Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel met pannendak plaatsen:

Dakkapel met pannendak plaatsen

Ik wil graag een dakkapel met pannendak, zoals op de foto plaatsen. Graag met houten kozijnen en overstek. Het gaat om de ruwbouw, binnenafwerking doe ik zelf. Het gaat om een dakkapel van 3.50 meter breed. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd, er zijn ook nog geen tekeningen gemaakt.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel met pannendak plaatsen uit heel Nederland:

Opnieuw bekleden dakkapel

Bestaand dakkapel opnieuw bekleden met trespa en nieuw kunsstof raam erin. Afmetingen dakkapel: 1. 10 br. X 0. 80 h. X 1. 35 d. Eventueel ook oplossen kleine lekkage pannendak.

Lekkage pannendak repareren

Opsporen en repareren lekkage aan pannendak. Het is een lekkage bij een dakkapel. De daken lopen tussen de huizen in naar 1 goot toe, ik heb het idee dat die goot niet afdoende is. Ik zou hier graag even naar willen kijken.

Kunststof dakkapel plaatsen

Wij willen graag een voordelig kunststof dakkapel met een hoogte van 175 cm laten plaatsen op een schuin pannendak over een breedte van 430 cm. Ook willen we graag de binnenkant laten aftimmeren.

Lekkages verhelpen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: lekkage bij dak doorvoer (schuin pannendak ) verhelpen en ik heb in het draairaam van mijn houten dakkapel een lekkage door de glaslat heen, vermoedelijk moet die ruit opnieuw binnen en buiten gekit worden.

Dak van dakkapel vernieuwen en ontbrekende dakpannen plaatsen

Op het pannendak dienen ongeveer 50 pannen geplaatst te worden die nu ontbreken, weggewaaid door de wind. Daarnaast dient het bituum op de dakkapel te worden vernieuwd. De oppervlakte hiervan is ongeveer 1 m2.

Vervangen van een compleet pannendak

Het betreft een pannendak van circa 25 m2. Compleet vervangen en isoleren. Of van binnenuit isoleren, is afhankelijk van wat we aantreffen. Plaatsing nieuwe dakkapel van circa 2.20 meter. Met twee openslaande ramen en in het midden een dicht gedeelte. Vervangen dakbedekking plat dak circa 10 m2 en isoleren. De woning is van 1913.

Pannendak met daklekkage repareren

Daklekkage van een pannendak aan 1 kant van het puntdak , naast dakkapel aan beide kanten. De zolder is ongeveer 3 bij 3 meter.

Daklekkage in een pannendak repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een schuin dak met dakpannen. Waarschijnlijk een lekkage rond de schoorsteen (loodaansluting) en vanaf hier loopt het water het schuine dak in en bij de aansluiting met dakkapel er uit (lekkage was er ook al voordat de dakkapel er was).

Dakrenovatie van een pannendak

Wij zijn ons aan het oriënteren om onze dakpannen te gaan vernieuwen. Het hoekhuis is van 1960 en de pannen zijn redelijk op. Doordat het huis aan 1 zijde uit is gebouwd liggen er inmiddels 3 merken pannen op die niet echt aansluiten. Het huis heeft een vloerafmeting van ongeveer 9 x 7 meter. De oude pannen en latten dienen te worden verwijderd, hierna folie geplaatst en nieuwe latten en pannen erop. Het lood dient te worden vervangen en de schoorsteen opnieuw gevoegd. Het dakleer op de dakkapel van 5 meter breed en de keuken aanbouw van 3 bij 3 meter dienen te worden gecontroleerd en vervangen.

Dakkapel bekleden met Trespa

Het betreft een bestaande dakkapel van ongeveer 25 jaar oud. Het is een dakkapel van 3,40 meter breed met een schuin pannendak . De zijkanten zijn bekleed met schroten welke aan de uiteinden in slechte staat verkeren. Kozijn is goede conditie. Ik zou de zijkanten met trespa willen laten bekleden.

Partners

Partners van Casius