Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor 2 dakkapellen laten controleren op schade:

2 dakkapellen laten controleren op schade

Afgelopen vrijdag zijn er zonnepanelen geplaatst. Bij deze klus heeft men de dakkapellen gebruikt als “opstap”. Binnen is het plafond van de dakkapellen gaan wijken. Wellicht is er buiten ook schade. Graag wil ik een inspectie (binnen en buiten) van de dakkapellen en een offerte voor herstelwerkzaamheden. In overleg met degene die de zonnepanelen hebben gelegd vergoeden zij de schade, maar helaas hebben zijzelf niet de expertise om dit te herstellen. Aan de binnenkant zie ik dat het plafond is gaan afwijken en er ruimte is ontstaan. We hebben (nog) geen lekkage, maar willen dit wel graag verhelpen, voordat deze wel ontstaat. Het gaat om twee dakkapellen, een voor een eentje achter. Ik schat dat ze ongeveer 2 meter breed zijn.
Onze klant uit Barendrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 dakkapellen laten controleren op schade uit heel Nederland:

Volledige renovatie dak; dakgoten, dakkappel, spanten, beschoten etc.

Dak in beschermd stadsgezicht. Woning van voren gezien links vrij, rechts aansluitend aan volgend rijtjeshuis. Huidig schilddak circa 6.5 meter breed, 11.5 meter lang. Helling circa 45 graden. Dakkapel aanwezig voor- en achterzijde. Alleen de spanten zijn nog in orde, het beschot e.d. moet vervangen worden, door bijv. unidek-platen. Bestaande dakpannen hergebruiken onzeker, nog niet kunnen controleren. Graag offreren met- en zonder hergebruik van huidige dakpannen. Daarnaast nieuwe dakgoten rondom. Links en rechts nieuwe dakkapellen realiseren, circa 1.5 meter hoog (stahoogte), 4 meter lang per stuk. Dakkapellen met HR++ glas realiseren. Op de offerte graag aparte posten maken voor de dakkapellen, met het HR++ glas als aparte post, en isolatie van het dak (indien mogelijk naar buiten toe isoleren) als aparte post. Dit i.v.m. verduurzamingssubsidie. Wij hebben de bouwtekeningen en foto's die we eventueel aan de vakman kunnen sturen.

Dakkapellen reinigen en status controleren van bekleding en waterafvoer

Ik wil twee dakkapellen laten reinigen. Beide zijn circa 3,50 meter breed. Een is van kunststof, de ander van hout. Ook wil ik graag dat er een check plaatsvindt van de staat van de dakkapelbekleding en de waterafvoer.

Dak dakkapel bekleden

Het gaat om 2 dakkapellen aan de voor- en achterzijde van de woning. De bedekking, hoogstwaarschijnlijk bitumen, wil ik laten controleren en daar waar nodig vervangen of een laagje er overheen. Hier zou ik dan ook graag het verschil tussen bitumen en EPDM willen weten. De kapel voor is 2 bij 1.50 meter en achter van 1.50 bij 3.50 meter.

Dakreparaties uit laten voeren

Sinds de storm in januari 2018 hebben wij schade aan het dak. Het lood is weggewaaid en dient te worden terug geplaatst. Verder zijn er dakkapellen geplaatst en dit willen wij graag laten controleren. Ook de rest van het dak van onze hoekwoning willen wij laten controleren en daar waar nodig is laten repareren. Een en ander is volgens ons stuk en beschadigd.

