Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel met nokverhoging plaatsen:

Dakkapel met nokverhoging plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het maken en plaatsen van een dakkapel met een nokverhoging van 40 cm. Het dakkapel is 8 meter breed.
Onze klant uit Clinge (Zeeland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel met nokverhoging plaatsen uit heel Nederland:

Prefab dakopbouw op schuin dak plaatsen

Wij willen extra ruimte creëren door een prefab dakopbouw te plaatsen. Het dak loopt schuin. We willen het zo snel mogelijk realiseren. Met andere woorden we willen een nokverhoging. Ik wil namelijk geen dakkapel. Ik wil een hele extra verdieping creëren.

Nokverhoging en dakkapel plaatsen

Ik wil een nokverhoging of een dakkapel van ongeveer 5.5 meter breed. Hoogte weet ik niet precies wat hiervan de standaard afmeting is? De materialen graag in overleg. Locatie goed bereikbaar. Wat zal mij dit gaan kosten?

Opbouw op schuin dak laten maken

Wij hebben een vliering van 9 meter lang en 160 centimeter hoog. Nu willen we daar misschien een leefbare ruimte van maken met 1 of 2 slaapkamers en een badkamer. Op de eerste verdieping hebben we over de volledige lengte een dakkapel van 9 meter. Hoe gaan jullie hiermee om bij een nokverhoging? Wat zijn de mogelijkheden? Ik hoor graag van u.

Eénzijdige nokverhoging maken

Wij willen graag een offerte aanvragen voor een enkelzijdig nokverhoging. Het schuine dak van onze tussenwoning gebouwd in 1937 willen wij graag recht op laten trekken. De hoogte van de verdieping is op dit moment 1.50 a 1.70 meter hoog en zal richting de 2 meter moeten gaan. Het trapgat van de vlizotrap dient te worden gedicht en een nieuw trap gat voor de vaste trap gemaakt. De vloer hier is van hout. Aan de voorzijde zouden wij graag een dakkapel van 4.50 meter breed willen laten plaatsen. Separaat zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het afwerken van de dakkapel en de nokverhoging.

Nokverhoging met uitbouw bouwen

We willen graag hetzelfde wat al onze buren hebben: een nokverhoging en vervolgens de kamers op de verdieping eronder uitbouwen door de schuine muren te vervangen voor rechte. Zie foto voor duidelijk voorbeeld. Ons huis is ongeveer 5 meter breed. We willen graag 1 dakraam hergebruiken voor een extra raam op zolder, aan de voorkant van de woning en een dakkapel bovenop het dak (zie rechter huis op foto). We willen alles laten doen, dus ook de afwerking.

Eenzijdige nokverhoging maken

Aan de achterkant van ons dak hebben wij al een eenzijdige nokverhoging. Wij zouden nu graag ook de voorkant willen uitbreiden en ook de bovenkant. Op de voorkant zouden we ook graag een dakkapel hebben, zoals bij de achterkant ook het geval is. In de bijlage vind je een foto een eerdere aanvraag, vorige bewoners. De bestaande situatie is ongewijzigd. De nieuwe situatie zou die op de foto zijn, alleen dan met dakkapel erbij en een punt (nok) erbij. Ik gok dat de afmeting ongeveer 5 x 1,5 meter zijn van de voorkant. Hopelijk is dit voldoende uitleg.

Nokverhoging of dubbele dakkapel en uitbouw maken

Ik ben van plan een woning te kopen. Zou graag willen weten wat een nokverhoging of dubbel dakkapel kost. Wil namelijk een volwaardige zolder realiseren. Ik gok qua lengte 5 meter. Wil tevens weten wat een uitbouw kost van 2 meter begane grond of een hele uitbouw tot aan het dak.

Nokverhoging realiseren

Wij zouden graag een vaste trap naar zolder en tevens een dakkapel willen laten plaatsen. Er is nu een vlizotrap aanwezig en de vloer van de zolder is van hout. Het trapgat dient te worden verplaatst en het oude gat gesloten. De zolder is in het midden ongeveer 1,75 meter Hoog. De kamer zou dan een kinderkamer gaan worden. Is het mogelijk om een dakkapel te plaatsen met een zolder van die hoogte en heeft dat meerwaarde voor de ruimte?De dakkapel zal ongeveer 3 meter breed moeten worden. Het afwerken aan de binnenzijde zal separaat op de offerte genoteerd moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Tweezijdige dakopbouw realiseren

Ik wil graag een tweezijdige nokverhoging van 4.50 bij 5 meter. Voor en achter wil ik graag een dakkapel, maar dan is de stahoogte niet meer toereikend, dus het dak zal verhoogd moeten worden. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.

Verlegde nok met opgemetselde gevel realiseren

Wij willen graag wat onze buren hebben. Een nokverhoging met wellicht een dakkapel erop, en een opgemetseld gevel. Zie voorbeeld foto voor een duidelijk beeld van wat we willen. Ons huis is 5.20 meter breed x 10 a 12 meter lang en we zouden graag de volledige afwerking uit handen willen geven. Vergunning zit er aan te komen.