Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Bergschenhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Bergschenhoek heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Bergschenhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Bergschenhoek of directe omgeving.

282 klanten uit Bergschenhoek bevelen een bij Casius in Bergschenhoek aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Bergschenhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, dakkapel, zijkanten dakkapel vervangen, dakkappel bekleden, kunststof dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Bergschenhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Bergschenhoek:

Aftimmeren dakkapel en maken zolderkamer

Wij willen de dakkapel van 3000 mm laten aftimmeren. Daarbij gelijk van de zolder waar de dakkapel geplaatst wordt een kamer laten maken incl. elektra en verwarming . Ook plaatsen van een kast om de boiler en afzuigsysteem. De zolder is excl. dakkapel ongeveer 4 bij 5.

Dakkapel plaatsen zoals in de omgeving

We hebben een nieuwe woning gekocht. De nieuwe woning is een van de weinige zonder dakkapel. We overwegen om toch nog een dakkapel te plaatsen. Ik heb bij de oorspronkelijk bouw aannemer al navraag gedaan over de dakkapel maar zij hadden geen informatie meer. Ik voeg een foto bij van de dakkapellen op de woning. Is vanaf de foto een inschatting te maken over de eventuele kosten hiervan(globaal). Er kan met de klant contact worden opgenomen voor de afmetingen. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Reparatie aan dakkapel

Ik heb op de voorzijde van mijn woning een 13 jaar oude dakkapel staan. De buitenkant is bekleed met Trespa. Momenteel laten de bevestigingsschroeven hiervan los. Mogelijk is er een probleem met het hout erachter. Er is geen lekkage. Ik wil dit laten verhelpen en ontvang hiervoor graag een offerte.

Kunststof dakkapel reinigen

Graag een vrijblijvende offerte voor het reinigen en in de was zetten van 2 stuks dakkappellen. Wij willen een prijs die gebaseerd is op een maal per jaar te reinigen en in de was zetten. Afmetingen zijn ongeveer 3,30 meter bij 1,15 meter.

Plaatsen onderhoudsvrije dakkapel

Plaatsen dakkapel aan voorzijde van het huis met duurzaam/onderhoudsvrij materiaal dit samen met de buren. Waarvan 1 maal aftimmeren aan binnenzijde. Dakkapel van ongeveer 10 meter.

Ik zou graag een offerte ontvangen voor ...

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het leveren van 2 dakkapellen (voor- en achterzijde woning). Voorzijde huis: 1 kunsstof dakkapel, 3 meter, 2 draai/kiep-ramen die open kunnen (voor 2 verschillende ruimtes). Verdwijderen veluxdakraam, aftimmeren/afwerking binnenzijde inclusief vensterbank (als dit mogelijk is). Achterzijde huis: 1 kunsstof dakkapel, 4 meter breed, 2 draai/kiep-ramen die open kunnen (voor 2 verschillende ruimtes), aftimmeren/afwerking binnenzijde inclusief vensterbank. geïntegreede rolluik (of ruimte daarvoor vrijhouden). De woning heeft een dakhelling van tussen de 35 en 45 graden. Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van 2.

Hallo Wij willlen een dakkapel ...

Hallo Wij willlen een dakkapel plaatsen op kort termijn en binnen moet er een muur(gips) geplaatst worden met een deur, verder moet er ook een ketel worden weg gewerkt worden met een deur en een muur en aangezien onze zolder nog al hoog is willen wij daar een opslag vliering hebben. groetjes