Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor grotere dakkapel plaatsen:

Grotere dakkapel plaatsen

Wij willen graag een offerte ontvangen om onze dakkapel te vervangen door een bredere en iets hogere (2 in plaats van 3 dakpannen vanaf de nok) kunststof dakkapel van 5 m breed op een schuin dak. De oude dakkapel kunnen we zelf verwijderen en afvoeren. (foto is oude dakkapel). Kan eventueel per direct, maar maart of april is ook goed.
Onze klant uit Woudenberg (Utrecht) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grotere dakkapel plaatsen uit heel Nederland:

Dakkapel vervangen door een grotere

Wij willen onze kleine, gedateerde dakkapel graag laten vervangen door een dakkapel van 4,5 meter verdeeld over 2 ruimtes. De dakkapel komt op een schuin pannendak op de 2e verdieping.

Dak renoveren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen in verband met het dak. Ik wil het dak vanaf de buitenzijde willen laten isoleren. De pannen en de latten dienen te worden gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. Aan de achterzijde zit nu een klein dakkapel, deze wil ik door een grotere kapel laten vervangen. An de voorzijde is nog geen dakkapel aanwezig, deze wil ik laten plaatsen. De afmeting hiervoor wil ik graag overleggen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning en op dit moment doen de buren niet mee.

Dakkapel laten vervangen

Wij willen onze dakkapel vervangen voor een grotere. We willen graag een dakkapel van 4 meter breed en 1.75 meter hoog. Er is een vergunning nodig.

Grotere dakkapel laten plaatsen

Ter vervanging van 2 afzonderlijke dakkapellen willen we 1 grote dakkapel van 6,50 meter breed aan de zijkant van de woning. De dakhoek is 50 graden, kunststof kozijnen met Keralit of werzalit zijkanten en ingebouwde rolluiken/screens. De voorzijde van de dakkapel zal ongeveer 2 meter kozijn/raam, 2 meter dicht, 0,8 meter raam/kozijn, 0,5 meter dicht en 2 meter raam/kozijn gaan worden.

Aanbouw met nieuwe terrasdeuren plaatsen

Mijn vriendin, dochter van 11 maanden en ik hebben afgelopen week het huis gekocht en wij hebben de wens om er het een en ander uit te bouwen. Het belangrijkste hierbij is voor nu het uitbouwen van de keuken met behulp van een serre/glazen overkapping en het plaatsen van bijbehorende terrasdeuren. In de achtertuin, tussen de achterkant van de keuken en de ingang van de berging bevindt zich een buitenruimte van ongeveer 4 m2 (1.81 meter x 2.22 meter volgens de bouwtekening. Wat wij graag zouden willen, is de deur en muur aan de achterkant van de keuken uitbreken zodat er een serre/overkapping geplaatst kan worden tussen keuken en berging om zo een grotere keuken te realiseren. De buitenmuren zijn zowel naar de achterkant als zijkant van de serre al aanwezig, maar moeten uiteraard nog effen gemaakt worden met die van de keuken en geïsoleerd. Betonnen vloer moet ook worden aangebracht als ondergrond, en misschien nog andere zaken zoals (ver)leggen stopcontactaansluitingen, waterleiding, afvoer, etc. Daarnaast willen wij ook de bestaande terrasdeuren vervangen om ze qua stijl in lijn te brengen met de nieuwe serrekeuken. Ik heb een foto van de huidige situatie en een (slecht gefotoshopte ;)) versie om een indruk te geven van waar we naartoe willen. Wat betreft materiaal weten we dat we in ieder geval geen kunststof willen, voor de rest (hout, aluminium, staal) zijn we benieuwd naar de mogelijkheden en de prijskaartjes die eraan hangen. In de toekomst willen wij ook andere zaken zoals bijvoorbeeld de dakkapel of de badkamer aan laten pakken. Wij krijgen de sleutels aanstaande vrijdag (31 maart) dus vanaf die datum kunnen wij jullie op locatie ontvangen om een en ander te bespreken.

Keramische dakpannen vervangen

Gaarne ontvang ik een offerte voor het vervangen van het dak van mijn jaren '30 tussen woning met keramische pannen. De woning is 560 cm breed en de hoogte weet ik niet (standaard woning met 2 lagen en zolder), kleine dakkapel voor (ongeveer 1 meter breed) en grotere dakkapel achter (ongeveer 2 meter breed). Ook dient de goot aan de voorzijde vervangen te worden en het lood van de kleine dakkapel. Het dak lekt niet en is aan de binnenzijde geïsoleerd. Vanuit binnen gezien is de zolder ongeveer 3.20 meter.

Zolder verbouwen en afwerken

De zolder is op dit moment geheel kaal. De zolder moet geïsoleerd, afgetimmerd en geverfd worden. Ongeveer 100 m2 moet er geïsoleerd worden (zijwanden en het dak). Er moet een nieuwe grotere dakkapel ingezet worden, zodat de zolder gebruikt kan worden als slaapkamer. De dakkapel zal 2.50 tot 3 meter lang moeten zijn. Er moet een vliering gemaakt worden die met een (vaste) trap te bereiken is. Er zal een muur gesloopt moeten worden. Tevens moet er nieuwe stroompunten water en verwarmingsbuizen aangelegd moeten worden.

Buitenschilderwerk aan een woning

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning, waar we het buitenschilderwerk op de begane grond zelf kunnen doen, maar de rest willen uitbesteden aan en schildersbedrijf. Het gaat daarbij om een kleine dakkapel en een dakgoot aan de voorkant. Aan de achterkant zit een grotere dakkapel en ook een dakgoot Verder moet er op de 1e verdieping een raamkozijn worden geschilderd en nog een kozijn met een balkondeur. We laten het werk hier graag even opnemen en ontvangen daarna een offerte.

Dakgoten verleggen en boeidelen vervangen

Aangezien wij onze kleine dakkapel willen vervangen voor een grotere dakkapel over de gehele lengte van onze woning moeten wij onze dakgoot laten verleggen, aangezien de afmeting tussen de dakgoot en het begin dakkapel te klein is. Ook moeten de boeidelen om het hele huis opgeknapt of vervangen worden. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte, heeft u vragen stuurt u dan in eerste instantie even een email aangezien wij in verband met ons werk de telefoon niet altijd op kunnen nemen. Het betreft een vrijstaande woning.

Solatube plaatsen in het badkamerdak

Ik wil een solatube laten plaatsen in het dak van de badkamer. In de badkamer, met klein dakkapelletje, op het oosten en met buren pal tegenover, komt weinig daglicht binnen. Via een tube door het schuine dak, boven de dakkapel, wil ik graag in het plafond van de badkamer meer daglicht opvangen. Het gaat dan om een wat grotere diameter, ongeveer 30 cm. De badkamer is ongeveer 2.70 bij 3 meter. De sleutel van het huis krijg ik 3 juni. Graag eerst een prijsindicatie per mail.