Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor aftimmeren dakkapel en maken zolderkamer:

Aftimmeren dakkapel en maken zolderkamer

Wij willen de dakkapel van 3000 mm laten aftimmeren. Daarbij gelijk van de zolder waar de dakkapel geplaatst wordt een kamer laten maken incl. elektra en verwarming . Ook plaatsen van een kast om de boiler en afzuigsysteem. De zolder is excl. dakkapel ongeveer 4 bij 5.
Onze klant uit Bergschenhoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aftimmeren dakkapel en maken zolderkamer uit heel Nederland:

2 kamers creeren op zolder en aftimmeren

Onze zolder bestaat momenteel uit 1 ruimte. De woning dateert uit 2008 en heeft een betonnen zoldervloer. We willen de huidige zolderruimte graag opdelen in 2 kamers; een kleedkamer en een logeerkamer. Er hoeft geen sanitair in. Er is 1 dakkapel aanwezig.

Zolder isoleren, stucen en afscheidingswand met deur realiseren

Aanvullende informatie: De breedte is 5.40 x 4.20 hoogte 2.20 We hebben onlangs een nieuwe dakkapel laten plaatsen en moeten deze nog isoleren/aftimmeren & stucen. Verder willen we ook een scheidingswand van gips realiseren met hierin een opdekdeur. Wij zijn opzoek naar een partij die dit op korte termijn kan realiseren en alles kan leveren.

Opbouw hoekwoning

Verhogen nok, het opbouwen van achtergevel, verlengen voorste dakvlak, plaatsen van twee dakkapellen. De achtergevel verticaal optrekken ( ca. 2 meter) 1 bestaand kozijn herplaatsen en 1 nieuw. Opbouw bekleedt met Keralit in kleur, binnenzijde wanden 18 mm multiplex, bekleed met gipsplaat en gestuit. De bestaande zoldervloer door trekken in achtergevel / ondersteuningsbalk in achtergevel weggewerkt. In betonnen vloer trapgat zagen en constructie aan passen ( staal constructie) en deze aftimmeren, dichte trap met deur in overloop. Bestaande vlizotrap verwijderen en gat dicht storten. Muur doortrekken eerste etage tot achtergevel. In de twee ruimtes worden nieuwe plafonds aangebracht en gestuct. In de wanden houten kozijnen met stompe deuren. Achterzijde nieuwe dakgoot ( zink). In voor en achterzijde dakkapel voor 3 meter en achter 5 meter, met kunstof kozijn en draaikiep en vaste deel ventilatierooster. Glas hr met in de dakranden een rolluik Riolering rond 110 van door naar nieuwe verdieping. De bouwaanvraag, stijger kosten en de vrijkomende materialen afvoeren en de kraan kosten.

Aftimmeren dakkapel

Wij zullen 1 of 2 prefab dakkapellen laten plaatsen door een bedrijf en vragen ons af wat de kosten zijn voor het aftimmeren van deze dakkapellen in de binnenkant na plaatsing. Dit inclusief het maken van kastruimte achter het knieschot. Het gaat om een dakkapel van 4,70 bij 1,75 m en 3,50 bij 1,75 m. Het liefst de afwerking met MDF hout.

Verbouwing: aanbouw, erker, vloerverwarming, badkamer/ toilet, verplaatsen trap en muren, dakkapel

Wij willen graag een offerte voor: - uitbouw 500*300 cm. De grote lijnen hebben wij rond, maar wat mogelijk is nog niet, dus wij zouden graag advies willen hebben. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u aanvragen. Er moet geheid worden. De uitbouw willen wij van metselwerk en een harmonicadeur erin. De buitenmuur moet worden doorbroken en er moet waarschijnlijk een stalen bind is. Wij willen de keuken in de uitbouw, alles qua leidingwerk etc. moet omgelegd worden. Graag een offerte van een casco uitbouw en een complete. - Erker 300*100 cm aan voorzijde. Er is een vergunning voor nodig, deze laten wij ook graag door u aanvragen. Wij willen aan de onderkant metselwerk en dan glas en kunststof. - Vloerverwarming: er ligt vloerverwarming in de woonkamer, dit willen wij laten doortrekken tot in de uitbouw. - Badkamer / toilet verbouwing:slopen doen wij zelf. Leidingen moeten om worden gelegd. Wij willen de badkamer dan weer door u inrichten. Ook tegelwerk. Badkamer: 3 bij 3 m. Toilet: 1 bij 1,5 m. - Verplaatsen Trap: nu stat deze in de woonkamer, deze moet naar de originele plek in de gang. - Verplaatsen muren: een wandje aanpassen, de deur van de trapkast moet veranderd worden, de deur van de woonkamer moet naar de voorzijde van het huis worden geplaatst. - Dakkapel: over hele voorzijde zijde van ongeveer 4/ 4,5 m. De woning is 5.10 m breed. Vergunning is waarschijnlijk nodig, maar wij hebben geruchten gehoord dat de wet veranderd dat er geen vergunning nodig is, maar wij weten niet of dat nu al geldt. Als deze nodig is, laten wij deze graag door u regelen. - Aftimmeren / afwerking: geldt voor dakkapel, erker en uitbouw, hier graag een aparte offerte voor. Afhankelijk van de vergunning, zouden wij zo snel mogelijk willen beginnen. Wij zoeken iemand die aangesloten is bij bouwgarant.

