Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn:

Dakkapel kunststof

Ik wil graag een kunststof dakkapel van 4.50 meter laten plaatsen. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden.

Dakkapel voorzijde

We willen graag een nieuwe dakkapel aan de voorzijde van mijn huis plaatsen. Graag een dakkapel van Trespa. De afmetingen zijn 4 meter breed bij 1,95 m hoog. Daarin wee draai kiepramen en twee gewone ramen plaatsen. Inclusief rolluiken en horren. Inclusief afvoer materialen. De kozijnen van de ramen graag van kunststof en de ramen van HR ++ glas. De voorzijde is goed te bereiken en er kan een stijger worden geplaatst.

2 dakkapellen plaatsen + 2 slaapkamers maken op zolder

Plaatsen 2 dakkapellen incl. afwerken, creëren van 2 slaapkamers, aanleggen van verwarming op slaapkamers. Dak extra isoleren. Waarschijnlijk worden er dingen vergeten welke meer expertise nodig hebben Het huis is 5 m breed, de dakkapellen mogen als ik mij niet vergis, maximaal 4.20 m worden, dit zou ik dan graag willen hebben. Dit is zonder vergunning mogelijk. De dakkapellen komen voor en achter het huis. De dakkapellen wil ik van kunststof met een houtlook. Momenteel is er geen dakkapel aanwezig, aan 1 zijde zit een klein dakraam en een grote, aan de andere kant zit helemaal niets. Bedoeling is dat alles wordt geregeld. Op dit moment is de zolder 1 slaapkamer, door middel van 2 dakkapellen willen wij 2 normale slaapkamers realiseren. Dus wandjes plaatsen en plafond. Zolder is nu 9 m bij 5 m. Dit is 1 grote kamer, zit wel een wandje tussen, maar dit stelt niet veel voor. Ik wil 2 slaapkamers realiseren van 3 bij 4,5 m met een halletje. Het is dit of verhuizen en momenteel zijn er geen huizen bij ons in de buurt te koop, dus willen wij het graag zo oplossen. Ik heb de offerte nodig om een budget van de bank te krijgen, ik kan zelf ook een deel betalen.

Prefab dakkapel aan de achterzijde realiseren

Ik ben op zoek naar een bedrijf die nog in februari/begin maart tijd heeft om een prefab dakkapel te plaatsen van kunststof aan de achterzijde van de woning. Het betreft een eengezinswoning van 599 cm breed. Dit is verdeeld in een ruimte van 2.65 en 3.27 m). De dakkapel zou dan 499 cm moeten worden. De afwerking aan de binnenkant kan ik zelf doen. Een vergunning is niet nodig. Een kraan plaatsen is aan de voorkant mogelijk. Aan de achterzijde helaas niet. Graag zal ik van u vernemen wat de kosten de mogelijkheden zijn.

Dakkapel kunststof 4 meter kunststof

Wij willen een dakkapel casco 4 meter breed. Lessenaarsdak flauwe zijde (ongeveer 35 graden) kunststof met dubbelglas en ventilatierooster, 2 openslaande ramen.

Dakkapel plaatsen

Ik zoek een partij die een dakkapel van 280 cm breed met 2 draai-/kiepramen en 1 vast raam kan plaatsen. Daarnaast moet er een luchtrooster in het vaste raam komen en dit alles met een isolatiewaarde van 4,5 Rc voor de wanden en 6,0 Rc voor het dak. Daarnaast moet het glas extra HR ++ dubbele beglazing met 32 millimeter dik trippel-glas zijn. Op de foto (van de buren) zie je hoe het er uit moet komen te zien. De woning is goed bereikbaar.

Trespa op de dakkapel vervangen

We willen alle houten delen op onze bestaande dakkapel vervangen voor trespa platen (exclusief kozijnen). Dus zowel de zijkanten als de boeidelen. Dakkapel is 3.00 meter breed, 2.20 diep en 1.50 meter hoog. Eigenlijk alles wat antraciet van kleur is (zie foto's) moet vervangen worden door trespa.

Boeidelen en zijwangen van dakkapellen vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de bestaande boeidelen en zijwangen van onze 2 dakkapellen (1 op 1e etage en 1 op zolder). Alles is van hout. Vervangen door Trespa. Graag ook in offerte meenemen beide platte daken van de kapellen voorzien van nieuwe daklaag. Er ligt nu bitumen op. Geen idee of de hemelwaterafvoer dan ook vervangen dient te worden. En optioneel kunststof kozijnen aanbieden. Sommige delen van het hout zijn slecht, met name de glaslatten. Een dakkapel is ongeveer 3 meter bij 1.5 meter. De andere is 2 x 1.5 meter. Foto is op te mailen.

