Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor twee dakkapellen laten plaatsen:

Twee dakkapellen laten plaatsen

We hebben het plan om begin volgend jaar 2 dakkapellen te laten plaatsen. Zou u daarvoor een vrijblijvende offerte kunnen opstellen? Dakkapel voorzijde: • Hellingshoek 32 graden • 3 meter breedte • 1,75 meter hoog. • 2 x draaikiep ramen, 1 vast raam. • Kunststof, keralit. • Geen duco-roosters. • 2 inzethorren. • Electrisch rolluik. • Zelf aftimmeren binnenzijde Dakkapel achterzijde: • Hellingshoek 32 graden • 5 meter breedte • 1,75 meter hoog. • 3 x draaikiep ramen, 2 x vast ramen. • Kunststof, keralit. • Geen duco-roosters. • 3 inzethorren. • 2 electrisch rolluiken. • Zelf aftimmeren binnenzijde. Mocht u nog meer informatie nodig hebben voor het kunnen maken van een offerte dan hoor ik dat graag.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee dakkapellen laten plaatsen uit heel Nederland:

Vervangen kozijnen, ramen en deuren

Geachte heer, mevrouw, Graag zouden wij een offerte aanvragen voor het vervangen van alle kozijnen, ramen en deuren van ons woonhuis. We wonen in een twee-onder-een-kapwoning met ongeveer 14 m2 aan raamoppervlakte. Dit volgens het energieprestatierapport dat een aantal jaar geleden is opgesteld voor onze woning. We willen graag triple glas laten plaatsen met nieuwe kozijnen en voor- en achterdeur. Het glaswerk en de kozijnen moeten voldoen aan de eisen van een SEEH subsidieaanvraag. Oftewel, de ramen mogen een U-waarde van maximaal 0,7 hebben en de kozijnen maximaal 1,5. Indien mogelijk, zouden wij jullie ook willen vragen een nieuwe voordeur en achterdeur te plaatsen die ook voldoen aan de voorwaarden en vernieuwde inbraakveiligheidsmaatstaven. Bijgevoegd een aantal foto's van de ramen. Een duidelijker beeld is te vinden op Streetview. Het totaalpakket bestaat uit: Twee dakkapellen met ramen over een breedte van ongeveer 4 meter (een aan straatzijde en een aan tuinzijde), een raam boven de garage, ramen aan de voorzijde op de eerste verdieping over een breedte van 3 meter, een badkamer- en toiletraampje, de dubbele achterdeur, een groot raam naast de achterdeur, een dubbel raam aan de voorzijde van de woonkamer en de voordeur met zijlicht. Graag zouden we de oude ramen en kozijnen laten afvoeren door u. Alvast bedankt voor uw reactie.

Dak van buitenaf isoleren en opnieuw bekleden

Ik wil het dak van het huis van buitenaf isoleren. Het is een huis uit 1935, waarschijnlijk niet of slecht geïsoleerd. Het schilddak is met rode dakpannen (TDN44 ?) uitgevoerd. Ik wil graag een hoogwaardige isolatie van 150 mm. Het is een schilddak van 6 bij 15 meter met drie dakkapellen van een meter breed, dit worden er vier op drie dakvlakken. Op beide 6 meter vlakken een dakkapel en op de 10 meter twee dakkapellen. Op het andere 15 meter dakvlak komen zonnepanelen te liggen. De goot is nu een mastiek of rubber boven de buitenmuur, ik wil hier een goot van zink voor terug. Ik wil het van buitenaf isoleren. het hele dak wil ik gelijk vervangen hebben, ook graag de afvoerkosten vermelden op de offerte. Nou weet ik niet wat handig is om te gebruiken als nieuw dakbedekking. Ik heb begrepen dat er ook prefab delen bestaan waar direct zonnepanelen op zitten. is dit misschien een mogelijkheid? Een steiger plaatsen is mogelijk aan drie kanten. De dakrand zit ongeveer op 7 meter hoogte en de nok ongeveer op 10 meter hoog. Het gaat om een klassiek herenhuis. Ik wil graag gebruikmaken van de subsidieregeling. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Dak vernieuwen en dakkapellen plaatsen

Het gaat om het vernieuwen en misschien verhogen van een dak van een jaren zestig woning, tevens willen wij er graag casco dakkapellen op geplaatst hebben, het afbreken en afwerken wil ik in overleg zoveel mogelijk zelf doen, de woning is ongeveer 7,5 bij 10 meter, graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Renovatie van de dakkapel

Het gaat om 3 dakkapellen 1 grote met 3 ramen en 2 kleintjes met 1 raam. Voor alle dakkapellen geldt: - Zijkanten vervangen door zink - Geprofilieerde borden plaatsen + zinken kraal - Bitumen vervangen (door EPDM?) De ene dakappel heeft een oppervlakte van 4 x 2, en de andere twee hebben een oppervlakte van 2 x 2 - vervangen liggende glaslatten Voor de twee kleine dakkapellen geldt: - Het dubbelglas vervangen - en van 1 raam ook het hang en sluitwerk vervangen

2 x dakkapel realiseren

Graag zouden wij twee dakkapellen willen laten plaatsen op onze nieuw te bouwen vrijstaande woning. Beide aan dezelfde kant. Afmeting van ongeveer 3,5m breed. In ral kleur antraciet grijs. Het moet helemaal afgetimmerd worden. Graag een offerte.

