Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Berkel en Rodenrijs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Berkel en Rodenrijs heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Berkel en Rodenrijs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Berkel en Rodenrijs of directe omgeving.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Berkel en Rodenrijs bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel voorzijde plaatsen, huidige dakkapel uitbreiden, cv leidingen doortrekken wand plaatsen, houten dakkapel plaatsen en isoleren dak, dakkapel plaatsen over hele breedte, vergroten dakkapel en renoveren dak, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, bestaande dakkapel renoveren, dakkapel achterzijde realiseren, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Berkel en Rodenrijs staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Berkel en Rodenrijs:

Dakkapel achterzijde realiseren

Hierbij een offerte aanvraag voor een keralit dakkapel met een breedte van 440cm. Knieschot zit nu op 100cm, deze willen we over de gehele breedte van 510cm naar achteren verplaatst hebben zodat we meer vloeroppervlakte krijgen. Gewenste stahoogte is 240/250cm. Graag met 4 gelijke ramen met roedes in de ruit verwerkt (9 vakjes per raam), alle 4 draai/kiep ramen met horren, geen ventilatieroosters. Kleur dakkapel antraciet, kozijnen ral 9001 buitenkant en ral 9016 binnenkant. Ook een elektrisch rolluik (kleur antraciet) over de gehele breedte dakkapel en een minirooftop airco op het dak. Aan de achterzijde is in principe geen vergunning nodig (tot 1.75 m hoog vergunningsvrij).

Dakkapel op de nieuwbouwwoning plaatsen

Wij willen graag een dakkapel plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Het betreft een prefab dakkapel van 4 meter. Graag wil ik een offerte ontvangen van het plaatsen van het dakkapel inclusief afwerking. Het betreft een nieuwbouw woning met pannendak.

Dakkapel op nieuwe woning maken

Graag een offerte voor een dakkapel van 4 m breed. Dak van 45 graden op een nieuwbouwhuis. Inclusief aftimmeren.

Dakkapel en dakraam plaatsen

Wij oriënteren ons voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van ons huis op de eerste verdieping (badkamer/slaapkamer). Wij denken aan een dakkapel van ongeveer 3.5 meter breed, met 2 tuimelramen, 1 of 2 vaste ramen en misschien een tussenschot (nog niet zeker). Ook moet er een tuimeldakraam vervangen worden op de 2de verdieping. Vergunningsvrij plaatsen van de dakkapel is mogelijk volgens de website van onze gemeente.

Lekkage bij de dakkapel repareren

Sinds enige dagen heb ik een lekkage aan de dakkapel. Bij flinke regen wordt de boel binnen goed nat. Het is niet duidelijk wat de oorzaak is. Had voor vandaag een afspraak met een bedrijf, maar die zijn zonder bericht gewoon niet op komen dagen. Met spoed dus op zoek naar een wel betrouwbaar bedrijf.

Lood van de dakkapel vervangen

Ik wil graag de loodslab aan 1 zijkant van een dakkapel vernieuwen. In deze loodslab zit een aantal scheurtjes en gaatjes, aan de zuidwestzijde. De lengte van de loodslab is 2.50 cm. Het is op de zolderverdieping. Op de eerste verdieping is een uitbouw, daarop kan een ladder geplaatst worden. Graag prijsopgave.

Ik wil graag een dakkapel van ca 4,50 ...

Ik wil graag een dakkapel van ca 4,50 meter breed, over 2 kamers. Alleen tussen de kamers (scheidingsmuur) moet de dakkapel dicht zijn, de rest is raam. Voor beide kamers graag 1 vast raam en 1 draaikiepraam. Alles in kunststof. Liefst prefab, plaatsen in 1 dag. Evt. nog meer kozijnen vervangen.

Dakkapel moet komen op de tweede ...

Dakkapel moet komen op de tweede verdieping. Het huis is 5.4 m breed, de dakkapel moet over de volle breedte van het huis komen. Er zijn meerdere buren die dit ook willen.

Ik wil een dakkapel laten plaatsen van ...

Ik wil een dakkapel laten plaatsen van 450 breed x150 hoog, hoek 45 graden, kunsstof uitvoering, met inbegrip van horren, vensterbank.

Dakkapel moet geschilderd worden en de ...

Dakkapel moet geschilderd worden en de boording moet worden vervangen.