Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Den Haag te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Den Haag heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Den Haag u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Den Haag of directe omgeving.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Haag bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakramen verwijderen, dak herstellen en nieuw dakraam plaatsen, plaatsen dakkapel, dakkapel op normaal schuin dak, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, dakkapel renoveren of vervangen, dakkapel van kunststof plaatsen, reparatie/vervangen van een lichtkoepel, kunststof dakkapel plaatsen, prefab dakkapel ter vervanging, dakkapel reinigen en in de was zetten, onderhoud dakkapel, offerte ramen, vervangen 1 dakraam uit 1980 op zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Den Haag staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Den Haag:

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een prefab dakkapel van 4 meter breed geplaatst binnen 1 dag. Prijzen inclusief montage en afvoeren afval. Huis wordt novemer 2018 opgeleverd. Plaatsing liefst december.

Dakkapel monteren

Dear madam/sir I need a dakkapel 5 meter and 15 centimeter bred in kunststof matrials. Can you please tell me the cost and how long it will take to place it on the roof, I have a punt dak. Thanks!

Dakkapel laten plaatsen

Graag willen wij een dakkapel laten plaatsen van 3 meter breed. Deze moet aan de voorkant van de woning komen. Deze moet hetzelfde eruitzien als die van de buren waar ik een foto van kan sturen.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Betreft een woning in Ypenburg. Prefab kunststof dakkapel aanbrengen, 2 meter breed en een hoogte van circa 1.5 meter. Liever niet wit, maar bijvoorbeeld grijs, met draai-kiep raam inclusief beslag. Dak is een sandwich dak met een scharnierkap, bedekt met leien. Inclusief plaatsen. Afwerken binnenzijde alleen optioneel meenemen.

Bestaande kunststof dakkapel vervangen

Bestaande (aan de voorzijde) dakkapel vervangen door kunststof (geen houtnerf). Schuin pannendak, ongeveer 38 graden. Prefab, met 1 kantel kiepraam Maten dakkapel: 2,5 meter breed, 1,5 meter hoog. Geen binnen betimmering afwerking nodig. Kleur kozijn wit, rest donkergrijs. Oude dakkapel eraf halen en afval meenemen. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte waar ook de kosten van de kraan en vergunning daarvoor vermeld in worden. Hopelijk tot gauw Met vriendelijke groet, Yvonne Geerts

Dakconstructie met dakkapel plaatsen

Voor vergunningaanvraag heb ik een constructietekening nodig om mijn dakkapel te mogen plaatsen. Nu heb ik mijn twijfels of het om een betonnen dak gaat. Dus ik zou graag willen dat iemand eerst langskomt om te kijken naar de dak en aan de hand daarvan een offerte uitbrengt voor de contructietekening en vergunningaanvraag.

Dakkapel uitbreiden

Ik wil een bestaande dakkapel aan de achterkant uitbreiden. Hij is nu 2,54 breed en 1,50 meter hoog met plat dak en kunststof kozijnen. Ik wil deze verbreden met een extra 1,94 meter (zodat ik nog 0,50 meter aan de zijkant over heb). Plat dak en twee openslaande ramen in de uitbreiding. Het hoek van het dak met de grond is circa 52,5 graden.

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen op een schuin dak van 2,10 breed. Vergunning is er al. Hoe snel kan dit gerealiseerd worden?

Beplating zijkant dakkapel vervangen

Ik wil graag de beplating van de dakkapel (ongeveer 7-8 m2) laten vervangen. Daarnaast nog enkele kleinere dakwerkzaamheden. - Beplating zinken dakkapel en afvoer oude platen; - Afvoer van ongeveer 50 dakpannen; - Reiniging middengoot; - 1 of 2 kleine reparaties aan vorsen of dak als nodig. Ik begrijp dag het exacte bedrag niet te offreren is maar wellicht wel met een marge van ongeveer € 100 meer of minder.

Dakkapel laten vervangen

Wij willen onze dakkapel vervangen voor een grotere. We willen graag een dakkapel van 4 meter breed en 1.75 meter hoog. Er is een vergunning nodig.

Dakkapel met pannendak plaatsen

Ik wil graag een dakkapel met pannendak, zoals op de foto plaatsen. Graag met houten kozijnen en overstek. Het gaat om de ruwbouw, binnenafwerking doe ik zelf. Het gaat om een dakkapel van 3.50 meter breed. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd, er zijn ook nog geen tekeningen gemaakt.

Zinken dak van dakkapel vervangen

Betreft het vervangen van een zinken dak op een dakkapel van een jaren 20 woningen. Dit is in samenwerking met de buren. Dakkapel is circa 1,5 diep x 4 meter breed. Eventueel ook zinken zijwanden van de dakkapel vervangen. Tevens de boeidelen van de dakkapel schuren, schilderen en aflakken. Graag ontvang ik een offerte.

