Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel voorzijde zolder:

Dakkapel voorzijde zolder

Ik wil een kunststof dakkapel (voorzijde tweede verdieping) van 250 x 155 of 150 cm buitenwerks. Dakhelling is 31 graden en ik wil 2x een draai-kiep raam.
Onze klant uit Bodegraven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel voorzijde zolder uit heel Nederland:

Een dakkapel plaatsen aan de voorzijde van een woning

Ik zoek een dakkapelspecialist die een luxe, antraciete en zinken dakkapel van ongeveer 4 meter kan plaatsen aan de voorzijde van mijn woning. Ik bespreek graag met de vakman of het model in kwestie door diegene geleverd kan worden. Het dak is momenteel nog dicht.

Buiten schilderwerk gehele pand

Voorzijde huis: -1x daklijst weerzijden bovenzijde dakkapel -1x daklijst onderzijde dakkapel -dakkapel -13 x raamstel -3x deurstel (2 met bovenraam) -36x gevelsteen wit Achterzijde huis: -daklijst -15x raamstel -achterdeurstel -18x muuranker Er is een foto van google streetview bijgevoegd van de voorzijde voor een indruk van het huis. Er is ruimte voor een steiger maar een hoogwerker zal de weg blokkeren.

Dakkapel voorzijde woning

Wij zouden graag een Dakkapel in kunstof houtlook (keralit)? Willen Aan de voorkant van onze woning +-4meter breed 1.50 hoog Dakhelling 30 graden Binnen maten woning muur tot muur zijn +- 4,90m Uitgevoerd met zonwering en 2 horren Vanuit binnen gezien vanaf links Raam/raam/raam/tussenschot/raam Kiep vast kiep kiep Wit grijs antraciet? Kleuren zijn we nog niet helemaal over uit Ik moet nog even informeren bij de gemeente hoe het zit met vergunningen volgens de welstand eisen waar ik woon woon ik in een de proef vergunningsvrij gebied Graag een casco oplevering met een kunststof constructie.

Twee dakkapellen plaatsen

Wij willen aan de achterzijde en voorzijde (vergunning nodig) een dakkapel plaatsen. Achter moet die tussen de 350cm en 400cm zijn. En voor mag die ongeveer 250cm tot 300cm. Exacte hoek weet ik zo niet. Kunt u een indicatie geven van de kosten. In de bijlage een voorbeeld wat het moet worden.Alvast bedankt!

Vliering maken met vlizo trap

Op 24 maart wordt bij ons een dakkapel aan de voorzijde geplaatst. Graag willen wij daarna een vliering laten maken met een vlizotrap. Het dak is een klapdak en de binnenmaat tussen de dragende muren is 5,15 mtr; de breedte wordt ongeveer 3 meter. Tevens willen wij evt. een wand met een deur laten plaatsen om de hoek waar de cv-ketel staat weg te werken. Ook zal er wat elektra aangelegd/omgelegd moeten worden. Graag maken wij een afspraak om dit te bespreken en de situatie te laten zien. Aangezien de dakkapel 24 maart geplaatst wordt zou het mooi zijn als de draagbalken die dag naar binnen gehesen kunnen worden. De bouw van de vliering mag uiteraard later plaatsvinden.

Bouwtekening voor dakkapel vergunning maken

Wij willen hulp bij het maken van een bouwtekening voor het plaatsen van een dakkapel op het dak van ons woonhuis. De tekeningen zijn bedoeld voor de vergunningsaanvraag die verplicht is. De dakkapel komt aan de voorzijde, word 2,70 meter en krijgt een helling van 35 graden. De buurpanden hebben ook dakkapellen. Het betreft geen monument.

Dakkapel voorzijde / opbouw achterzijde

Wij willen aan de voorzijde een extra dakkapel realiseren (op de zolder verdieping), soort gelijk aan de dakkapel zoals op de foto bijgevoegd. Daarnaast willen we aan de achterzijde een opbouw realiseren van ongeveer 3mx 5m, soortgelijk aan de buren zoals op de bijgevoegde foto.

Dakkapel plaatsen

We willen graag een dakkapel aan de voorzijde van het het huis. Het gaat om een dakkapel van 350 cm breed met 5 ramen erin. En een strookje voor de muur achter te verhullen. Van links naar rechts bekeken van binnenuit de woning. draai/kiep-vastraam-strook-draaikiep-vastraam-draaikiep

Achterzijde nokverhoging, voorzijde dakkapel

Voor onze woning zoeken wij een aannemer. Wij zouden graag een nokverhoging willen laten uitvoeren en een dakkapel laten plaatsen. Het gaat om een nokverhoging aan de achterzijde van het huis van circa 4 a 5 meter en aan de voorzijde om een dakkapel van circa 4 a 5 meter. Welke wij graag zouden zien met kunstof kozijnen en kunstof buitenafwerking en casco aan de binnenkant. Het huis komt uit 1957. Het dak is een 30 graden dak met daarin een hangend spant en een houten verdiepingsvloer.

Bouwtekening dakkapel de aanvraag is voor het handelen in strijd regels ruimtelijke ordening

Na contact met de gemeente Alphen aan den Rijn in verband met het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde heeft de gemeente aangegeven dat ze tekeningen nodig hebben en dat de aanvraag is voor het handelen in strijd regels ruimtelijke ordening. ik heb een offerte van de aannemer die de dakkapel gaat uitvoeren en eventueel ook bouwtekeningen van het huis (foto's van de bouwtekeningen bij de gemeente). De dakkapel wordt 3,5 meter breed.

Partners

Partners van Casius