Het realiseren van sedumdaken op dakkapellen en een serredak

Ik wil graag informatie en een kostenraming voor het plaatsen van een sedumdak op onze dakkappellen en op een klein serredakje. In beide gevallen betreft het een plat dak, onze woning stamt uit de jaren '30. De dakkappellen zijn geplaatst in 2000 en het serredak is ongeveer 10 jaar geleden vervangen en dus in goede staat. De afmeting van de dakkappellen is ongeveer 4x3 en 3,5x3 meter, het serredakje is ongeveer 4,5 x 1 meter. Ook zou ik graag willen weten of er mogelijk subsidie te verkrijgen is voor de plaatsing van de sedummat (eventueel in combinatie met andere isolatie maatregelen) en welke mate van onderhoud noodzakelijk is. Met name dit laatste zal voor plaatsing op de dakkappellen en de lastige toegankelijkheid wellicht een probleem kunnen zijn. Op de 2e verdieping 6-8 meter hoog. Wat misschien handig is om te vermelden is dat er in februari / maart een stijger voor het huis zal staan ivm de voorgevel, dit kan eventueel de kosten dekken als dit uitkomt. Welk type groendak moet geplaatst worden? Wat is de huidige situatie?

Bitumen dak isoleren

Wij zouden graag ons bitumen dak laten isoleren. Wij horen graag of dit beter kan door het bestaande, in redelijke staat verkerende dak, weg te halen en isolatie onder een nieuwe laag bitumen aan te brengen, of door isolatie op het huidige dak te plaatsen. Ons dak is deels schuin en deels vlak. Ook zouden wij de dakkapellen graag laten vervangen, maar ik kan maar 1 optie aanvinken. Dit betreft een kleine kapel aan de voorkant van 1 meter breed, en een grotere van ong. 2,5 meter breed aan de achterkant.

Dakkapellen plaatsen

Dakkapellen voor en achter. Ongeveer 4 meter lang, dat keer twee. Het moet casco opgeleverd worden met alleen isolatie aan de binnenkant, en het moet onderhoudsvrije kunststof delen aan de buitenkant krijgen. Daarnaast wil ik een houten vaste trap laten plaatsen. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Graag ontvang ik een offerte.

Totaalopdracht: opbouw garage, plaatsen erker, vervangen dakkapellen en kozijnen

We hebben onlangs een andere woning gekocht en aldaar zouden we heel graag een aantal verbouwingen willen doorvoeren. Het liefst voeren we de klussen uit in één hand. Uit onderzoek bleek mij dat uw bedrijf daar mogelijk in voorziet. Het gaat om het volgende: Een opbouw op de berging van ca. 35m2. De (geïsoleerde) berging heeft al draagkracht voor de constructie. Wel moet de opbouw aan de zijkant ca. 120 cm overhellen en waarvoor wellicht enkele steunpilaren zijn vereist. Glas moet hoogrendementsglas worden. Het plaatsen van een erker aan de voorzijde met kunststof kozijnen. Daarbij moet een houten dakkapel/kozijnen worden vervangen door een kunststof dakkapel/kozijnen met een loopdeur (naar binnen draaiend) naar het dak van de erker. De dakkapel is ca. 180 cm breed en 200 cm hoog. Glas moet hoogrendementsglas worden. Het vervangen van een kleine houten dakkapel op zolder, naar een kunststof dakkapel/kozijnen over de hele breedte van de woning (binnen de grenzen zodat er geen vergunning voor nodig is). Glas moet hoogrendementsglas worden. Het vervangen van alle houten kozijnen en deuren door kunststof kozijnen met hoogrendementsglas. - twee deuren met kozijnen tpv berging - één deur met kozijn tpv achterzijde - 3 raamkozijnen (2 x klein en 1 x groot) op begane grond achterzijde van de woning - 2 raamkozijnen op 1e verdieping achterzijde. U verzorgt de bouwtekeningen en de vergunningen, wij de koffie en een fijne samenwerking in een mooie opdracht. Start werkzaamheden medio april 2020. Als u dit ziet zitten, zouden wij op korte termijn graag een afspraak willen maken om de mogelijkheden te bespreken. Hartelijke groet,

Dakkapellen laten plaatsen

Wij willen twee sleepdakkapellen van 11 meter breed en 150 hoog. Het hoeft niet afgetimmerd te worden aan de binnenkant, en er hoeft ook geen elektra en stucwerk gedaan te worden. De buitenkant moet keralit krijgen. Ik ontvang graag een offerte.