Dak repareren, isoleren en zonnepanelen installeren

Ons jaren '30 tussenwoning heeft onderhoud aan het dak nodig. Dit onderhoud moet volgens de bouwkundig adviseur, verslag bijgevoegd: - schoorsteen repareren en voegen - lood schoorsteen vervangen - nokvorsten vastzetten - pannen nalopen en rechtzetten - platte daken van 2 dakkapellen opnieuw dekken en isolatie verbeteren - zinken goten nalopen en eventueel repareren, 1 ervan moet gesoldeerd worden - dak van erker controleren en eventueel isoleren. Als de dak specialist het kan aanbieden: - zonnepanelen plaatsten (schatting 10 stuks) - dakisolatie verbeteren (nu 4-6 cm), wellicht aan binnenkant uitvoeren? - schilderwerk buitenkant huis, al het houtwerk (zie verslag adviseur). Omdat het huis nog niet te bereiken is voor ons kan ik geen afmeting van het huis geven. Er is ooit een adviseur geweest die heeft gezegd dat er 10 zonnepanelen passen. Het dak bevat wel 2 dakkapellen.

Nieuwe dakpannen op het dak aanbrengen

De dakpannen zijn aan vervanging toe. Deze dienen te worden verwijderd en de nieuwe pannen gelegd. Graag willen wij dan ook de panlatten laten controleren. De oppervlakte van het dak is ongeveer 200 m2 en er zijn 2 dakkapellen aanwezig.

Al het buitenwerk schilderen

Het is een gebouw met 2 dakkapellen op de 2de verdieping, 3 dakkapellen op de 1ste verdieping, 1 tuindeur, 2 buitendeuren en 5 kozijnen begane grond en 1 groot kozijn 1ste verdieping. Graag laat ik het houtwerk controleren en daarna schilderen.

Renoveren en verbouwen van een klushuis

Eind december krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Het betreft een kluswoning. Ik ben daarom op zoek naar een aannemer die een aantal zaken wil komen aanpakken, vanaf begin januari. Het gaat om de volgende zaken: 1. Elektra • Groepen in meterkast volledig vernieuwen (naar 8 of 10 groepen? ) • Aansluitingen voor keukenapparatuur aanbrengen (incl inductie kookplaat) • Nieuwe stopcontacten in de keuken en stopcontacten verplaatsen • Nieuwe stopcontacten in de woonkamer en stopcontacten verplaatsen • Stopcontact ivm vloerverwarming • Lichtpunten in woonkamer verplaatsen • Stopcontacten aarden • Stopcontacten 1e verdieping en zolder controleren (ook aarden? ) • Stopcontacten in badkamer plaatsen • Eventueel nieuwe lichtpunten bij de trap plaatsen 2. Leidingen en verwarming • Radiatoren op de begane grond verwijderen en leidingen afsluiten • Aantal leidingen in de badkamer verleggen • Leidingen ivm vloerverwarming en waterpomp aanleggen 3. Zandcementvloer begane grond en vloerverwarming • Nieuwe zandcementvloer storten op de gehele begane verdieping (waterpas en 6 cm dik) • Vloerverwarming aanleggen (folie en matten) • Egaliseren • Vinyl vloer leggen 4. Begane grond en 1e verdieping stucen • Alle muren en plafonds stucen 5. Badkamer en toilet tegelen en plaatsen • Toilet: tegelen en toiletpot en fonteintje plaatsen • Badkamer: elektrische vloerverwarming, radiotor, inloopdouche, wastafelmeubel (met twee wastafels) en een toilet 6. Ikea keuken en ingebouwde keukenapparatuur plaatsen 7. Een of twee dakkapellen op de zolderverdieping plaatsen Zou u kunnen aangeven of u interesse heeft om deze klus in januari/februari te klaren en of u binnenkort langs zou kunnen komen in de woning om een offerte op te maken?

Dakbedekking van dakpannen vernieuwen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de dakpannen op mijn vrijstaande woning. De woning is ongeveer 9 bij 6 meter en heeft 2 dakkapellen. De daklatten laten wij graag ook controleren en indiende deze vervangen moeten worden dan ontvangen wij daar graag separaat een prijs voor.

Dakkapellen renoveren

Houten schroten verwijderen links en rechts van dakkapel. En het aanbrengen van Keralit schroten, kleur Mahonie. Tevens dakpanplaten op dakkapel controleren.