Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor windveer en een paar dakpannen vervangen:

Windveer en een paar dakpannen vervangen

Windveer van dakkapel aan de achterkant van het huis is er afgewaaid, zie foto, deze moet dus in verband met lekkage zo spoedig mogelijk vervangen worden met onderhoudsvrije materialen. Tevens zijn er aan de voorzijde van het huis een paar dakpannen kapot. Deze moeten dus ook vervangen worden. Ik heb nog een paar reserve dakpannen.
Onze klant uit Delft (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor windveer en een paar dakpannen vervangen uit heel Nederland:

pannendak vervangen

Het gaat hier om een hoekwoning met een zadeldak. Exacte maten weet ik niet, maar er liggen zo 450 sneldekkers op. Er zit nu een houten windveer op, maar wil graag een gevelpan. Aan beide kanten zitten een klein dakkapel, dus daar ook een gevelpan. Buren doen niet mee, dus een overlapping. Wil er goede isolatie op en een goede kwaliteit pan. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Dakpannen en windveer vervangen

Ik wil graag 90 m2 'Mulden' dakpannen vervangen + 14 meter windveer vervangen. Dak is goed bereikbaar. Inclusief afvoeren van oude materialen.

Dakpannen, goten en windveer vervangen

Wij hebben een hoekwoning waarbij onder andere de dakpannen vervangen moeten worden. De oude pannen moeten worden verwijderd en daarna een dampwerende folie geplaatst. Hierna moeten er nieuwe kruispannen geplaatst worden. Het gaat om ongeveer 90 m2. De zinken goten dienen aan de voor- en achterzijde te worden vervangen. Deze zijn elk 6 meter lang. Verder wil ik de windveer vervangen. Als laatste zal er 1 Velux dakraam vervangen moeten worden en 2 nieuwe dakramen geplaatst. De afmeting van de ramen zijn ongeveer 50 bij 100 cm.

Windveer en dakpannen vastleggen

Aan de voorzijde van onze woning staat een windveer gedeeltelijk omhoog door de harde wind. Aan de achterzijde van de woning zijn ongeveer 6 dakpannen verschoven. Ik wil de windveer weer goed vast laten zetten en de dakpannen weer goed laten leggen, zodat er geen lekkage kan ontstaan.

Dak, dakgoten en windveer herstellen

Het betreft een offerte aanvraag voor herstelwerkzaamheden aan mijn dak. Ik heb een bedrijf mijn dak laten herstellen maar dit is helaas helemaal fout gelopen. De afwerking is slecht gedaan, de dakpannen liggen te strak waardoor er kieren zijn ontstaan. De geplaatste dakgoot moet worden gecontroleerd op lekkages en 1 windveer moet opnieuw geplaatst worden (hiervoor is al materiaal aanwezig). ook moet de dakkapel nagekeken worden.

Dakrenovatie samen met buren

Dakpannen en latten verwijderen. Folie aanbrengen. Panlatten en nieuwe pannen leggen. 75 m2. 1250 stuks pannen is mij verteld. Rode vhoh? pan, iets van een verbeterde Hollandse pan. 1x een windveer vervangen. De nokvorsten okay. Ook de buren willen mee doen. Het is een 2 onder 1 kap. Daar moeten boeiboorden ook worden vervangen. Kunt u richtprijs doen voor een of de twee woningen? Dan kunnen wij verder oriënteren.

Dakrenovatie

Vervangen nokvorsten Vervangen slechte/ontbrekende dakpannen (reserve zijn aanwezig) Vervangen windveer en boeideel achterzijde Vervangen zinken goten Renoveren/impregneren schoorsteen Algemene kosten (steiger + opbouw/puincontainer e.d.)

Onderhoud dak

Dakpannen schikken van een hoekwoning. Opsabelen van de nokvorsten. Voegen en hydrofoob maken van de schoorsteen. Windveer vervangen. Noodafvoer hemelwater bij plat dak van de uitbouw.

pannandak op nieuw te bouwen ...

pannandak op nieuw te bouwen houtskeletbouw hius met twee naast elkaar gelegen zadeldakken. Daken van enkelschalige PU pannendakelementen. (Unilin), 1x noklengte 8m en 1x noklengte 7,5m. nokhoogten 6.6m en 6,1m, dakhelling 55gr. oppervlak 130 m2. De topgevels worden afgewerkt met waterbord en windveer gevraagd prijs voor aanbrengen folie, panlatten, dakpannen (OVH blauw gesmoord), nokvorsten en wat nodig is aan verankering en ongedierte bescherming.(bouwbesluit).

vervangen onderdorpel in kozijn, ...

vervangen onderdorpel in kozijn, vervangen onderdorpel en een deel van de stijl van kozijn verwijderen dakpannen, vorsten, daklatten en tengels. Aanbrengen ventifolie, tengels bestaande dakpannen en vorsten. Plaatsen aanwezige windveer. Plaatsen ontbrekende windveer.