Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor beplating zijkant dakkapel vervangen:

Beplating zijkant dakkapel vervangen

Ik wil graag de beplating van de dakkapel (ongeveer 7-8 m2) laten vervangen. Daarnaast nog enkele kleinere dakwerkzaamheden. - Beplating zinken dakkapel en afvoer oude platen; - Afvoer van ongeveer 50 dakpannen; - Reiniging middengoot; - 1 of 2 kleine reparaties aan vorsen of dak als nodig. Ik begrijp dag het exacte bedrag niet te offreren is maar wellicht wel met een marge van ongeveer € 100 meer of minder.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beplating zijkant dakkapel vervangen uit heel Nederland:

Houten beplating op de dakkapel vervangen

Ik wil graag mijn dakkapel opknappen en het hout laten vervangen door kunststof. Nu wil ik graag weten wat een beetje de prijzen voor deze werkzaamheden zijn en hoeveel tijd het in beslag neemt zodat ik wat kan gaan plannen. Afmeting van de dakkapel is 1.5 meter hoog breedte is 3 meter en diepte is 2 meter (1 zijkant). Het is een dubbele dakkapel die ik 'deel' met de buren. Graag contact via de mail en niet via telefoon aub.

Dakgoten, regenpijpen en boeideel vervangen

Ik wil de zinken dakgoten aan mijn drive-in-woning graag laten nakijken en indien nodig laten vervangen. De pvc regenpijpen aan de voor- en achterzijde van het huis wil ik laten vervangen. Verder moet er een houten boeideel aan de zijkant worden vervangen door Trespa beplating. Ter informatie: de dakgoten zitten ongeveer 9 meter hoog. Ik laat het werk hier graag even opnemen en ontvang daarna een offerte.

Beplating van de dakkapel vervangen door kunststof

Op de voorzijde van mijn woning staat op de 1e verdieping een dakkapel. De beplating op de voorkant en zijkant is in slechte staat. Ik wil deze laten vervangen door kunststof materiaal. Ik nodig bedrijven graag uit om dit hier in te meten en een prijsindicatie te geven.

Houten dakgoot beplaten met trespa

Ik heb een 2 onder een kap woning met dakgoten van ongeveer 7 meter achter, 9 meter aan de zijkant, en 7 meter aan de voorkant. Met een aan de bovenkant een iets schuin weglopend profiel van 5 centimeter welke ook meegenomen zal moeten worden (als mogelijk). Graag offerte voor beplating welke hierop aangebracht moet worden (met trespa) in kleur teak of wat daar op lijkt.

Gevelrenovatie woning; spachtelputz en ...

Gevelrenovatie woning; spachtelputz en buitenbeplating. Vrijstaand woonhuis. Gaat om een deel van de woning. Voorzijde 6m bij 6m hoog. Zijkant 10m bij 6m hoog. Achterzijde. 6m bij 3m hoog. Grof geschat. Spachtelsputz buitenzijde. Tevens zit er wat hout om heen en daar willen we beplating van kunststof.