Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Zeeland.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Zeeland:

maandag 27 januari 2020

Een dakkapel plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist die een dakkapel kan plaatsen op mijn dak. Het betreft een dakkapel van 3,5 meter van kunststof. In het kozijn drie ramen waarvan er 1 open kan. Binnenzijde afwerken. Het betreft een dak met een hellingshoek van 30 graden met daarop dakpannen.
woensdag 11 december 2019

Dakkapel plaatsen

Dakkapel realiseren van 9 meter x 1,50 meter. h. 36 graden, 3 x draai/kiep ramen. Wij willen een offerte voor een prefab kunststof variant. Graag casco en compleet meenemen in offerte.
dinsdag 13 augustus 2019

Dakkapel repareren na stormschade

We hebben een dakkapel en daarop is lekkage ontstaan als gevolg van stormschade. We zouden daarom graag een offerte ontvangen wat het zou kosten om dit te laten repareren. De oppervlakte is 3 m2.
maandag 15 juli 2019

Een nokverhoging en twee dakkapellen plaatsen

Ik zoek een aannemer die een nokverhoging kan realiseren bij onze tussenwoning. Naast het ophogen van de nok dient aan de voor- en achterkant een kunststof dakkapel van ongeveer 530 cm geplaatst te worden. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de aannemer.
zondag 28 oktober 2018

Meerdere dakkapellen plaatsen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor een of 2 (voor en achter) casco dakkapellen van 4 meter breed op een schuin pannendak. Ook wil ik deze graag met verschillende materialen ter vergelijking.
dinsdag 10 juli 2018

Dakkapel vernieuwen en dak repareren

Graag zouden we een offerte aanvragen voor het vernieuwen (in kunststof, eventueel met rolluiken) van onze oude dakkapel. Afmetingen 5 bij 3.5 meter. Hier staat ook onze cv-ketel. Eventueel het maken van de nok, vernieuwen van eventuele dakpannen/dakloden.
maandag 8 januari 2018

Dakkapel met nokverhoging plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het maken en plaatsen van een dakkapel met een nokverhoging van 40 cm. Het dakkapel is 8 meter breed.
woensdag 30 augustus 2017

Dak renoveren en dakkapel plaatsen

Wij zouden heel graag een vrijblijvende offerte willen laten maken voor ons dak (achterzijde) te vernieuwen plus dakkapel, plus minus 50m2. We horen graag van u. Met vriendelijke groet,
donderdag 10 november 2016

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunststof dakkapel van 6 meter breed met een plat dak. De dakkapel moet de ruimtes van 2 slaapkamers vergroten. Per kamer 2 ramen erin die ik van binnenuit kan wassen. Er is geen vergunning voor nodig. We hebben een standaard schuin dak.
zondag 30 augustus 2015

Houtwerk van de dakkapel vervangen

Wij willen de vensterbank en de houten zijkanten aan de binnenkant van de dakkapel graag laten vernieuwen. De vensterbank graag uitvoeren in Travertin. De breedte van de dakkapel is 215 cm, hoogte is ongeveer 150 cm, dakhelling is 45 graden. Graag begin oktober uitvoeren.
zaterdag 22 augustus 2015

Dakkapellen reinigen

Ik wil mijn 2 dakkapellen laten reinigen. War zijn de kosten daarvoor??
vrijdag 21 augustus 2015

Dakkapel vervangen

De huidige dakkapel van ongeveer 160 cm breed van een jaren '30 woning willen wij vervangen. De voorkeur gaat uit naar een kunststof dakkapel. de binnenzijde is nu met gipsplaten afgetimmerd. Graag zouden wij dat in de nieuwe situatie ook willen.
woensdag 10 juni 2015

Renoveren dakkapel op eerste verdieping

Mijn dakkapel van 2.50 meter breed is aan renovatie toe inclusief de dakbedekking hiervan. De dakkapel is op de eerste verdieping. Ik zit zelf te denken om er kunststof tegen aan te zetten. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
zaterdag 10 januari 2015

Nieuwe dakkapel plaatsen en afwerken

Over de breedte van 10 meter zouden wij graag een dakkapel willen laten plaatsen. Dit mag 1 groot dakkapel zijn of 3 kleinere. De dakkapel wordt geplaatst op het platte dak en dient compleet met afwerking geplaatst te worden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
zondag 23 november 2014

Dakkapel laten plaatsen

Op de hoekwoning willen wij een dakkapel laten plaatsen. Maten: breed ca 5m uitwendig en een hoogte van ca 175 cm om zoveel mogelijk ruimte te winnen. Het betreft een plaatsing op een geïsoleerd pannendak met een dakhelling van 30 graden. Graag krijg ik een richtprijs voor een naadloos polyester dakkapel en een gewone kunststof dakkapel.
zaterdag 15 november 2014

Dakkapel leveren en plaatsen

1 Dakkapel van 8 meter lang en 1.90 meter hoog plaatsen. Totaal 5 hardhouten naar buiten uitzetbare ramen + 3 ramen. Glas hr++ Dakkapel komt aan de achterzijde van het huis. Huis is uit 1911, uiterlijk moet wel bij de woning passen.
zaterdag 27 september 2014

Dakkapel vernieuwen

De zijkanten en de middenschroten aan de voorzijde van de dakkapel vernieuwen. Het is een dakkapel van een 2-onder-een-kap woning. Het betreft een houten dakkapel, de nieuw te plaatsen delen mogen van Trespa zijn.
dinsdag 11 februari 2014

Voor- en zijpaneel van dakkapel vervangen

Het betreft het zij- en voorpaneel van het dakkapel. Deze zijn van hout en rot. De materialen kunnen eventueel in overleg geleverd worden.
donderdag 9 januari 2014

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen en dus graag wat informatie over de mogelijkheden en de kosten en dergelijke.
vrijdag 18 oktober 2013

Onderhoud aan dakkapel

Twee buiten zijwanden van hout zijn aan vervanging toe en boeidelen schuine dakkapel hoogte 135 lengte schuine dak 150.
vrijdag 25 januari 2013

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen van ca. 1.50 meter breed op het dak van een zomerhuis. Locatie is moeilijk te bereiken dus geen prefab dakkapel mogelijk. Dakkapel maken en plaatsen. Graag indicatie per email.
woensdag 7 maart 2012

Dakkapel plaatsen

Wij willen een dakkapel op ons huis hebben. Geschatte dakhelling 45graden. Het gaat om een kunstof dakkapel van 3 meter breed.
woensdag 20 juli 2011

Dakkapel plaatsen

Op onze schuinlopende zolder willen wij 2 dakkapellen plaatsen, aan de voorkant + achterkant, graag all-inclusive offerte! Graag advies over mogelijke breedte van de dakkapel. Liefst zo snel mogelijk offerte of alvast een prijsindicatie wegens aankoop huis.
zaterdag 28 mei 2011

Dakkapellen plaatsen

Dakkapel maken. Kozijnen zijn aanwezig 2 stuks. Ook het glas en deel andere materialen zijn aanwezig. Dakkapellen van ongeveer 2 meter breed. Kozijnen plaatsen en afwerken. Later ook nog twee complete dakkapellen aan de achterzijde plaatsen.
donderdag 12 mei 2011

Dakkapel vervangen

Het gaat om vervanging en verbreding bestaande dakkapel, tot ongeveer 4 meter. Twee beweegbare ramen een paneeltje in verband met tussenmuur.

Partners

Partners van Casius