Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Capelle aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Capelle aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Capelle aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Capelle aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Capelle aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: tweezijdige nok verhoging, gevelbekleding boeidelen vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel met twee draairamen laten plaatsen, dakgoten vervangen, dakkapel schilderen, dakkapel met waterschade repareren, afwerken dakkapel, voor en zijpaneel van dakkapel vervangen, dakkapel opnieuw bekleden met trespa, dakkapel reinigen en waxen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Capelle aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Capelle aan den IJssel:

Dakkapellen plaatsen en twee kamers maken op zolder

Aan beide kanten 2 grote dakkapellen plaatsen en het maken van 2 kamers met een ruime voorzolder. Raam aan zijkant huis dichtmaken en 2 nieuwe ramen plaatsen. Vloer isoleren en knieschotten aanbrengen.

Dakkapellen reinigen

Ik wil graag mijn dakkapellen laten reinigen, ook mijn beiden buren zijn geïnteresseerd. Gaat bij elkaar om 3 woningen voor en achter, En 1 alleen achter.

Kunststof dakkapellen laten reinigen

Graag uw offerte voor het reinigen van 2 dakkapellen en schoonvegen van 2 dakgoten.

Dakkapel plaatsen aan de achterzijde

Er is nu een dakkapel aan de achterzijde van de zolder van ons huis. Wij willen een nieuwe dakkapel laten plaatsen aan de voorzijde of een grotere dakkapel aan de achterzijde van de zolder. Hierover worden wij graag geadviseerd.

Trespa van dakkapel reinigen / waxen

Het betreft het reinigen en waxen van het dakkapel. Deze is 5 meter breed en vooral de zijkanten zijn erg groen.

Kunststof dakkapel reinigen

De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Reinigen/schoonmaken van een kunststof dakkapel van 4,2 meter. Ook het rolluik van 3 meter lang en de boeidelen van 5,7 meter dienen te worden schoongemaakt; 2. Vuil uit de dakgoot eronder weghalen.

Lekkage dakkapel verhelpen

Er is een lekkage aan de polyester dakkapel (bouwjaar 2005). Eerdere lekkage met kit gedicht maar dit is geen permanente oplossing. Vermoedelijk een scheur in het polyester. Graag duurzamer herstellen (ik denk lijmen zoals bij boten). Daarnaast is de waterafvoer via verholen dakgoten een probleem, graag overleg over mogelijke oplossingen. Uiteraard graag zo spoedig mogelijk duurzame reparatie (gisteren zichtbaar 2 liter water opgevangen).

Graag ontvang ik een offerte ivm ...

Graag ontvang ik een offerte ivm reparatie van onze dakkapel. Op twee plaatsen is er spraken van lekkage. Mogelijk nieuw dakdekking aanbrengen.

Aan de voorzijde hebben wij een dakkapel ...

Aan de voorzijde hebben wij een dakkapel van (binnenuit gezien) ongeveer 3m08 breed en 2m45 hoog. Deze heeft aan de uiteinden 2 openslaande ramen en daartussen 3 dubbelglas ramen. Wij willen aan de voorzijde eenzelfde dakkapel. Ook dient van de oude dakkapel aan de voorzijde het lood/zink vervangen te worden.

dakkapel 450 cm lang, 4 ramen waarvan 3 ...

dakkapel 450 cm lang, 4 ramen waarvan 3 draaikiep. volledig kunststof. voorzien van horren en zonwering. afwerking met vensterbank. Dakkapel loopt over twee kamers; tussenmuur moet aansluiten aan dakkapel. Plaatsing aan achterzijde woning, 1e verdieping Keukenraam vergroten tot 2 mtr breed, kunststof. Binnenzijde keuken moet zo veel mogelijk in orginele staat blijven. Plaatsing voorzijde, begane grond

Ik wil 2 dakkapellen laten plaatsen, 1 ...

Ik wil 2 dakkapellen laten plaatsen, 1 op de 1ste verdieping en 1 op de 2e verdieping. Bovendien ben ik van plan om de huidige ramen aan mijn tuinzijde te vervangen door openslaande deuren. Het bedrag dat ik hiervoor uit wil trekken is niet inbegrepen bij de 15000 euro die ik heb ingevuld.