Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel uitbreiden:

Dakkapel uitbreiden

Ik wil een bestaande dakkapel aan de achterkant uitbreiden. Hij is nu 2,54 breed en 1,50 meter hoog met plat dak en kunststof kozijnen. Ik wil deze verbreden met een extra 1,94 meter (zodat ik nog 0,50 meter aan de zijkant over heb). Plat dak en twee openslaande ramen in de uitbreiding. Het hoek van het dak met de grond is circa 52,5 graden.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel uitbreiden uit heel Nederland:

Uitbreiden van de zolder

Wij hebben een hoekwoning in een rijtje van 5 huizen. De bovenste verdieping heeft een schuin dak aan beide zijden. Het hoekhuis op de andere hoek heeft aan de voorkant op de zolder voor de helft een recht dak en alleen aan de tuinkant een schuin dak. Wij zouden dat ook graag willen en willen weten of dat überhaupt mogelijk is. Daarbij zou dan ook de hele cv installatie verschoven moeten worden, want die staat nu midden in de zolder en bij de huizen met recht dak zit deze keurig aan de zijkant van de zolder. Indien dit alles mogelijk is resteert de vraag wat het gaat kosten. Wij willen voornamelijk weten of dit nog mogelijk is want de buren hebben dit tijdens de bouw laten doen. Er zal een vergunning nodig zijn. Als dit niet kan zouden wij graag een dakkapel willen aan de tuinzijde. De woning is ongeveer 5 meter breed.

Bestaande dakkapel vergroten

Mijn huis is 5.60 meter breed. Aan de achterkant van ons huis staat een dakkapel van 3.20 meter breed. Deze dakkapel is precies in het midden geplaatst. Onze wens is om een badkamer op zolder te maken. En daarvoor zouden wij onze bestaande dakkapel aan één kant willen uitbreiden naar de maximaal toegestane breedte, 40 cm vanuit de kant. Is dat mogelijk? En zo ja, wat bedragen de kosten daarvoor. En hoeveel zou het kosten om het dakkapel aan beide kanten uit te breiden?

Eenzijdige nokverhoging maken

Aan de achterkant van ons dak hebben wij al een eenzijdige nokverhoging. Wij zouden nu graag ook de voorkant willen uitbreiden en ook de bovenkant. Op de voorkant zouden we ook graag een dakkapel hebben, zoals bij de achterkant ook het geval is. In de bijlage vind je een foto een eerdere aanvraag, vorige bewoners. De bestaande situatie is ongewijzigd. De nieuwe situatie zou die op de foto zijn, alleen dan met dakkapel erbij en een punt (nok) erbij. Ik gok dat de afmeting ongeveer 5 x 1,5 meter zijn van de voorkant. Hopelijk is dit voldoende uitleg.

Bestaande dakkapel vergroten

Huidige dakkapel wil ik graag uitbreiden en dan zijn er twee opties uitbreiden met 255 cm of 530 cm graag zou ik van beide opties een offerte willen ontvangen. Gaat om dakkapel met pannen en uitgevoerd in hout.

Dakkapel uitbreiden

Ik wil graag een bestaande (volgens mij houten) dakkapel laten uitbreiden. Afmeting is 3.70 meter breed. Graag met 3 kozijnen in de dakkapel waarvan 2 met kiep/kantel-ramen. Indien mogelijk een indicatie voor zowel een kunststof als houten dakkapel.

Woninguitbreiding op de 1e verdieping

Wij willen onze badkamer uitbreiden. In plaats van een dakkapel willen wij graag de buitenmuur verder optrekken om zo het schuine dak deel weg te werken. De muur is 2.50 meter. Afvoeren doen wij zelf.

