Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Barendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Barendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Barendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Barendrecht of directe omgeving.

903 klanten uit Barendrecht bevelen een bij Casius in Barendrecht aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Barendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakopbouw dubbele nokverhoging, vervanging bestaande dakkapel voor en achter (4 identieke dakkapellen), nokverhoging over de gehele breedte, dakkapel voorzijde, dakkapel realiseren, dakkapel aan de zijkant van de woning plaatsen, vernieuwen dakkapel met lekkage, dakkapel voorzijde zolder, boeideel en zijwangen van dakkapel vervangen door Keralit, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel realiseren, twee dakkapellen aftimmeren/afwerken binnenkant, planken op de dakkapel vervangen door keralit, dakkapel plaatsen, een dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Barendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Barendrecht:

2 dakkapellen laten controleren op schade

Afgelopen vrijdag zijn er zonnepanelen geplaatst. Bij deze klus heeft men de dakkapellen gebruikt als “opstap”. Binnen is het plafond van de dakkapellen gaan wijken. Wellicht is er buiten ook schade. Graag wil ik een inspectie (binnen en buiten) van de dakkapellen en een offerte voor herstelwerkzaamheden. In overleg met degene die de zonnepanelen hebben gelegd vergoeden zij de schade, maar helaas hebben zijzelf niet de expertise om dit te herstellen. Aan de binnenkant zie ik dat het plafond is gaan afwijken en er ruimte is ontstaan. We hebben (nog) geen lekkage, maar willen dit wel graag verhelpen, voordat deze wel ontstaat. Het gaat om twee dakkapellen, een voor een eentje achter. Ik schat dat ze ongeveer 2 meter breed zijn.

Dakkapellen vervangen

Wij willen twee dakkapellen van circa 250 cm breed vervangen voor identieke kunststof dakkapellen dus met zijramen en een (draai kiep) raam. Bovenlichten hoeven niet open te kunnen.

Dakkapel reinigen

Ik zou mjjn dakkapel kunnen reinigen ? Dakkapel zit aan de voorzijde van het huis.

Dakkapel renoveren

Onze houten dakkapel lekt. De isolatie tussen de dakkapel en de dakpannen moet worden vervangen en verder moet de dakgoot schoongemaakt worden. Ook wil ik gelijk de dakpannen nagekeken worden.

Kunststof dakkapel renoveren of vernieuwen

Dakkapel buitenkant renoveren of vernieuwen met kunststof. Breedte 255 cm. Diepte 110 cm. Hoogte 125 cm. De dakkapel zit op de derde verdieping van twee onder een kapwoning.

Kunststof dakkapel achterzijde huis. ...

Kunststof dakkapel achterzijde huis. 5150x1500 (verdeeld over twee kamers). 2 elektrische rolluiken. Indeling kozijn: draaikiep-vast-draaikiep-paneel-draaikiep-vast-draaikiep. Inclusief afwerking binnenkant en aanvullen tussenmuur.

binnenmaat 4.20 breed onderhoudsvrij ...

binnenmaat 4.20 breed onderhoudsvrij wind en waterdicht dakkapel

dakkapel plaatsen van 4.10m breed

dakkapel plaatsen van 4.10m breed