapel zit nu in de voortuin op wielen, en moet achter op het dak geplaatst worden met kraan? (naast dakkapel van de buren, dat zie je in de foto). Het weegt ong 450 kg, in goede staat. Hoekwoning naast een fiets/rij pad, makkelijk achtertuin deur te bereiken, zie foto met fietspad en achterom-hek Jan makkelijk weggehaald worden.

Isoleren plat dak en dakkapel + groendak

Het gaat om een (koop)tussenwoning met plm 25 m2 platdak (middengedeelte) op het huis en plm 3 m2 plat dak op de dakkapel. Over de breedte van de voorkant en achterkant is het dak afgeschuind met dakpannen (achterkant minus de dakkapel). Bouwjaar huis is 1978 en dakkapel is geplaatst vóór 2005 (jaartal onbekend, maar raamkozijn bestaat uit kunststof en HR++ glas). Graag zou ik het platte dak laten isoleren, dit kan alleen vanaf buiten gebeuren, omdat de binnenzijde dusdanig is afgewerkt dat er niet bij de dakplaten gekomen kan worden. Ik zou er graag ook een groendak op laten plaatsen, vanwege de zonnepanelen die ik ga laten plaatsen. Over de situatie en het beste te gebruiken isolatiemateriaal zou ik graag advies willen ontvangen. Ik woon in een spikkelwijk, de 2 huizen naast mij zijn huurwoningen.

Partners

Partners van Casius