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van 4.50 meter breed. Er komt 1.50 meter op de overloop en 3 meter op de slaapkamer.

Houten delen van de dakkapel vervangen

Rabatdelen aan de 2 zijkanten en boeidelen van dakkapel moeten worden vervangen.

Dakkapel renoveren

Graag uw offerte voor een renovatie aan een bestaand dakkapel van 3 meter breed. De dakkapel is van hout en de buitenzijde moet waarschijnlijk in zijn geheel vervangen worden inclusief de ramen.

Daklekkage bij de dakkapel repareren

Al enige tijd hebben wij lekkage aan onze dakkapel. Wij hebben een dakkapel op het zadeldak laten zetten. Aan de oostzijde van de dakkapel komt bij regen en wind water binnen. Dit sijpelt van de bovenkant van de dakkapel langs het restant van het bestaande schuine zadeldak naar binnen. Ook hebben wij lekkage bij de aanbouw op de begane grond. Hier hebben wij over de breedte van onze woning (5.40 m) een aanbouw met in het dak opgenomen een lichtstraat. Deze staat onder ongeveer 45 graden tegen de buitenmuur van de verdieping op. Deze is afgewerkt met een aluminium profiel en komt tot onder de onderzijde van de slaapkamers. Op een of andere wijze lekt er water vanaf de vensterbank of muur naar binnen langs de watervaste houten platen (verticaal aan de bestaande buitenmuur bevestigd) aan de binnenzijde van de woning.

Houten delen van de dakkapel vervangen

Een aantal houten delen van onze dakkapel moeten worden vervangen wegens houtrot.

Dakkapel aan de voorkant van huis ...

Dakkapel aan de voorkant van huis plaatsen (3 m breed) Vergunning aanvragen of tekening leveren Deel van onderstaande draagmuur weghalen (2m breed), zodat doorgang wordt gemaakt.

vervangen 30 jaar oude dakkapel (ca. 150 ...

vervangen 30 jaar oude dakkapel (ca. 150 * 150) met lekkages) door pandsbrede (510) dakkapel (evt. samen met buren), incl. binnenafwerking. NB: De dakkapel moet uit de pui omhoog getrokken worden (dus niet IN het schuine dak) nb: buren zijn geinteresseerd in aanhaken. Kosten uiteraard indicatief, graag met opties, en inzake verwerken bouwaanvraag bij gemeente enz.

Ons dakkapel is gaan lekken. Een ...

Ons dakkapel is gaan lekken. Een gipsplaat is bruin van het vocht geworden. Waarschijnlijk is het asfalt op het dak aanvervanging toe. Wat zijn daar de kosten van. Waarschijnlijk is het verzekeringswerk. Met vriendelijke groet.

Ik wil graag een dakkapel op zolder (nu ...

Ik wil graag een dakkapel op zolder (nu heb ik 1 schuine wand en 1 rechte wand). Daarnaast moet de bestaande indeling van zolder aangepast worden. Nu is er 1 grote kamer en 1 kleine kamer en ik wil 2 kamers van dezelfde grootte en daarnaast een plek waar de wasmachine kan staan (staat nu ook op zolder in de grote kamer).

Kunt u op zeer korte termijn (max. 2 ...

Kunt u op zeer korte termijn (max. 2 weken) een dakkapel leveren? Wij zijn op dit moment aan het verbouwen en willen bij nader inzien toch graag een zo breed mogelijke dakkapel van ca. 1.35 hoog aan de achterzijde van de woning plaatsen. Woningbreedte 4.85m, dakhoek 45 graden. Kunt u op zo korte termijn een houten of kunststof dakkapel leveren in de kleurstelling rijtuigengroen/'wit' met 2 openslaande ramen en 1 (of 2) vast raam in het midden, met bovenaan een ventilatie-strook? De gehele afwerking kunnen wij overlaten aan onze huidige aannemer(via hem zijn wij ook aan uw adres gekomen). Heel hartelijk dank alvast voor uw spoedige reactie. Vriendelijke groet,

Wij willen op onze zolder graag een ...

Wij willen op onze zolder graag een dakkapel laten bouwen. Hebben geen ervaring, weten wel waar we hem willen hebben.