Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel renoveren of vervangen:

Dakkapel renoveren of vervangen

Ik twijfel of ik de huidige dakkapel wil laten renoveren of compleet laat vervangen. Ik hoop dat een vakman de doorslag kan geven. Mijn interesse gaat uit naar kunststof/polyester, ong 4 m breed, met rolluik. 2x kiep/draai. Ik sta open voor een prefab variant.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel renoveren of vervangen uit heel Nederland:

Dak renoveren en dakkapel plaatsen

Ik wil mijn oude pannen eraf halen en af laten voeren, daarna het dak isoleren aan de buitenkant, en er nieuwe pannen op laten plaatsen. Het dak is ongeveer 6 x 4,5 meter. Ook wil ik een kunststof, casco dakkapel laten plaatsen van 4 meter breed. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.

Boeiboorden en dakgoten renoveren

Ik zoek een bedrijf dat ervaring heeft in het “bekleden” van de houten boeiboorden en onderkant van de dakgoot met gecoate aluminium profielen kan voorzien. Het betreft een jaren 30 vrijstaande woning met aan de voor- en achterkant een dakkapel. Hoeveel strekkende meter het exact is, bespreek ik graag met de vakman.

PVC dak vernieuwen

Het dak is in 1990 door een ervaren dakdekker gemaakt. Daar het in de maand december gemaakt is, is toen gekozen voor PVC dacht ik. We wilden voordat we zonnepanelen laten plaatsen het dak renoveren, het zijn 2 dakkapellen 1 van 9 m2 en een van 6 m2. Welke dakbedekking maakt mij niet uit, wat uw expertise is. Door de dakkapel kan het platte dak makkelijk bereikt worden. Ik ben de hele dag aanwezig dus ik kan u gerust helpen.

Advies en realiseren van dakkapel renovatie

Wij zouden graag advies willen in het renoveren van ons dakkapel, de buitenkant is afgewerkt met hout aan de zijkanten, deze zijkanten zijn aan het rotten. Dit willen wij graag laten vervangen. Advies is welkom wat hierin verstandig is. Dakkapel zelf is volgens mij nog in goede staat, geen lekkage.

Het vervangen van de gehele dakconstructie

Ik zoek een dakdekker of aannemer die mijn dak kan renoveren. Ons huis is ongeveer 17.5m diep en 6.7m breed, met hellend dak. Schatting 240m2 dakoppervlak. We zijn op zoek naar een nieuwe dakconstructie met isolatie, dakbedekking en regenwater afvoer. Een prijs voor traditionele bouw is een goed uitgangspunt, maar we zijn ook geïnteresseerd in moderne bouwmethoden, wellicht met paneelbouw of uitwendige isolatie. Qua uitstraling zoeken we iets dat goed past tussen de omliggende huizen met gewone dakpannen. Ook hebben we een dakkapel van 4m breed die we graag zouden willen vervangen.

Badkamer renoveren: tegelen, plafond stucen + sanitair en elektra afkoppelen en aansluiten

Werkzaamheden: wanden herbetegelen. Oppervlakte totaal ongeveer 27 m2, kan deels tegel op tegel. Op plafond gipsplaten aanbrengen en stucen. Sanitair en elektra afkoppelen en weer aansluiten. Waarschijnlijk 5 dagen werk. Ik laat een schuine dakwand voor deel weghalen en laat daar een dakkapel plaatsen. Dat gedeelte wil ik graag laten herstellen.

Dakrenovatie en dakkapel

Wij zouden graag ons dak renoveren, Dit kan bestaan uit vervangen van de dakpannen of plaatsen van een dakkapel en vervangen van overige dakpannen. Beide opties eventueel met isolatie aanbrengen. Het huis is 6 meter breed , 8 meter diep, en de helft is 4 meter onder een hoek van 30 graden. Het dakkapel moet zo groot mogelijk worden, met aftimmering, en een kunststof buitenkant. Ik denk niet dat er een vergunning voor nodig is, aangezien al mijn buren een heleboel dakkapellen hebben. Graag offertes ter vergelijk van deze opties.

Zolder verbouwen, dakramen en dakkapel plaatsen, isoleren en meer

Wij willen een zolder betrekken bij een woning en dakramen plaatsen aan de voorkant en een dakkapel aan de achterkant plaatsen. In december krijgen wij de sleutel tot onze beschikking. De zolder zit op de vijfde verdieping. Ik ben mij aan het oriënteren naar de kosten om de complete zolder te renoveren, of dat ik het in delen uitbesteed. Ik heb toestemming nodig van de VVE om dakramen en een dakkapel te plaatsen. Verder is de dakkapel wel vergunningsvrij. De zolder is 4 x 7 meter en het dak heeft een helling van 30 graden. De dakramen mogen maximaal 1,14 hoog zijn, de lengte maakt niet uit. Ik denk aan twee ramen van ongeveer 1 x 1 meter. Verder moet er geïsoleerd worden aan de binnenkant. Ik wil vloer isolatie tegen geluidsoverlast en het dak voor de temperatuur. Er moet een trap geplaatst worden. De dakkapel wil ik ongeveer 2,5 x 2,5 meter, misschien iets groter. De constructie maakt mij niet zoveel uit. Tekeningen hoeven niet. Elektra en stucwerk zal er ook moeten komen. Graag ontvang ik een indicatie en ga ik in overleg over de mogelijkheden.

Vervangen dakpannen, dak isoleren en dakgoten renoveren

Wij willen onze dakpannen laten vervangen. Het dak isoleren (buitenzijde) en dakgoten renoveren of vervangen. De voorkeur voor de isolatie is met folie. De afmetingen van ons huis zijn 26 x 5.5 meter. Het dak heeft een hellingshoek van 35 graden met een dakkapel erin, de kamer is 10 meter diep. De dakgoot breedte zou ongeveer 20cm moeten zijn, zink.

Asbest verwijderen, dak isoleren en vervangen en schoorsteen renoveren

Ik wil graag een asbest dak verwijderen. Daarna isoleren aan de buitenzijden met nieuwe pannen en panlatten en het loot vervangen. Het gaat om een pannen dak van een twee onder 1 kap woning. Er is nog geen inventarisatierapport gemaakt. Aan de binnenkant is er isolatie, dat moet verwijdert worden. Er zit een flink dakkapel op. Hoe groot het dak is durf ik niet te zeggen. Het huis is ongeveer 40 x 5 meter en de nok is ongeveer 2 meter. Afvoeren graag apart vermelden op de offerte. Graag wil ik in aanmerking komen voor de subsidie regeling. De schoorsteen wil ik ook graag renoveren. Het is niet meer in gebruik, maar eraf halen wordt lelijk. Het moet opnieuw gevoegd worden en geïmpregneerd. De buren willen misschien mee doen. Graag ontvang ik een offerte.