Uitbouw zijkant huis en dakkapel voorkant huis

Wij willen een dakkapel van ongeveer 8 meter breed aan de voorkant van ons huis in de Watergraafsmeer realiseren. Eerste in de straat, dus waarschijnlijk vergunningsproblemen. Verder willen we een uitbouw aan de zijkant van ons huis realiseren. Er zal een fundering gelegd moeten worden i.v.m. de grond in de Watergraafsmeer. Als dit vergunningstechnisch kan zal de uitbouw ongeveer 5 bij 10 meter zijn. Verder vragen wij ons af of er een soort draag mechanisme is waardoor wij een uitbouw op de eerste verdieping aan de achterkant zouden kunnen realiseren boven een ongeveer 2 meter diep dek waar niet op gelopen kan worden. Dus het uitbreiden van een slaapkamer achter boven een dak die het huis met de al bestaande serre verbind. Ik kan me voorstellen dat u veel vragen heeft. Ik zoek deze aparte offertes om een idee te krijgen wat voor ons wel en niet financieel haalbaar is. Ik snap dat dit niet tot achter de komma zal kloppen. Bij voorbaat hartelijk dank.

Huis volledig verbouwen

Wij zitten in het aankooptraject van een 50 jaar oude woning van ongeveer 100 m². In deze fase willen we inzicht krijgen in de kosten van een verbouwing. De woonkamer en keuken willen wij vanaf de begane grond naar de 1e verdieping verplaatsen. Op die plek beneden willen wij 2 slaapkamers maken, door het plaatsen van een muur. Op de zolder willen we een ruime slaapkamer met dakkapel, een badkamer en toilet. In de bestaande aanbouw beneden willen we ook een badkamer plaatsen. Verder willen we: - een nieuwe meterkast en vervanging en uitbreiding van al het elektra - leidingwerk vervangen, verleggen en uitbreiden ivm verplaatsen van de keuken, nieuwe badkamers en een nieuw toilet - een kozijn met raam aan de voorzijde op de 1e verdieping vervangen door een groter kozijn met raam - een nieuwe keuken - 2 nieuwe badkamers (zolder + begane grond) en de bestaande toiletruimte vernieuwen; een extra toilet op de zolder - een dragende muur op 1e verdieping vervangen met steunbalken of een andere constructie zodat het 1 open ruimte wordt - het trap gat dichten/verplaatsen op de 1e verdieping en zolder; een slimme oplossing voor een nieuwe trap vinden, en een vaste trap met luik naar de zolder - het afvoerkanaal van de gaskachel vervangen door een groter kanaal voor een houtkachel en die verplaatsen naar de 1e verdieping - Een kastenwand maken beneden voor plaatsing van de wasmachine en droger en bergruimte. - Plafonds vervangen. In de nieuwe woonkamer een balkenplafond plaatsen.Geluidsisolatie is van belang. - Waarschijnlijk willen we de muren laten spuiten.

Woning uitbreiden en verbouwen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het realiseren van een opbouw van 3 x 8 meter met een puntdak en afgewerkt met Trespa op de reeds gerealiseerde uitbouw/garage. Tevens offerte wat het kost om de 1e etage volgens tekening opnieuw in te delen en wat zou het arbeidsloon zijn om de badkamer van 2.30 x 2.80 meter te laten plaatsen. Voor de opbouw graag hergebruik van een bestaande dakkapel en 2 ramen zijn aanwezig. Bouwtekening en vergunning reeds gemaakt/verstrekt en de woning is in eigen bezit.

Zolder uit laten bouwen

Ik heb nu een driehoekig dak die ik graag wil uitbreiden zodat mijn zolder ook wat ruimer wordt. Vanaf het pannendak naar de zijkant van het huis is het circa 1.80 meter. Ik heb nu een halve dakkapel die ik wil uitbouwen naar 1 hele verdieping. Waar de dakkapel is, heb ik een verdiepingsvloer van hout. De muren, in ieder geval aan de buitenzijde, zijn van beton. Het dak is ook van hout. Mogelijk wil ik er twee slaapkamers maken, misschien met en kleine badgelegenheid. Graag even komen kijken en doorspreken welke mogelijkheden er zijn. Zie de foto's voor een beter beeld.