2 kunststof dakkapellen plaatsen

Ik wil graag 2 kunststof dakkapellen plaatsen van +/- 1×1 m, niet aftimmeren aan de binnenkant en oude dakkapel afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Zolder aftimmeren met Durelis hydro platen

Ik wil de zolderkamer aftimmeren met Durelis hydro 244 x 61. 18 mm tg. Het gaat over 40 m2 met aan de ene kant een Velux dakraam en aan de andere kant een dakkapel. De beplating moet over de horizontale balken komen zodat de balken wegvallen. De balken zitten ongeveer 1 meter van elkaar. Het zal misschien nog op maat gezaagd moeten worden, de platen.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Graag willen wij op onze zolder 1 of 2 slaapkamers creëren. De zolder is 6,70 bij 6,30 en ongeveer 4 meter hoog. Een zo'n groot mogelijke dakkapel (liefst kunststof) dient achter geplaatst te worden. Tevens willen wij de mogelijkheden bespreken om een extra verdieping te maken met waar mogelijk een vaste trap zodat we daar een hoop spullen kunnen opbergen. Verder: aftimmeren en afwerken zolder, stucwerk, extra radiatoren voor in slaapkamer(s), aanleg extra stopcontacten en elektra in slaapkamer(s) en aanleg van airco op slaapkamer achterkant.Tevens staan wij open voor ideeën en (her)inrichten van zolder door vakmensen die hier verstand van hebben.

Verbouwen: Uitbouw, vloerverwarming, nieuwe badkamer

Graag laten wij een aantal klussen uitvoeren. Het gaat om: - Wij willen graag 2,4 m2 uitbouwen. We hebben de vergunningscheck gedaan en wij hebben als het goed is geen vergunning nodig. De constructie is 10 jaar oud en van beton. Wat voor constructie weten wij nog niet goed, het moet een stevige muur zijn. Graag advies. Er is een fundering nodig. Graag een complete oplevering. Maar zou u op de offerte kunnen benoemen wat casco en compleet voor u inhoudt? - Vloerverwarming beneden, ook in de uitbouw. Het gaat om ongeveer 48 m2, inclusief uitbouw. - Een nieuwe badkamer: Gaat in principe om slopen en opnieuw plaatsen, als de kosten te hoog zijn kan ik het slopen ook zelf. Daarna het plaatsen van een bad, een inloopdouche met glazenwand, een wastafel van 60/70 cm en een hangend toilet. - Eventueel: op de zolder heb ik een dakkapel, deze aftimmeren en van de zolder een aparte kamer maken. Een soort ombouw om de trap. Ombouw zou ongeveer 2,5 m bij 1 m breed en 2.60 m hoog worden. Het gaat dan waarschijnlijk om een houtenframe plaatsen, daarna isolatie platen en gipsplaten eroverheen. Daarna verankeren aan de muur.

Isoleren binnenzijde zolder

Ik wil graag de binnenzijde van de zolder laten isoleren. Het bestaat uit voorzolder en zolderkamer met aan tuinzijde dubbel dakkapel en straatzijde enkel dakkapel. Het in totaal te isoleren oppervlak is ongeveer 5,5 x 5,5 meter. Het dak en zijkanten hebben beide dakkapellen ook mee isoleren. Ruimtes worden kaal gemaakt, ik haal de plafonds eruit. Graag isolatie met houten rachelwerk aanbieden zodat ik alles weer met gips kan aftimmeren. Ik wil graag geen purschuim. Bijgevoegde foto is nok van het puntdak op de zolderkamer boven huidige gips plafond. Ik wil graag gebruik maken van de subsidie regeling.