Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor repararen dak poylester dakkapel:

Repararen dak poylester dakkapel

Er zitten wat scheurtjes in het dak van de polyester dakkapel. Wat kost het om dat te repareren?
Onze klant uit Dalem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor repararen dak poylester dakkapel uit heel Nederland:

Daklekkage opsporen en repararen

Ik heb lekkage aan mijn dak en dit zou ik graag willen verhelpen. Ik weet niet precies wat er aan de hand is maar het lek moet opgespoord worden en gerepareerd worden. Het gaat om een schuin pannendak en de goot begint op ongeveer 5-6 meter.

Daklekkage repararen

Het dak van mijn appartement op de vierde etage vertoont op 2 plaatsen lekkage. Er is een dakterras aanwezig dus het dak is goed te bereiken. Graag wil ik dat de vakman de lekkage opspoort en repareert.

Dakbedekking dakkapel reparen of vervangen

Graag een offerte voor het repareren of vervangen van de dakbedekking van de dakkapel ivm druppel lekkage aan plafond dakkapel. Betreft ca. 8 m2 dak. Wellicht te repararen anders svp vervangen met EPDM. Gaarne globale offertes voor beide situaties.

Oorzaak lekkage uitbouw

De oorzaak van een lekkage van een uitbouw van 5 m bij 3 m opsporen. Betreft een werk in Bilthoven. Lekkage zit in het platte dak van de uitbouw. Lekkage repararen.