Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Delft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Delft heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Delft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Delft of directe omgeving.

1351 klanten uit Delft bevelen een bij Casius in Delft aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Delft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: 4 dakkapellen plaatsen, dakkapellen voor- en achtergevel plaatsen, plaatsen van twee dakkapellen, kunststof (prefab) dakkapel en wand plaatsen op zolder, (Prefab) dakkapel en tussenwand plaatsen op zolder, dakkapel voorzijde woning, dakkapel vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel aan voorkant huis realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof, dakkapel vergroten, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Delft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Delft:

Dakkapel renoveren of vervangen

Ik twijfel of ik de huidige dakkapel wil laten renoveren of compleet laat vervangen. Ik hoop dat een vakman de doorslag kan geven. Mijn interesse gaat uit naar kunststof/polyester, ong 4 m breed, met rolluik. 2x kiep/draai. Ik sta open voor een prefab variant.

Vervanging dakkapel

Ik wil een oude dakkapel vervangen door een nieuwe dakkapel 2 meter breed, kunststof/keralit, met rolluik. Graag met afwerking aan de binnenkant en stucwerk. Ik ontvang graag een offerte.

Windveer en een paar dakpannen vervangen

Windveer van dakkapel aan de achterkant van het huis is er afgewaaid, zie foto, deze moet dus in verband met lekkage zo spoedig mogelijk vervangen worden met onderhoudsvrije materialen. Tevens zijn er aan de voorzijde van het huis een paar dakpannen kapot. Deze moeten dus ook vervangen worden. Ik heb nog een paar reserve dakpannen.

Dakkapel met deuren plaatsen

Wij willen graag een dakkapel van ongeveer 4 meter met kunststof deuren, zodat we het dakterras op kunnen.

Houtrot bij dakkapel repareren dan wel vervangen

Ik heb last van houtrot aan de dakkapel. De boeiboorden zijn rot. Graag wil ik de huidige dakkapel met een inwendige breedte van 197 cm laten inspecteren. Dan een offerte voor reparatie of vervanging.

Dakkapel met houtrot repareren

Bij mijn dakkapel zit er aan de zijkant houtrot, ongeveer een stuk van 50 bij 50 centimeter. Daarnaast is er een stuk van ongeveer 15 cm, grenzend aan de zijkant, houtrot in de dorpel van het kozijn. Ik zoek iemand die dit kan repareren. De dorpel is in totaal ongeveer 2,6 meter lang. Het gaat om een dakkapel van 50 jaar oud. Is repareren een goede optie? Graag ontvang ik een offerte betreffend de kosten.

Reparatie kunststof dakkapel

Op de hoeken is de dakkapel gescheurd. Volgens de bouwkundig inspecteur kan het met verlijming van hoekprofielen opgelost worden. Er is een bouwkundig rapport opgemaakt. Scheuren van boven naar beneden.

Dakkapel op woning zetten

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen op onze woning. Wij hebben een tekening beschikbaar. Graag ontvangen wij offertes van dakkapelbouwers wat ons de plaatsing van een dakkapel zal gaan kosten. Afmeting 1.80 meter hoog en 3.30 meter breed. Afwerking binnenzijde in overleg. Na 19 juni kan ik contact met u opnemen, want ik ga morgen op vakantie.

Plaatsen van twee dakkapellen op zolder ...

Plaatsen van twee dakkapellen op zolder (pannendak), (vergunningvrij volgens vrom/gemeentelijk bouwbesluit) op korte termijn, breedte ca 3000mm

Ik wil graag op de zolder aan de ...

Ik wil graag op de zolder aan de achterzijde een dakkapel plaatsen van 3 m breed. Aan de voorzijde wil ik graag 3 smalle veluxkantelramen. Om de extra ruimte op de zolder goed en praktisch te kunnen benutten, zal de houten draagconstructie in het midden van de zolder (4x8 m vloeroppervlak) moeten worden aangepast.