Dakkapel plaatsen op een pannendak

Ik wil een dakkapel laten plaatsen op en schuin pannendak. Afmeting 2,85 m breed. Materiaal: kunststof met 2 en of 3 kozijnen in de dakkapel waarvan 2 ramen die open kunnen. De dakkapel ook aan de binnenzijde afwerken.

Daklekkage bij de dakkapel

Het pannendak is ok echter de zinken bedekking eromheen is rot. Hierdoor onstaat lekkage

Houtrot in dakkapel repareren

Dakkapel voor heeft houtrot aan het boeiboord. Er moet een nieuwe hoek in of geheel vervangen. De dakkapel achter is een staander aangetast en moet nagekeken worden. Vrijstaande woning met dakkapellen op de zolderverdieping (tweede verdieping). Dakkapellen zijn 2.30 meter breed. Kunt u een offerte komen maken?

Lekkage leidak verhelpen

Kleine dakkapel bekleed met leisteen, lekt. Zijwanden opnieuw bekleden met zink i.p.v. leisteen. Schuine dak leisteen opnieuw bedekken of repareren. Plat dakje bovenop dakkapel bekleden en afwerken met zink. Dakkapel is ongeveer 1,5 meter breed.

Dakkapel plaatsen

Er moet een dakkapel van 4 meter geplaatst worden aan de achterkant van de woning. Ter vervanging van een oude dakkapel en een dakvenster. Op de tweede verdieping.

Dakkapel plaatsen

Op ons dak, jaren zestig rijtjes huis, zitten twee oude dakkapellen die moeten worden vervangen. De breedte is ongeveer 180cm. We willen in beginsel kunstof dakkapellen, met vermoedelijk twee bewegende ramen. In de buurt zijn al voorbeelden van vergelijkbare vernieuwingen. Ik denk dat er iemand langs moet komen om de situatie te bekijken. Indien u niet snel kunt beginnen, kan er misschien alvast iets aan de lekkage bij een van de dakkapellen gedaan worden.

Dakkapel(len) op zolder plaatsen

Een of meerdere dakkapellen op zolder plaatsen. Breedte enigszins afhankelijk van wat mogelijk is. In ieder geval minimaal 2 meter breed. Zal waarschijnlijk gaan om 2 dakkapellen. Graag advies en mogelijkheden. Betimmering binnenzijde in overleg. Uitvoering op de wat langere termijn.

Traditionele plaatsing dakkapel met dakluikje

Traditionele plaatsing dakkapel met dakluikje. Graag traditioneel (dus geen prefab) gebouwd en onderhoudsvrij. Dakkapel van 4 meter breed en 1,5 meter hoog. Inclusief plaatsing van een simpel dakluikje zodat we op de kapel een 'zwevend' dakterrasje kunnen bouwen. Hierom graag plaatsing van wat dikkere, extra balk constructie. Dakhelling 31 graden.

Dakkapel plaatsen aan voorzijde ...

Dakkapel plaatsen aan voorzijde woonhuis. Dakkapel zou 3 meter moeten worden.

Ik heb een dakapel op het achter dak ...

Ik heb een dakapel op het achter dak nodig van 2 meter breed en aan de voorkant van het huis dient er een dakkapel te komen van 4,50 meter breed.

Maken en plaatsen van een nieuwe ...

Maken en plaatsen van een nieuwe dakkapel. Dakhelling is slechts 23 graden. Zolder is 7.20 breed, gewenste dakkapel moet ongeveer 5.50 meter worden. hoogte 1.50 ? Gezien de flauwe dakhelling neemt de dakkapel bijna de hele dakruimte in, hierover goed advies gewenst. Dakkapel moet van kunststof zijn, inclusief 3 draai/kiepramen en ventilatieroosters. HR ++ glas. binnenkant volledig afgewerkt.zijkanten afgewerkt met rabatdelen in kleur van dakpannen.

betreft een dubbel bovenhuis wat schuin ...

betreft een dubbel bovenhuis wat schuin toeloopt. Dakkapel 1: 4 m lang 1.02 m breed dakkapel 2: 2,3 x 1,2 m. Tevens intern trap verplaatsen. User heeft tekeningen van het e.e.a.

De zolder gaat worden verbouwd op zeer ...

De zolder gaat worden verbouwd op zeer korte termijn. Deze dient voor december af te zijn!!!!!!! Er moeten drie dakkapellen worden geplaatst. Deze dienen van kunstof(geen trespa) te zijn met evntueel een houten binennwerk, een luchtrooster, een hor en kipedraaimogelijkheid. Vergunning dient voor een van de 3 te worden aangevraagd aangezien deze aan de straat zijde ligt. Daarnaast dienen er een aantal murem met deuren te worden geplaatst. Het plafond dient te worden afgetimmerd. Er dient elctra werk plaats te vinden voor aansluiting van lichtpunten. Er moet een natte ruimte woden gebouwd waarbij ook de was en droogmachine moeten worden geplaatst. Er dient een airco te worden geplaatst met 2 binnenunits. er dient gestucct te worden. Er dienen installaties te worden verplaatst HR en MV.